Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
DeadMeat
üzenetére
igazabol nem a szellemi szintjevel volt gond, egesz ertelmes gyereknek tunt idonkent, csak rendkivul rosszul kezelte, ha nem ertett vele valaki egyet
aztan miutan parszor banoltak, az osszes kreten raugrott, amint meglattak, s provokaltak, kemenykedtek agyba-fobe, mondvan ugyis banolva lesz, vele szemben lehet
tipikusan, mint ami logout-on is szokott menni, miszerint "keresek valakit, aki meg nalam is hulyebb es jol beszolok, mert ettol okosabbnak erzem magam" (ettol persze meg meg mindig segghulye az illeto, rosszabb esetben meg publikal is, ami csak egy lehelletnyivel, meg max a hejjesirasaban jobb az elobbitol)jah, kozben elszaladtam a gondolatokkal, az eredeti kerdesre nem is valaszoltam
szoval egy ilyen barakcsolo srac volt, aki mindenfeleket szeretett volna hazilag csinalni a kulonfele gazok cseppfolyositasatol kezdve a kulso egesu motorokon at a nap felrobbantasaig mindent
elobbi kettot meg is csinalta -
VladimirR
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem
ezt latja magatol is a (semennyire sem) tisztelt felhasznaloa) lehetoseg: xyz nevvel egy hulyegyerek nyitott egy temat, amiben abc dolgokat irt
b) lehetoseg: nem valaszolunk (es ez azt is jelenti, hogy azt sem irjuk le, hogy "nem valaszolhatunk", jelezve ezzel velt elitsegunket) -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sokszor felmerul ez a nev,ki is volt o?Bar a szellemi szintjebol eltudom kepzelni...
-
Retro11
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tehát?
venember83 Köszi ezt nem ismertem eddig. Az ilyen fasx barmokat örökre bannoltatni kéne, de úgy igazán a netről is!
Winner_hun Köszönöm ezt tudtam. A másik jelentésére voltam kíváncsi

-
Retro11
senior tag
Most láttam 21.50kor a fórumtémák közt egy olyat hogy:
Fehér gexx. Ez most komoly? Ez mi volt?
-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ki az

-
1010
őstag
szar az élet
semmi nem jó
-
VoDaFoNe
aktív tag
Szép estét!

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Írjál a tápokról

Vagy amiről akarsz
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az túl rövid lenne. S elkanyarodnék túl személyes irányba. Az meg senkinek sem jó.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Írj blogot arról, hogy miért nincs blog.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Akarsz róla beszélni?
#30667: Bizonytalan Vagy?
-
venember83
nagyúr
Ma sem lett blog.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
ezek a germánok mindent egybeírnak. haverom kedvenc szav a mezőgazdasági munkagép-kiállítás volt... szép hosszú németül

-
válasz
philoxenia
üzenetére
bocsi, papírom van róla, hogy nem tudok németül

amúgy sturmot akartam írni.
-
Verus
senior tag
Na mi megünnepeltük a munkát.

-
válasz
philoxenia
üzenetére
én ezt mindig csak hallottam, és vasúttal szerintem viccesebb

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én nem szoktam olyan könyvet végigolvasni, ami nem köt le.
Filmet viszont mostanában, úgy nézek, hogy a lehető legkevesebbet tudjak megnézés előtt, mind a sztoriról, mind a szereplőkről. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Krimik, lektűr, nagyjából 100oldal/óra...nekem.
De a könyv többet elárul magáról olvasás előtt, mint a film megnézése előtt. Na meg író szerint olvasok általában, a listára felkerülő alkotók művei ritkán okoznak csalódást.Artu: egyszerre szoktam több könyvet is olvasni, mert vannak olyanok, amik nem emészthetőek meg egyszerre, de sok bajom volt gyerekkoromban az általad írt szokás miatt, amikor a boltba menet is olvastam, mert akkor még volt sorbanállás a boltban, aminek az idejét nem akartam elpazarolni szájtátásra. A fürdőgatyámbam /fecske
/ eldugott könyvekről ma is szólnak családi legendák.
Nyáron úgy jártam a boltba.Bár akkoriban sok helyre dugtam könyveket, hogy szinte mindig olvashassak. -
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nálam egy jó könyv max egy napig tart, mert ha tényleg jó és leköt, akkor addig le sem teszem, amíg a végére nem érek

-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Mert egy film tart max két-három órát, míg egy könyv pár napig is tarthat, mármint az olvasása. Tehát sokkal jobban tudsz szórakozni egy könyvön, mint egy filmen és sokkal rosszabb érzés, ha a könyv végén azt mondod, hogy Ez gyenge volt, mintha ugyanezt egy film végén mondod. Több időt pazaroltál a rossz könyvre, mint a rossz filmre.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Miért?
Már ha a szöveg ez volt:
Inkább egy filmben csalódjak, mint egy könyvben
Süsü:

-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Zaphod Beeblebrox.

-
Bubu79
addikt
-
ngabor2
nagyúr
ha azt mondják, hogy "itt van 300k píz, ezt 2 nap alatt oszd be egész évre, de ennyi, 1 ft-tal se több", akkor elég necces szokott lenni. sokkal értelmesebb dolgot is tudtam volna venni, ha akár az adózott, nettó pénzemből 2-3k-t hozzácsaphattam volna (egészségpénztárba havi 5k helyett 10k, amit ki is tudok használni), de nem a rugalmasságukról híresek

a kajaegyet meg elég sok ételfutár elfogadja. mivel hét közben kénytelen vagyok tőlük rendelni a kaját, ha nem akarom egész héten ugyan azt enni, ezért jó választásnak tűnt, és most is az.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A BKV már kiírta a tendert a szobabiciklikre, amiket áramfejlesztőként is lehet használni, így minden BKV busz troli lesz, ami nagyon környezetkímélő megoldás lehet majd. Ja és a buszok belsejében a KRESZ nem érvényes, bebaszva meg még jobban is megy a tekerés.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3639: én értem amit mondasz, de még így is működik a dolog, de legfeljebb először olvasva szól bele a film az élménybe
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
A Gyűrűk Ura filmmel az a baj, hogy létrehoz egy nagyon hatásos képi világot, ami viszont később meghatározza, hogy a könyv egyes jeleneteit hogyan képzeljük el. Nem tudom, ez most asszem, nem sikerült túl világosra...

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A HP sorozatnak könyvben is vannak sajnos gyengébb részei, az utolsó viszont tetszett.
A Gyűrűk ura könyveket érdemes viszont elolvasni, a film megnézése után is nagy élmény lehet. Vannak olyan aspektusai, amik filmen gyakorlatilag megvalósíthatatlanok, a filmek, bár nagyon jók, de nem is tudják teljes terjedelmében visszaadni a könyv élményét, meg olvasáskor mindenki a saját tempójában haladhat, ami gyakran hiányzik nekem filmnézéskor.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Maguk a filmek is egyre gyengébbek a HP szériában, én úgy érzem.
A LOTR filmeken én akkor néztem meg, mikor már lecsengett a hype körülöttük, de nagyon tetszettek.
-
Tim82
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
mivel nem tudom, mikor lesz bicajom, nekem célszerűbb volt a bérlettámogatás, ráadásul sokat is mozgok Bp.-n belül. (és bebaszva azért nem kerekeznék.
)a kajajegyeket meg őszintén szólva utálom, sokkal jobban szeretek egységesen mindenhol használható fizetőeszközökkel vásárolni...
-
ngabor2
nagyúr
én is kérhettem volna cafeteriában bérletet... de inkább kajajegyet kértem, annak több értelme van. a bicajom bő éves, a fogyasztói társadalom szólítására érdemes lenne lecserélni (semmi baja, de azért lehet, hogy egy alapos átnézetésre el fogom vinni). picivel több, mint 3000km van benne (városon belül, meg volt egy 92km-es nagyobb túra).
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem csak az első kettő volt meg moziban, amikor még kisebb volt a fiam. A maradékot tévén nézegetem, de nem az igazi.
A LOTR filmeket viszont abszolváltam megjelenésükkor, megvan a díszdobozos kiadás is. Mit nem adtam volna ezekért a filmekért anno, mikor először olvastam a Gyűrűk Urát./1981/ -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A sítúrás írásodat olvastam és a fényképekkel együtt teljesen jól lehoztad a hangulatot - kár volt törölnöd
( A másikról sajna lemaradtam
) -
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére

-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
1. Nincsenek már meg, mivel csak ide írtam őket egyből.
2. Nagyon semmilyenek voltak.mod: bár lehet a sítúrás megvan, azt elmentettem annó a sok nyomorult imageshackes kép-link miatt.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha a Harry Potter filmekre gondolsz, láttam őket. Az összeset moziban, tehát HD-ben.

-
ngabor2
nagyúr
ez egy egyensúly... amíg nincsenek ellenőrök, addig azt jelenti, hogy nem keletkezik akkora veszteségük, hogy ki kelljen őket küldeni. ha meg kiküldik, akkor így jártam, hamarabb kell leszállnom.
amúgy egy kivételes nap volt, normális esetben bicajjal járok, ezért nincs bérletem. és őszig remélhetőleg nem is lesz. havi 6k megtakarítás. 2 év alatt összejön egy frankó bicajra való.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Neked könnyű, Te tudod a megfejtést...
HP filmeket se nézel? Az az igazi pedig, HP HD-ben. /Moziban
/Vénember: másold be valamelyiket, ha már innen eltüntetted..

-
BlacKSouL
addikt
99-ben mikor Pestre kerültem egyetemre, albiba, és sokszor néztük a Z+ tévét, és olyan gyöngyszemek jellemezték akkoriban a zenei világunkat, mint pl ez is. Asszem ekkor kerültem kicsit közelebb az igényes populáris punk-rockhoz
Lett is nemsokára albumunk tőlük. Fúú, de jó is volt még akkoriban.. pezsgett körülöttünk az élet, millió új/érdekes dolog, rengeteg ember...
Most meg... ahh, nem is próbálom meg jellemezni.
de mégis.. mintha egy Lexus LS460-ból átülnék egy Skoda 120-ba. Megyeget, de hogy...
Na én most megyegetek, nem is akárhogy sörözni...abból a kis fizetésemből talán még erre futja kéthetente... -
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Mindegy. De prohardveres pályafutásom alatt is két írásom született, tehát nem érzem magam túl bloggolósnak...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Kolombusz ma nem nézett filmet, sőt viszonylag rég nézett már filmet, HD-t pedig még régebben.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
nem nézhetett meg hármat, mert egy fél napig jön, tehát eddig kb. másfél jöhetett le

(megj.: tudom, letölthette korábban is. de akkor nem írta volna, hogy nem tud nézni, mert akkor lenne mit ...)
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Szó szerint sajna nem tudom idézni, de a könyvben is valahogy így hangzik el a kérdés a Derék Katona szájából, miután a törvényszéki orvosszakértők az elmeállapotát vizsgálandó érdekes kérdésekkel bombázták a delikvenst. A fentieket/lentieket hallván úgy döntöttek, hogy ennyire hülye ember márpedig nincs, úgyhogy mehet a frontra

-
Thrawn
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
rankesz
üzenetére
Nálam még a jó kis alkohol volt eddig az, csak, amivel személyes tapasztalataim voltak, attól viszont hamarabb vagyok rosszul, mint jól.....
A májam valószínűleg. A tudatmódosító szerekből így eleve kimaradtam.Szarvas: nekem is van egy. Kolombusz ma megnézett három HD filmet, melyiket melyik boltban vette....

-
ngabor2
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
kicsit több

bubu: ez se rossz
de az enyémnek van megfejtése 
kuka: nyert! és most jöhetnek a "te szemét bliccelő, miattad mennek tönkre a tömegközlekedési vállalatok" c. szidalmak.
-
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez fájt. 
Tudom hogy tudod hogy arra gondoltam hogy miért hibáztat valakit aki véletlen baleset folytán talált fel valami olyat amihez az emberek nagy része nem úgy viszonyult mint valószínű kellett volna és azért lett a "trip"-nek olyan a megítélése, amilyen.
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Ja, a cégnél a főnök megunta, hogy egyedül ő ír a blogba, ezért az újonnan érkezettnek (ez lennék én) kiadta, hogy írjon valami cikket, bármiről. Ezt utálom a legjobban, mikor bármiről kell írni... Nagyon házi feladat szaga van az egésznek, azt meg ki tudja mióta nem csináltam.
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem tudom miért, de fura, hogy az ilyen korán született kapcsolatok... kitarthatnak egy életen át.
-
Lord Zero
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
pedig ama költemény gyönyörű darab.. ;))
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Arra gondolsz, hogy eltűnnek az autók, gyalogosok, vagy arra, hogy újból be kell töltsön mindent, ezért néha késve jelennek meg a textúrák?
Néha előfordul, hogy eltűnnek az autók, de nem annyira zavaróan, mint a korábbi részekben. Itt már nincs olyan, hogy kihalt az utca, aztán fordulsz egyet-kettőt és újra csúcsforgalom van. De az általad leparkolt autóktól nem szabad túl messzire menni, ha látótávolságon kivülre esik, akkor nagy valószínűséggel mire visszaérnél hozzá, eltűnik.
Viszont némelyik gépnél előfordul (amiben nincs winchester), hogy késve pakolja ki a textúrákat, ezért megtörténhet olyasmi, hogy nekiütközöl a semminek, kirepülsz a kocsiból, meghalsz, aztán látod, hogy ott mondjuk egy vasoszlop volt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Tudom régi a hsz.
Mi a feleségemmel az esküvőnkkor 21 ill. 20 évesek voltunk, akár ideális kor is lehet.... 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Cyberpunk 2077
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Befutott a Code Vein II végső gépigénye
- Óvodások homokozója
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De a könyv többet elárul magáról olvasás előtt, mint a film megnézése előtt. Na meg író szerint olvasok általában, a listára felkerülő alkotók művei ritkán okoznak csalódást.

Ez fájt.