- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Mocskos rohadt szemétláda ringyó indexfórum
Nem volt hajlandó elfogadni a belépésemet. A 100%-ig tutibiztos felhasználónevemet és a jelszómat. 10-edszerre sem. Pedig alig 8 éve használom ugyanazt. A jelszóváltoztatás meg ugye nem emlékeztetős, és még a régi címemre ment ki, úgyhogy öngyilkos lett a nickem. Amocskoséletbe. Regisztráltam egy új szart, mert mostmá fórumnicket nem lehet csak ezt a rohadt inda-pöcsöt, ami meg nem fórumjog, csak indapöcs-jog, és ezzel meg nem tudok mégcsak fórumokat nézni sem. Aszondja nincs jogosultságom. De nem belépve meg van jogosultságom megnézni egy-egy témát. Hogyapicsábavanezkéremszépen? akkor mosmá a büdösletbe nem tudok indekszfórumzani?
index
mostmegaszondja karbantartás miatt zárva....bazzeee, akkor tuti emiatt nem engedett be, és én meg elb..ztam miatta a jó kis regemet.
Fúúú, ilyen szmájli nincs is, amit most idetennék
Aktív témák
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Dell Inspiron 15 5567
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem volt hajlandó elfogadni a belépésemet. A 100%-ig tutibiztos felhasználónevemet és a jelszómat. 10-edszerre sem. Pedig alig 8 éve használom ugyanazt. A jelszóváltoztatás meg ugye nem emlékeztetős, és még a régi címemre ment ki, úgyhogy öngyilkos lett a nickem. Amocskoséletbe. Regisztráltam egy új szart, mert mostmá fórumnicket nem lehet csak ezt a rohadt inda-pöcsöt, ami meg nem fórumjog, csak indapöcs-jog, és ezzel meg nem tudok mégcsak fórumokat nézni sem. Aszondja nincs jogosultságom. De nem belépve meg van jogosultságom megnézni egy-egy témát. Hogyapicsábavanezkéremszépen? akkor mosmá a büdösletbe nem tudok indekszfórumzani?
Fúúú, ilyen szmájli nincs is, amit most idetennék