Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Keychron egerek bemutatója
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Én komolyan mondom nem értem ezt a hízlal, nem hízlal baromságot, eszem kenyeret, eszem húst, mindent összezabálok, és nem vagyok dagatt, sőt mostanában még fogytam is, és nem fos bolti kenyeret zabálok, hanem Én sütöm, abban meg van anyag, nem az a gond, hogy mi hízlal, hanem hogy mennyit eszel, a sok, ami hízlal nem a kenyér, a régi paraszt hon nézte, hogy hízlal a kenyér, az vót meg szalonna meg hagyma, oszt mégsem volt dagadt mer ledógozta, meg nem evett sokat, úgyhogy tesség kaja után ledolgozni és semmi sem fog hízlalni, ez az Updét Jani móccer, az asszonynak használ, szerintem neked is fog

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Omen 16-ap0192ng 16" FHD IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD,,Win.11
- Nintendo Switch V2 Konzol, Fekete Színben, Dobozában, Újszerű
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple MacBook Pro 13 M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest