Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még két csúcsnode-dal készül erre az évtizedre a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kezdődött ott, hogy a teszkóban 15 percig kellett várni valakire hogy visszavegyék az üvegeket. Állítólag csak egy ember van rá...aki negyedóráig nem képes kidugni a pofáját az ablakon ha csöngetnek. Akkor mi a picsa lenne a dolga?? Cserébe jól lebasztam az ügyfélszolgálatosokat, mire jöttek hogy ez nekik kínosabb. Mondom lehet, de én is dolgoztam teszkóban Pesten, és nem kellett perceket sem várni hogy bevegyék a nyamvadt üvegeket, szóval valami nagyon büdös, szart kéne takarítani.
Aztán milyen elborult elmebeteg f.szkalap reakció az, hogy ha látok rendőrt az út szélén, akkor 90-es megengedett helyett 60-al szüttyögök. De majdnem mindenki. Előzni nem lehet, mert szemből is mindenki 60-al jön, de gyorsabban meg nem mennek azúristennek se.
Aztán a kereszteződésben kikanyarodás után a tanulónak előttem csak és kizárólag akkor jut eszébe sávot váltani elém, mikor már a lökhárítójával egy vonalban haladok. Előtte nem akart átjönni, csak mikor már necces volt.Ennyire meg vannak bolondulva az emberek? Mindenhol?
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Starlink
- Gitáros topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest