Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szerviz topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Aktív témák
-
tbs
addikt
De, érdekelt, csak ha sok a meló, utólagos readonly a topikpörgés miatt... Kösz.

Most pl. alvás. Rég volt ilyen.

Ja, olyan ~6000K környéki kellene, de a marharépák lumeneket írnak (ami fontos, csak nem ennyire)... Holnap megy a térképezés. Baumaxx és az új Bébetűs állítólag jó ebben a témában. Meglátjuk.

-
tildy
nagyúr
Ok bash igazad van.
A linkben amúgy van neki való is.Bocs de beteg vagyok és így eléggé szétszórt, tudom akkor minek pofázok. De a nyelvnyújtogatásodra most qrvára nem vágyom.
Szóval OK TÉVEDTEM.
Ez akartad?
Beismerem, igazad van.
Bocs hogy támadok, de msot ez jön. Inkább leszek őszinte, minthogy mézes mázos szavakat használjak, ha nem mézes mázos szavak jönnek.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Jackson elektromos gitár
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest