Hirdetés
Aktív témák
-
Bash
őstag
Én a tanulással mindig úgy voltam, hogy kár összezavarni a fejünkben lévő tudást, 5-10 percnél tovább sosem bírtam, egyszerűen beteggé tett. Inkább elvolnultam az irodámba vagy valami éjszakai vendéglátóipari egységbe, amíg a szobatársaim hajlanig bújták a könyveket. Ismerem a te fajtádat is, egy-két lányka vizsga előtti napon bizony el-elbőgte magát az idegességtől, az izgulás engem sosem érintett. Persze néha utáltak is, hogy ezzel a hozzáállással jobb jegyeket kaptam, mint ők, de idővel elfogadták, hogy én voltam a szakasz rangelső. Aztán harmadik-negyedik évfolyamra a sok tanulás a legtöbbjüknek meghozta a gyümölcsét.
P.S.: nem, nem büfészakos voltam, és nem is ruhatáros, de tildy ezt jól tudja.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gran Turismo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fűnyíró topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest