Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gamepad
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
OFF: WIkipedia.hu-n a Ne fürgyé le leírásának részlete " Az egyperces hangfelvétel csattanóját a férfi beszélgetés vége felé elhangzó majd hangosan megismételt kérése adja, amelyben arra kéri a prostituáltat, hogy ne fürödjön le."

-
Nem tudja valaki ki csinálja a rossz PC játékok sorozatot név szerint?

-
Sry 2x ment

-
Menjenek már oda ahova gondolom! 3 napja kell hallgatni Dundika kalandjait, szegény Mauríciuson van
Hihetetlen 
-
Hi all!
Ebay-en szeretnék vásárolni a gond az hogy a cucc Amerikában van. A postaköltség elvileg 50 dolcsi. A kérdés az hogy vajon honnan tudom meg hogy az eladó beleegyezik-e abba hogy fel kéne adni Magyarországra? vatera.hu-n ismerős vagyok de itt nem! Köszi
-
Hi all!
Amikor a múltkor a 12éves cigányról kértem a videolinket, sokan mondtátok hogy vissza fog jönni. És mi lett? Megszökött és valószínűleg útban van erre felé... Szóval igazi jósok lettetek
Valószínűleg visszajön és szépen, csendben megölik....-Szerintem -
Hi all!
Fenn van még az indexen a román késelő videoja? Ha igen, küldene nekem valakit egy linket, mert sehol sem találom...köszi
-
Feladtam egy hirdetést, de azért ide is beírom, ha valakinek kell egy iwiw meghívó tökingyen az küldjön privit!

Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem is hallottam még ilyen rangról ez mióta van? 

Egy sötét playmate.... TV2 

Valószínűleg visszajön és szépen, csendben megölik....-Szerintem
Nem viccelek hirdetési portálokon lehet látni 1000Ft fölött