Hirdetés
Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Hali!
Nem igazán tudtam, hogy ezt hova lehetne írnom, de szerintem itt tökéletes helyen van. Nem olyan rég befogadtam önszántamból egy igazi bajtársat. Úgy hívják Figaró és így néz ki.
A lényeg, az hogy ő egy igazi bestia, és ő fogja elhozni a világra az apokalipszist, csak még sokat kell edzenie hozzá. Minden nap 2 óra tréninget tartok neki, hogy fitt legyen. Fél óra súlyemelés (120kg-mal), a következő fél órában körbefutja a földet (2x) és végül a maradék 1 órában harcművészetet tanul. Még nem a legtökéletesebb emberölésből, de majd egykoron rettegett ellensége lesz minden gonosztevőnek. Kezdetben csak az ellenségeimet fogja megritkítani, majd ezt követően biztonsági rendszerként fog szolgálni a házam körül. Ennyi. Igen magamtól is megtalálom az X-et a jobb felső sarokban.

Ja még valami. Szerintetek, fel lehet regisztrálni a PH!-ra az ő nevében is? Majd rárakom a billentyűzetre, és ahogy járkál rajta, osztja az észt nektek…
Aktív témák
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest