Hirdetés
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Josh
tag
Tényleg nem tudja senki, hogy hol van a magyar tengerpart?
-
Josh
tag
Ha valóban van ilyen tábla, és még hatályos, akkor szabálysértést (vagy mit) követtek el, továbbá kürtöt csak balesetveszély elhárításakor lehet használni (nagyon konyhanyelven fogalmazok, de lehet, hogy vannak más kivételek is a duda használatára), továbbá bizonyos mértékű járműátalakítás után már engedélyeztetni kell az átalakítást, pl. tunningkipufogók, amik nagy zajt keltenek.
Mondjuk ennyi erővel Pest belvárosából is ki lehetne tiltani az autókat, mert nagy zajt csinálnak.
De nem akarok senkit sem védeni, mert valóban sz*r ha az ember nem tud normálisan pihenni...
Magyar tengerpartot tudja már valaki? -
Josh
tag
Igazából nem értem, hogy hogyan lehet valahonnan kitiltani motorosokat? Az, hogy az önkormányzat hoz egy rendeletet, nos szerintem a KRESZ előírása ''magasabb'' rendű, továbbá van rá tábla, ami szerint a motorosok nem mehetnek be valahova?
Ha valaki gyorsan megy, akkor azt a rendőrség elkapja.
Nem tudom, hogy a járműveknek van-e valami zajkeltési határértéke? -
Josh
tag
Most akadtam rá arra a topikra, hogy Magyarországnak tényleg van tengerpartja, de mire kiderült volna, hogy hol, addigra bezárták a topikot.
Megtudta végülis valaki, hogy hol van ez a tengerpart? Jöhet privibe is. -
Josh
tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az ETR-ben hány órától lehet felvenni a tantárgyakat?
-
-
Josh
tag
Nem tudja valakit, hogy mi történt a Men's Health magazinnal? Megszűnt? Mi olyan újság van, ami ehhez hasonló témákkal foglalkozik?
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Vallás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest