Hirdetés

Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz ngabor2 #2847 üzenetére

Veszprém, Győr, Pécs, Szombathely, Esztergom azok, akikről tudom, hogy rendszeresen szerveznek összejöveteleket, tartják a kapcsolatot IRL is. Zalaiakkal is össze szoktunk jönni néha, emellett fehérváriakról is hallani alkalomadtán. Az adok-vesze beszélgetek topikok is azért fent vannak. Szerintem csak kívül esik az érdeklődési körödön, és ezért nem tűnnek fel ezek a témák.

Kolombusz: Gondolom nem árulok el angy titkot, ha azt mondom, hogy léteznek a számítógépes DVD lejátszására képes optikai meghajtókhoz is firmware-ek, amik figyelmen kívül hagyják a régiókódot. :U Engem személy szerint nem érint a dolog, mert csak Angliából veszek néha DVD-filmeket, de engem is zavar, hogy ha US-ből szeretnék rendelni egy EU-ban gyakoratilag nem is kapható kiadványt, akkor szívhatoka régiókóddal. Monty Python's Flying Circus pl US-ben évek óta kapható DVD-n, EU-ban csak tavaly adták ki, ha jól emlékszem. Külön vicces, hogy angol ismerőseim is US-ből voltak kénytelenek megrendelni. Na, ez az igazán siralmas...

p

Aktív témák