Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Veszprém, Győr, Pécs, Szombathely, Esztergom azok, akikről tudom, hogy rendszeresen szerveznek összejöveteleket, tartják a kapcsolatot IRL is. Zalaiakkal is össze szoktunk jönni néha, emellett fehérváriakról is hallani alkalomadtán. Az adok-vesze beszélgetek topikok is azért fent vannak. Szerintem csak kívül esik az érdeklődési körödön, és ezért nem tűnnek fel ezek a témák.
Kolombusz: Gondolom nem árulok el angy titkot, ha azt mondom, hogy léteznek a számítógépes DVD lejátszására képes optikai meghajtókhoz is firmware-ek, amik figyelmen kívül hagyják a régiókódot.
Engem személy szerint nem érint a dolog, mert csak Angliából veszek néha DVD-filmeket, de engem is zavar, hogy ha US-ből szeretnék rendelni egy EU-ban gyakoratilag nem is kapható kiadványt, akkor szívhatoka régiókóddal. Monty Python's Flying Circus pl US-ben évek óta kapható DVD-n, EU-ban csak tavaly adták ki, ha jól emlékszem. Külön vicces, hogy angol ismerőseim is US-ből voltak kénytelenek megrendelni. Na, ez az igazán siralmas...
p
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Engem személy szerint nem érint a dolog, mert csak Angliából veszek néha DVD-filmeket, de engem is zavar, hogy ha US-ből szeretnék rendelni egy EU-ban gyakoratilag nem is kapható kiadványt, akkor szívhatoka régiókóddal. Monty Python's Flying Circus pl US-ben évek óta kapható DVD-n, EU-ban csak tavaly adták ki, ha jól emlékszem. Külön vicces, hogy angol ismerőseim is US-ből voltak kénytelenek megrendelni. Na, ez az igazán siralmas...