Hirdetés

Aktív témák

• Bubu79

addikt

válasz bolondember #27810 üzenetére

Én mindössze annyit írtam, hogy nem ismerjük a körülményeket, ne ítéljünk elhamarkodottan.

Azt is hozzátettem, hogy nem kívánom védeni a gázolót. Kifejtettem azt is, hogy nem segített volna az sem, ha megáll, de emberközelibb lett volna.

Csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy akármi is vezethetett ahhoz, hogy a dolog így végződött.

Te is közlekedsz autóval - nap mint nap. Tudod, hogy akármikor adódhat olyan helyzet a forgalomban, amit nem lehet elkerülni. Ahogyan (Kolombusz) is írta az imént az utak csúsznak.

El tudom képzelni, hogy mit érezhetsz most. Van háziállatom, kettő is. Szőrgombóc koruktól nevelgetem őket, családtagok.
    Tudom milyen az, amikor beteg és nem tudja elmondani mi a baj, csak néz rád tágra nyílt szemekkel és nem úgy viselkedik, ahogyan szokott.
    Tudod, hogy baj van, de csak sejted, hogy mi lehet a baj. Az állatorvosnak is csak a sejtéseidet tudod elmondani.

Tudom milyen érzés, amikor elveszti az ember egy "családtagját", átérzem a fájdalmadat. Eszemben sem volt megsérteni...

Aktív témák