Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Kosz, de igaza volt... Ebben is. Nem eleg, hogy kicsi vagyok, haszontalan, vagyontalan <no auto, lakas, ingatlan> es baratnotlen, meg igazam sincs

-
marsu
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jah, ... Így könnyű PH! nagyúr-nak lenni ....

-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
no jóvan azé toltam utána 5 deka felvágottat, meg egy negyed konzervmakrélát.
Ez kb összesen fele (áhh, negyede) mennyiség annak, amit rendesen szoktam magamhoz venni, de itt most célok vagynak kéremszépen, nem holmi önző élvezetek..
önmegtartóztatás, se sex, se kex..
előbbit kénytelen vagyok, utóbbit meg muszáj.hogy a kiló szaloncukkerral mi leszen azt nemtom, de már most úgy próbálok meg ránézni, mintha szilárd epe lenne
-
tildy
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
Én viszont most ülök neki.
De gondolod mennyi kedvem lehet hozzá, ha képes voltam főzni!!!
Szerintem bármit képes vagyok kitalálni fontos teendőnek, mikor épp tanulni kéne

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A 'people' vagy embereket vagy népet jelent. Most melyik?

-
burgatshow
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Én is szárnyassal szeretem. Nincs bajom a malaccal félre ne érts, de valahogy a brassói szárnyassal nekem is jobban bejön, mint disznóval.

-
burgatshow
veterán
Najó, komolyan. Többet ma már nem tanulok a holnapi
vizsgára. Úgy érzem, hogy mindent tudok (bár valszeg a vizsgán ülve nem ezt fogom érezni), viszont ha most tovább csesztetem az agyam, akkor biztos, hogy csak rontok a helyzeten.Szóval, mára ennyi, holnapra egy kalappal (nekem) aztán lesz ami lesz.

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Önző, koetseog (Mi is volt a harmadik ?

) finnyás vagyok.
Tényleg válogatós volt a 3. A brokkolit és egyéb hasonló zöldségeket pl. gyűlölöm.
Nem vagyok hajlandó disznóhúst enni. Legalábbis ha nem muszáj, akkor nem. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
jó is az...

-
nike_
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja, vittem a gépet oda is.
Bekötöttem a gépek helyére. 
-
nike_
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hehe.
Neem, akkor már a műtőbe lennék. 
-
Loretto
veterán
#29163-at töröltem, de szerintem a post írója talán ki tudja találni a választ rá.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nem akarok én neked meg az asszonyodnak rosszat

-
tildy
nagyúr
Amerikában nem sokára ebédidő van. Ezért gondoltam tiv SR.-t meglepem ezzel

-
nike_
addikt
Sziasztok!
Nem törte el a nemi szervét senki?

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Heh, szeretsz veszélyesen élni. Tüsszentettél már a művelet közben?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Félreérthető lett volna amit írok, így inkább csendben maradtam.

-
venember83
nagyúr
Hmm, miota szamit konvertalasnak az, ha egy pdf fajlrol keszitunk egy kepet es azt beillesztjuk egy .doc-ba?

-
Kellemes estét mindenkinek!
Mindenki sikeresen átvészelte a tükörjeges időszakot?

-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
A mogyorós pele az az , aki minket nyaralásunkor rémisztgetett. Bár lehet , hogy az nagy pele volt

Mindenesetre jó hosszú, (kb 20 cm ) szőrös farka, és nagy gülü szemei voltak neki
Leeht még most is ott van a nyaralóban
Ott ugrabugrált át a lábunkon, képzelheted hogy lestem, mikor éjjell felébredtem azt ott kuksolt rám
Hamarosan kész a brassói.
Nyamm... -
escie
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
höhöhö...

--
egy olyan GAZ-t en is elviselnek.
feketeben, sotetitett uveggel, porgos gettofelnivel mar lehet is menni ganxta videoklippet forgatni.
--
a jomultkoriban volt egy bemutato itt tolunk nem messze, ilyen kis egymeter mely tavakban akartak dagonyazni, de mind a lanctalpas, mind a negykereku beleragadt, ugy kellet kicibalni.
ha igazi helyzet lett volna, az ellenseg megiszik egy kavet, megreggelizik, es aztan puffantja le az osszeset. igaz, a lanctalpas civil gep volt, de a honvedsegiek is beleragadtak.
pont olyan mely volt, hogy hajocsavarhoz meg sekely, lanctalphoz/kerekhez meg tul mely. -
csapos2
addikt
Azt mondom, nem.
-
BlacKSouL
addikt
még jobb
[link] -
BlacKSouL
addikt
-
tildy
nagyúr
az a nagy harci helyzet...
Hogy aláírták a sziremet
Hjaj.
Márcsak automatika II. aláírás hiányzik amit nem értek, hiszen reggel bevittem a leadandó házit, igaz mivel másból is pótoltam ezért csak becsúsztattam a tanár ajtaja alatt.... -
Lortech
addikt
Emotikonok - Érzelemkifejezés az internetes kommunikációban
Ha már valaki könyvet is írt róla, egy online informatikai lap kockafórumában hadd férjen már el. Nekem tetszik az emotikon.

Bash: akkor megérdemlem. Egyébként szeretem az emotikonokat, ha értelmes emberrel társalgok, ezért nem tiltom le az emotikonokat. Inkább a hülye embert.

-
7
addikt
-
Lortech
addikt
Legjobb, amikor felvesz valaki msnen, beköszön, és már egyből mondja is a technikai kérdését, mintha csak a fizetős supportot hívta vó'na.
De ez még semmi, mert ha szépen kérnek, segítek, de ezt tetézik azzal, hogy minden egyes szó ilyen rövidítésekkel van tele, vagy ami még jobb, minden idióta szónak, sőt, betűnek van valami idióta emotikonja, és úgy néz ki az egész msn ablak mint valami cirkusz, meg még elolvasni se bírom. No akkor van viszlátás. -
7
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Keress rá a fórumban, esetleg hívd segítségül Winnert (bar szerintem azt 2007.05. után írtam)

Lényegében egyébként arra konzekvenciára jutottam, hogy a magyar nők még vigyorognak is, ha angolul titulálják őket puncinak, bezzeg magyar terminológiát használva megsértődnek.
-
Bubu79
addikt
Ez jól hangzik - alany van a probléma vizsgálatára?
Folyamatában szeretném végigkövetni az eseményket, ha lehet én lennék a vizsgálat vezetője - különös tekintettel a végkifejletre

Nincs is szebb annál, mint amikor az ember eljut egy kedves, szép, kettessel kezdődő személyiszámú egyeddel a puszitól a pussy-ig
-
BlacKSouL
addikt
hálistennek hogy nem én vagyok a hülye.. és hogy nem csak engem idegesít..
vagy csak túl öreg vagyok?
lehet kell ilyen kapcs ford ? MZ/X-től kérek fénypost.Erről az jut eszembe, hogy: "..tekintve hogy az AE egy ilyen VIP, nem lenne célszerű TÜK-ösíteni az SK-ját, mielőtt a vietkongok KO-zzák, és mi EÜ szolgálatra kerülük?.."
de ezt már idéztem
-
(Kolombusz)
veterán
Szép napot mindenkinek!
Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Motoros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Classic / Xbox 360
- Viccrovat
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

előbbit kénytelen vagyok, utóbbit meg muszáj.

)"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bekötöttem a gépek helyére.

Vihognom kell. Max. azért mert kopaszodom... Oppádehogy. Okosodik a homlokom.