Hirdetés
- Fujifilm X
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én mindössze annyit írtam, hogy nem ismerjük a körülményeket, ne ítéljünk elhamarkodottan.
Azt is hozzátettem, hogy nem kívánom védeni a gázolót. Kifejtettem azt is, hogy nem segített volna az sem, ha megáll, de emberközelibb lett volna.
Csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy akármi is vezethetett ahhoz, hogy a dolog így végződött.
Te is közlekedsz autóval - nap mint nap. Tudod, hogy akármikor adódhat olyan helyzet a forgalomban, amit nem lehet elkerülni. Ahogyan (Kolombusz) is írta az imént az utak csúsznak.
El tudom képzelni, hogy mit érezhetsz most. Van háziállatom, kettő is. Szőrgombóc koruktól nevelgetem őket, családtagok.
Tudom milyen az, amikor beteg és nem tudja elmondani mi a baj, csak néz rád tágra nyílt szemekkel és nem úgy viselkedik, ahogyan szokott.
Tudod, hogy baj van, de csak sejted, hogy mi lehet a baj. Az állatorvosnak is csak a sejtéseidet tudod elmondani.Tudom milyen érzés, amikor elveszti az ember egy "családtagját", átérzem a fájdalmadat. Eszemben sem volt megsérteni...
Aktív témák
- Robotporszívók
- Anime filmek és sorozatok
- Fujifilm X
- Cyberpunk 2077
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest