Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom Android STB + Külföldi használat
Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Juteszembe.
Királynak szomorú a lova, aszongya aki megnevetteti megkapja a jányát meg fele kisrályáságát, mer ugye ez a legkedvenvcebb lova vót neki
mennek a huszárok, hercegek, legények ezerrel, mer ugye jó kis bögyös jányka vót a király jánya
senki se jár sikerrel, erre jelentekezik egy kissebségi fickó, bemegy a lóhoz benn van 2 percig, kijön oszt nevet mint állat, no megy a buli ezerrel fasza minden, eltelik 1 hét a ló még mindíg nevet, aszongya a csákónak király, ha így meg tudtad nevettetni akkor most intézd el, hogy fejezze abba mer mán unom a nevetését, bemegy a csákó kijön 2 perc mulva és zokog a ló.Na mosmá áruld el hogy csináltad, aszongya erre a csávó, könnyen bementem aszontam neki, hogy az enyém nagyobb mint az övé, ettől nevetett,
- és hogy sirattad meg?
- Megmutattam neki

Aktív témák
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest