Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Gyors gyárvásárlással reagálna a memóriapánikra a Micron
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Én is morcos vagyok kicsit. Tegnap elvittem az asszonyt bőrgyógyászatra, mer kajakra bepirosodott szegénykémnek a keze, még ráadásul fáj is neki. Valami hülye szert használnak a bótba, oszt ezek szerint nem bírja a Kincsem. node a lényeg az, hogy hová is kell menni???Elkezdtünk telefonálgatni, kiderült, hogy Veress Endre rendelő van olyan, hogy ügyelet azt nemtudni
Mindegy felhívjuk, kérdezzük miújság, aszongya a hölgyike, hogy időpont kell, tegnapra persze már nem volt. Akkor mi legyen?Hát ha nagy gáz van akkor menjünk és ellátják. Mondjuk már az elején mondtam a Drágának, hogy üljünk a kocsiba menjünk, oszt ha ugatnak rájuk gyújtom a rendelőt
. Na odamegyünk, váróterem TOTÁL ÜRES . ez volt 17 órakor. Ablak nagy betűkkel kiírva, vizítdíj fizetés. sehol senki persze ablak zárva, kopogás miegymás, nagy nehezen valami banya kinyitja. Asszony mondja ki miért merre hány méter, erre aszongy a vén kurva, akarom mondani asszisztens, hogy vele bizony nem beszélt, aszittem aszongya hogy menjünk máskor, nagy immel ámmal, bevette az asszony papírjait, és még ekkor is tök üres volt a váró, ahol elvileg 18:00-ig rendelés van, és ugye időpont az már nics
. Mindegy asszony be dokihoz, az már normális volt, vizsgálat, recept, miegymás, még patikát is találtunk, mondjuk ott rendesek voltak, bár mindíg oda járok
. Mindegy ez vót, ezér nem járok Én orvoshoz egyébként, ha meg kell döglenem, pusztuljak nyugalomba 
Aktív témák
- TP-Link RE305 Wi-Fi jel erősítő
- Team Group 2.5 CX1 480GB SATA3 (T253X5480G0C101) új
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy felhívjuk, kérdezzük miújság, aszongya a hölgyike, hogy időpont kell, tegnapra persze már nem volt. Akkor mi legyen?Hát ha nagy gáz van akkor menjünk és ellátják. Mondjuk már az elején mondtam a Drágának, hogy üljünk a kocsiba menjünk, oszt ha ugatnak rájuk gyújtom a rendelőt
. Na odamegyünk, váróterem TOTÁL ÜRES . ez volt 17 órakor. Ablak nagy betűkkel kiírva, vizítdíj fizetés. sehol senki persze ablak zárva, kopogás miegymás, nagy nehezen valami banya kinyitja. Asszony mondja ki miért merre hány méter, erre aszongy a vén kurva, akarom mondani asszisztens, hogy vele bizony nem beszélt, aszittem aszongya hogy menjünk máskor, nagy immel ámmal, bevette az asszony papírjait, és még ekkor is tök üres volt a váró, ahol elvileg 18:00-ig rendelés van, és ugye időpont az már nics
. Mindegy asszony be dokihoz, az már normális volt, vizsgálat, recept, miegymás, még patikát is találtunk, mondjuk ott rendesek voltak, bár mindíg oda járok
. Mindegy ez vót, ezér nem járok Én orvoshoz egyébként, ha meg kell döglenem, pusztuljak nyugalomba