Hirdetés

Aktív témák

• Janoska26

addikt

válasz ngabor2 #14715 üzenetére

Én is morcos vagyok kicsit. Tegnap elvittem az asszonyt bőrgyógyászatra, mer kajakra bepirosodott szegénykémnek a keze, még ráadásul fáj is neki. Valami hülye szert használnak a bótba, oszt ezek szerint nem bírja a Kincsem. node a lényeg az, hogy hová is kell menni???Elkezdtünk telefonálgatni, kiderült, hogy Veress Endre rendelő van olyan, hogy ügyelet azt nemtudni :F Mindegy felhívjuk, kérdezzük miújság, aszongya a hölgyike, hogy időpont kell, tegnapra persze már nem volt. Akkor mi legyen?Hát ha nagy gáz van akkor menjünk és ellátják. Mondjuk már az elején mondtam a Drágának, hogy üljünk a kocsiba menjünk, oszt ha ugatnak rájuk gyújtom a rendelőt ;] . Na odamegyünk, váróterem TOTÁL ÜRES . ez volt 17 órakor. Ablak nagy betűkkel kiírva, vizítdíj fizetés. sehol senki persze ablak zárva, kopogás miegymás, nagy nehezen valami banya kinyitja. Asszony mondja ki miért merre hány méter, erre aszongy a vén kurva, akarom mondani asszisztens, hogy vele bizony nem beszélt, aszittem aszongya hogy menjünk máskor, nagy immel ámmal, bevette az asszony papírjait, és még ekkor is tök üres volt a váró, ahol elvileg 18:00-ig rendelés van, és ugye időpont az már nics :W . Mindegy asszony be dokihoz, az már normális volt, vizsgálat, recept, miegymás, még patikát is találtunk, mondjuk ott rendesek voltak, bár mindíg oda járok :DD . Mindegy ez vót, ezér nem járok Én orvoshoz egyébként, ha meg kell döglenem, pusztuljak nyugalomba :DDD

Aktív témák