Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Most már kezd elegem lenni a spamekből. Mindig jön valami PatchPerfect, rákerestem hogy mi ez, valami kereskedő cég (amolyan TV shopos), jött megint spam róluk, leiratkoztam róla. Most vagy még többet fogok kapni (ez szokott történni), vagy nem. Másik aranyoska meg magyar. Offer.hu-n beállítottam, hogy figyelje a pályázatokat, de valamikor nagyon régen. Nem jött semmi nagyon sokáig. Aztán néha egy-egy, de hibás linkkel. Meguntam, leiratkoztam. Erre napi szinten jön lassan tizesével.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Újszerű bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- Karcmentes Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue 1OO% ! még 8Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ csak beaktivált Apple iPhone 17 Air 256GB Space Black 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
Üzleti előfizetők hirdetései
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest