Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap fél5-kor eljöttünk a cégtől haza, de már idebent akkor nem lehetett mobilt, távolságit, különleges számot hívni, pedig ugye mi vagyunk a szolgáltató, és a központban vagyunk. Na sebaj. Hazamentem, kajáltam, fél6-tól nézem, nincs internet, nincs átjáró, nincs DHCP-szerver. Remek, volt már ilyen, majd begyógyul. Elmentem sétálni, közben hívott haver, hogy nekik nem kábeles, hanem ADSL netjük van, de nem műxik, mi a hibabejelentő száma. Megmondom neki mind3at, azt mondja nem hívható egyik sem. Mondom mobilt már bentről se tudtunk hívni. Hazaérek, még mindig nincs net. Próbálom hívni a 1221-et, de ugyanúgy nem kapcsolható, mint idebentről a mobil. ?? Kérdem a srácot, azt mondja nem lehet csak helyi hívást kezdeményezni, és se ADSL, se kábeles net nincs a körzetben. Tehát hibát nem lehet bejelenteni, bejelentés nélkül meg nem tudom bizonyítani hogy nincs netem. Fasza. Eltelt az este, úgy 20:00 körül megszólalt egy bolt dupla riasztója. Nem is volt vele gond fél12-ig, mikor már amúgy kibaszatos csend van a városban is, de a riasztó folyamatosaN SZÓL. Edzegettem, lefürdöttem (Ne fürgyé' le
) fél1-kor még mindig vidáman üvöltött, kb 5-6ezer belvárosi ember éjjeli nyugalmát zavarva. Mindenki b.aszik rá??? Na mondom akkor két eset van, lemegyek és lebontom a riasztót, vagy kihívom a rendőrséget. Hívom a 107-et, műszaki okok miatt nem kapcsolható.
Mobil 112: A hívott szám átmenetileg nem kapcsolható ???!!! Mondom fater, keljél, megyünk a műszaki boltba plazmatévéért, meg házimoziért, meg ami még hiányzik a lakásból, mert ímhol beköszöntött az anarchia, ne maradjunk ki belőle mi sem. De csak röhögött. Mondom rendőrséget nem tud hívni senki, járőrkocsit délután óta nem láttam, a telefon, internet nem működik, a Morse-jeleket nem sokan ismerik, a szikratávírókat már a padláson őrzik, már csak negyedóra áramszünet hiányzik, és tökéletes az anarchia alapja, mehetünk begyűjtő körútra.
Nem elmélkszem hogy aludtam el, de reggel volt internet, volt telefon, nem szólt a risztó, de sajnos nem lett plazmatévénk.
MI A PICSA VOLT TEGNAP???
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- YouTube
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- Sorozatok
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) fél1-kor még mindig vidáman üvöltött, kb 5-6ezer belvárosi ember éjjeli nyugalmát zavarva. Mindenki b.aszik rá??? Na mondom akkor két eset van, lemegyek és lebontom a riasztót, vagy kihívom a rendőrséget. Hívom a 107-et, műszaki okok miatt nem kapcsolható.
Mobil 112: A hívott szám átmenetileg nem kapcsolható ???!!! Mondom fater, keljél, megyünk a műszaki boltba plazmatévéért, meg házimoziért, meg ami még hiányzik a lakásból, mert ímhol beköszöntött az anarchia, ne maradjunk ki belőle mi sem. De csak röhögött. Mondom rendőrséget nem tud hívni senki, járőrkocsit délután óta nem láttam, a telefon, internet nem működik, a Morse-jeleket nem sokan ismerik, a szikratávírókat már a padláson őrzik, már csak negyedóra áramszünet hiányzik, és tökéletes az anarchia alapja, mehetünk begyűjtő körútra.