- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EPS 12V 180 fokos átalakító
- Gaming notebook topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
Aktív témák
-
Ck.
addikt
Elég szarul vagyok, mert egy fontos üzenetet küldtem iwiw-en, viszont a böngésző a küldés pillanatában fehér halállal megállt, és frissíteni kellett az oldalt. Ezt követően az üzenet az elküldöttek között ott volt, lezárt borítékkal, ahogy annak lennie kell.
De akinek küldtem, már azóta volt bejelentkezve, de a boríték továbbra is zárva van, tehát nem olvasta el még. De vajon biztosan látta, hogy kapott új üzenetet?
Az lenne a kérdésem, hogy ha szerepel az elküldöttek közt, akkor 100%, hogy átért az üzenet? Biztos, hogy el lett küldve? Ugyanis nem akarom feleslegesen újraküldeni, mert elég hülyén nézne ki, ha mégegyszer elküldeném ugyanazt, de így meg most bizonytalanságban vagyok, hogy vajon megkapta-e...
Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- OLED monitor topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest