Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz PazsitZ #3386 üzenetére

Konkrétan vicces még nem volt, inkább csak rengeteg szánalmas. Félelmetes hogy manapság mennyire ...nincs jó jelző ... buták, tájékozatlanok, együgyűek, tudatlanok, makacsok, elborult gondolkodásúak az emberek. És teljesen kiszolgáltatottak a vadkapitalizmus ''csodáival'' szemben. Na persze nem mind, csak kb a betelefonálók 60%-a. Nyilván az aki kicsit jobban tájékozott, odafigyel a dolgaira, annak kevés problémája akad, tehát nem hív minket, ha mégis, akkor gyorsan megoldjuk a problémát közösen. A legfőbb bajunk az, hogy a telesales-es melót kiadják külsős cégeknek, azok megkötik még a kutyával is a szerződést, és utána szarnak rá, a jutalékot megkapják mindenképp, de ha le akarja mondani, vagy kérdése van, vagy problémája, vagy egyszerűen csak szidni akar valakit, akkor már minket hív. Tehát információt nyújtunk, számlázással kapcsolatos problémákat kezelünk, szolgáltatással, kieg.szolgáltatással kapcsolatos kérdésekre panaszokra reagálunk, szolgáltatás felmondást fogadunk el vagy utasítunk vissza, és meghallgatjuk hogy szerintük hogy becsapták őket az üzletkötők. Nem mellesleg két cég adatait és ügyfeleit kezeljük, mind a lakossági, mind a kkv-s ügyfeleket, és nagyon képben kell lenni, hogy adott körzetben Hungaroteles az ügyfél, akkor mint főszolgáltató kell kezelni, vagy T-Com-os, Monorteles területen mint PanTel, tehát alternatív szolgáltató kell kezelni. Szerintem nincs még egy olyan cég, amelyik összesen 14 embert alkalmaz telefonos ügyintézőnek úgy, hogy kb félmilliós ügyfélköre van. Így számlázási időszakban kb 1000 hívás jön naponta, amit kezelni tudunk, csendesebb időben kb a fele jön egy nap. Nem mondom hogy nincs ennél szarabb meló, mert van, de idegileg nagyon nehéz. És magamon érzem, hogy idegesebb vagyok, feszültebb, nem tudom kipihenni magam, néha akkor is ordítok mikor nem kéne.
    Sebaj, nyáron 3hét Horvátország. Majd próbálok regenerálódni. :)

Aktív témák