Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Én is lógtam itt egy titkosítatlan hálón, amíg nem volt netem. Gondoltam visszatermelem a rendszerbe azt, amit kivettem belőle.

Ez a láma, aki nem titkosította a netet, simán le is tiltotta azoknak a MAC-jét, akik órás letöltéseket kezdeményeztek. Persze MAC-et lehet cserélni, meg minden, de érdekes módon megértették az üzenetet.
Ettől a csávótól akadtam igazából ki, aki látja, hogy átraktam a gateway IP-t a defaultról, átírtam a default SSID-t, meg a belső domaint, de azért hülyének néz, és azt hiszi, az adminjelszót nem cseréltem le...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Filmvilág
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest