Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Aktív témák
-
REDeath
őstag
hát igen, ez is kurva gáz, hogy kapásból 2 nyelvet nyomatnak...
én angol melé megkaptam a franciát, egy hihetelen GYÖKÉR tanárnővel megspékelve.
ez nem a szokásos ''nem megy a tárgy ezé utálom a tanárnőt'' szöveg, hanem ez tényleg gyökér. (régebben volt itt szó az 1 miliméteres eltérésről francia vaktérképen, ami igazából egy nagy folt volt nem is vaktérkép...)
és ha nem tanulok semmit franciából (ez sűrűbben van
) akkor 2-est kapok, ha tanulok akkor is. meg hihtetlen emnnyire kivételez, elmondok mindent kapok 3-ast. osztálytársam elmondja a felét, 4es.. hát a jó [Censore]***************[/Censore].
Ja és ennél már csak az irodalom volt a durvább, most a héten. 8 feladatból 6 kitünő lett, kettőhöz meg semmit ne mírtam mivel nem olvastam el (mármint a művet amiről szólt a kérdés).
Jó, beadtam, örültem hogy lesz egy 4-es. ahhha... kettes... és et úgy hogy tanultam rá, pedig egyébként hihetelenül utálom az irodalmat. ha nem tanulok akkor is simán megírom kettesre, ha tanulok akor meg 8ból 6 100%-os feladatra 2-es? ennyit erről
ja és ha már az irodalomnál járunk, kérdezem tanárnőt, mi hasznom van belőle. ilyet szól: ''gyakorlatilag nincs értelme, de csiszolja a lelkemet és kell az érettségihez''
kicsit érdekes reakcióm volt..
és kérdem én, hogy érettségin kívűl mi hasznom lesz belőle? érettségin majd megszakadok hogy jó jegyel menjek át belőle, hogy aztán soha a büdös életbe nem is lesz rá szükségem... de legalább csiszolt lesz a lelkem. (vagy lenne ha elolvasnám a szuper verseket stb...)
ennyi erővel taníthatnának ásást, annak is több hasznát vennénk az életben..
és pl. mér nem tanítanak a sok fölös tantárgy helyett, pl. KRESZ-t? vagy elsősegélyt?
mert megnézném én, hogy pl. hány középiskolás gyerek tudna ellátni komolyabb sérüléseket szakszerűen. (nem nyílt törésre gondolok meg agyműtétre)
ne vegyétek lázadozásnak, de akkor is gáz, hogy ezt nem veszik észre ''fent''.
''Mindent a népért, semmit a nép által'' - II. József. szerintem találó
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- YouTube
- Elektromos autók - motorok
- Steam topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) akkor 2-est kapok, ha tanulok akkor is. meg hihtetlen emnnyire kivételez, elmondok mindent kapok 3-ast. osztálytársam elmondja a felét, 4es.. hát a jó [Censore]***************[/Censore].