Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
még mindig gimibe járok, bár már nem sokáig
(Visszaolvasva erre rájöhettél volna, a 17-18as korosztály emlitéséből) Amúgy nálam ez úgy müködött, hogy az angolt azt szerettem általánosban, elkezdték nyomni gimiben elég keményen, annak meg is volt az eredménye, német meg nem tetszett, nem is ment, aztán kaptunk 1 tanárnőt, akinek a tanitás nem erőssége, igy abból sikhülye is maradtam
Life is beautiful 
Aktív témák
Aktív témák
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- Metal topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Visszaolvasva erre rájöhettél volna, a 17-18as korosztály emlitéséből) Amúgy nálam ez úgy müködött, hogy az angolt azt szerettem általánosban, elkezdték nyomni gimiben elég keményen, annak meg is volt az eredménye, német meg nem tetszett, nem is ment, aztán kaptunk 1 tanárnőt, akinek a tanitás nem erőssége, igy abból sikhülye is maradtam