Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Próbáld ki úgy, hogy szürkeárnyalatosra állítod a nyomtatót, és csak fekete felhasználás-módba teszed. Elvileg így csak feketét használ fel a szürke színekhez is.
Bár mondjuk ha lézer akkor ez nem megoldás
Valahol a nyomtató beállításai közt elvileg kéne lenni egy olyan résznek, hogy sötét<-> világos, de lehet hogy mégsincs. Most én is megnéztem, de nekünk a hálózati nyomtatón kevés állítási lehetőség van, sötétíteni én sem tudok pdf.-et.
Nah, tulajdonképp nem segítettem, de jót gondolkodtam hangosan
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Valahol a nyomtató beállításai közt elvileg kéne lenni egy olyan résznek, hogy sötét<-> világos, de lehet hogy mégsincs. Most én is megnéztem, de nekünk a hálózati nyomtatón kevés állítási lehetőség van, sötétíteni én sem tudok pdf.-et.