Hirdetés
Aktív témák
-
-
Thrawn
félisten
válasz
Janoska26
üzenetére
Teljesen érthető, de a gyengébbek kedvéért:
HI!
Nem is mondtam még ha jól emlékszem hogy micsoda élmenyben volt részem, a lányok a laborban áttértek nagy mennyiségű metanol fogyasztására forráspont környéken és szárazjéggel tartották kordában a dolgokat /melleseg nem tudom mi volt, de előkerültek a maszkok szemüvegek fullköpenyek gumicsizmák rózsaszín kesztyűk!!!! etc./ szóval kaptam a kezembe egy adag szárazjeget, mit ne mondjak tetszett pofás volt:- ))) mit ne mondjak nem szorongattam mint áldozataim nyakát:- )))
üdv
neduddki
p.s. a mezgaz-ra azért nem jártam fél évig mert mutagénes kísérletek voltak mondjuk más se nagyon járt:- )))![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tuttam én, csak most éreztem magam eléggé felnőttnek itt a phn, hogy be is linkeljem, na így legyél má egy kicsit büszke

VladimirR : Legalább csendben lesz egy darabig![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csapos2 : Igaz az én véleményem nem kérdezted, de az enyém az, hogy hülyék akkor is voltak, meg most is vannak, nap mint nap látni olyan értelmetlenül idióta 2hsz-es topicot amin télleg gondolkodom, hogy vajon ezt szándékosan idiótán nyitotta meg, vagy télleg ilyen ididóta a topicnyitó
[Szerkesztve] -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Átvettem a szerepedet így utólagos engedelmeddel, és egy totyikba belinkeltem egy csákónak az alapelveket, aki egy játékhoz cd-keyt kért
Jól csináltam, büszke vagy rám ?

Ha nem értesz akkor mit értesz abból amit 2-vel alattad neduddki írt
csapos2 : Miféle elemzésről beszélsz Te?A suszter vagy ki maradjon a kaptafánál, Te meg a tft monitor buherálásnál
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
HI!
Nemis mondtam meg ha jol emlexem hog micsoda elmenyben vot reszm, a lanyok a laborban attertek nagy mennyisegu metanol fogyasztasasra forraspont kornyeken es szarazjeggel tartottak ordaban a dogokat /mmeleseg ne mto mi vot, de elokerutlek a maszkok szemuvegek fullkoppenyek gummicsimmak rizsaszin keztyuk!!!! etc./ szovla kaptam akezmeb egy adag szarazjeget, mit ne monfdajk teccet pofas volt:- ))) mint ner mondak nem szorongattam mint aldozataim nayakt:- )))
udv
neduddki
p.s. a mezgaz-ra azert nem jartam fel evig mert mutagenes kiserletek votak mongyuk mas se nagyon jart:- ))) -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Végre Én is belinkelhettem egy legénynek az alapelveket, erre a napra vártam azóta mióta regeltem
.
Más, péntek van, úgyhogy most jókedvem van, nótázzunk
Már mi málunk babám, már mimálunk babááááám, na meg a kedvencem, szeretik a tik a meggggyyeeeeeet, csuhajja, kihallaccik belőle a szépZsuzsika szó
Valahogy megpróbálom rögzíteni eme dalcsokort az előadásomban, és valahogy megosztom veletek, ígérem felejthetetlen élmény lesz 
-
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
látom hirdetést is adtál fel
eredmény? -
athomi
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nagykerbe sincs már, de sztem egyszerrűen nem éri meg
akkor inkább keresnék egyet használtan -
ngabor2
nagyúr
hááát, annál azért többet szeretnék azért a lapért kapni
azt tudom, hogy Hunci barátom mindent megvesz, amit el lehet adni...
Sian: igen, a valóságban is így van. a víz hexagonális kristályrendszerben kristályosodik, és mint látható, a csúcsok irányában hajlamos az elágazásra. -
ngabor2
nagyúr
még nyárig meglátom. végre el akarom érni egyben a 100 napos uptime-ot. most épp 33 napnál tartok. a múltkor 67 nap körül áramszünet volt, vagy a szünetmentes szórakozott
de majd kitalálok egy alkuképes árat.
Sian: ja, úgy valahogy
a c2d igen meggyőző, csak várok még egy kicsit, mert nincs kedvem ($$$) hozzá. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekem nyár környékén lesz egy eladó 3800+-om. kis szépséghibája, hogy csak lappal-hűtővel leszek hajlandó eladni. a procit vinnék sokan, a lap a kutyának nem kellene. most maradjon a nyakamon, üresen?
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
igen, legalább 1 hónapja volt, inkább több.
-
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
hát ha nem nagyon fáj, akkor meg lehet venni
nekem viszont nagyon fájna
esetleg egy ''és ha nem kérek róla számlát?'' kérdéssel olcsóbbá tehető a dolog
érted mire gondolok ugye?
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
oem és 40k felett

az negyon sok érte -
athomi
veterán
ha vki tud debrecenben valami boltot, ahol lehet venni szép világítós 8cm-es házhűtőt az szóljon...óccsón akarom

-
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
oem kiszerelésben nem láttál, mert az sokkal olcsóbb lenne és a megtakarított pénzből tudnál venni egy takaros kis hűtőt
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ne nézz gyökérnek lécci. AMikor utoljára volt banditnál x2 3.800+ 939-es az árlistában, akkor 22-23k körül volt. Nemtom, h azoknak jött-e, akik azon a héten rendeltek, de ennyi volt az utolsó ár.
-
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
amúgy inkább 4000+ x2-est kell venni
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
viszont az oem és nem box-os
az oem verzió eleve 8k-val olcsóbb
egyébként badarság kiadni +8k-t a box-osért
lássuk mivel kapsz többet:
-egy doboz
-egy ratyi hűtő
-+2év gari
-meg még valami hülyeség
lényegében az egyetlen fontos dolog az a +2év (oem-re csak 1 év gar), ami sztem nem is olyan fontos...hány prociról hallottátok már, hogy meghibásodott?
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ahogy elnézem nehéz dolgod lesz
most néztem egy-két boltot, ahol közvetlen nagykerből hozzák a cuccokat
sajnos a 939-es-eknél csak ennyi van: -
azt hiszem, hogy kesehetsz egy olyan boltot, amely kis forgalommal rendelkezik, ezeknek a boltoknak azonban van egy rossz tulajdonságuk: DRÁGÁK
sajnos ez ilyen...ha kicsi a kereslet, akkor árat kell emelni -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
4200+-t 46e HUF 3 év garival.
3800+-t 42e HUF 3 év garival.
Boltnevet direkt nem írtam... -
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
most mit is szeretnél venni és mennyiért?
4200+ x2 (939)?
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
amúgy azt soha nem értettem, hogy a nagykeres árlisták miért titkosak???
ha úgy sem tudsz ott vásárolni, akkor nem tök mindegy!
winnerhun: paszitZ árlistája nem a te álltalad nézett bolt árlistája...ezért írtam, hogy nem
ha meg mégis az akkor meg gondolom az ára miatt nem igazán érdekel
egyébként nem is akarta az az oldal, hogy megtaláld az árat (nem is fogod)
ahhoz ki kell tölteni a bal oldalon található mezőt
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem

[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Árak: [link]
Nem tudom lehet-e egyáltalán kapni még S939-es X2-t, westlake-t sem poénból nyúzom
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezen keresés alapján:fficial" target="_blank">[link]
Ez az árlista nem lehet ahoz tartozó?:[link]
Itt: 48290.-
Amúgy passz.
De: Csak nagykereskedelem - Nem forgalmazunk a végfelhasználóknak[/I] -
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem is fogsz
-
Winner_hun
félisten
Valaki meg tudná mondani hogy ez mennyibe kerül náluk? Mert én árat nem látok sehol sem, azt keresem már mióta: [link]
-
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jól van. Ha Ti ettől jobban érzitek magatokat akkor legyen. Egyedül úgyis kevés vagyok, hogy ellenkezzek.
Ne értsetek félre, értem én a poént (még ha ez most nem is úgy tűnik), de ennek értelmét akkor sem látom.
#2332: Tudom, hogy ez a topic nem arról szól, de néha szükség van arra is.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Azt sem mondta senki, hogy kötelező folytatni. Elég lett volna, ha valamelyikőtök határozottan aztmondja, hogy Állj!, és akkor most nem emelne szót senkisem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez szerintem tök ugyanolyan, mint annakidején ez volt: [link]
Azon is kiakadtak páran, sokan meg beszálltak, akár csak a Loitumába, és még volt egy pár ilyen hype..
Na zúzok szlípelni..
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Senki sem mondta, hogy kötelező bekapcsolódni, mellesleg a baromi hosszúban benne van hogy a space javítást hogy lehetett volna megcsinálni (az számomról csak egy teszt volt hogy van-e, aki elolvassa, nem igen volt, ennyi. Aztán volt, aki beszállt, folytattuk, ez van. Nem mindden témához kell mindenkinek hozzászólnia)
-
BlacKSouL
addikt
Képzeld mi történt azokkal a postokkal amiben egybeírtak mindent a kedves júzerek: nem olvastam el. Bár kommenteztem, ''ráreagálva''
(szakszó) [link] , ugyanakkor fenntartom, hogy bizonyos kereteken belül lehet marháskodni, de ha nem tetszik átgörgetsz rajtuk mint én.
De ha már azt kérded: beleillik-e a fórum/oldal arculatába az ilyen szintű ''hülyéskedés''
Amíg nem a szakmai cikkekben, topikokban van, addig sztem igen. Amíg még nem válik unalmassá.
Szerintem.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
Igaz, hogy ez az OT, és itt szinte ''mindent'' lehet, de ennek akkor sincs semmi értelme. Miért nem lehet úgy írni, hogy az más ember számára is átlátható legyen? Meg kéne nézni ezen oldal nevét, és hogy elsősorban milyen célt szolgál a működése, utána pedig el kéne gondolkodni, hogy beleillik-e a fórum/oldal arculatába az ilyen szintű ''hülyéskedés''.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Irhattam volna annyit is, hogy ''sullyed'', de ugy gondoltam, hogy a cimrol levagjatok.
/Amugy a tartalom nagy resze is ugyanugy vonatkozik a PH!-ra meg most is, de termeszetesen nem erre akartam kiterni, hiszen a jelen topikrol van szo/.
De engem nem zavar, eltettem magam, csak gondoltam felhivom a figyelmet, hogy nem biztos hogy 2-3 embernel tobbnek bejon ez a mokazas /mint ahogy latszik, nem is kapcsolodott be tobb tag/. De tenyleg tovabbi jo offot, sziasztok. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
. . . m í g b e n e m í r v a l a k i h o g y e z m á r s z á n a l m a s é s v é g r e é s z r e v e s z i m a g á t m i n d e n k i . . .
megnéztük. én legalábbis. de én magamról úgy érzem hogy amíg a szakmai topikokban nem 1 mondatos postokat írok, hanem általában kisregényeket, és igyekszem amiben tudok segíteni(és ha lehet csak ahhoz hozzászólni), addig itt süllyeszthetem a PH-t az OT-n belül.
Már ha erre gondoltál.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
igen,acímelehetidetartozikdeatartalmaaznem

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Megnéztétek azt a linket, amit tiv83us írt be ide?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ak ko ré nk is zá lt am má ra .E hh ez tú lf ár ad tv ag yo k.
Ést úlk evé saz ujj amh ozz á.
m od : Ésk a pj áto kb e :- P
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
M o s t m e g i n t e l k e z d ü n k e g y h ü l y e s é g e t é s m i n d e n k i e z t c s i n á l j a ó r á k o n á t ? A z t á n a h o l n a p f r i s s e n é r k e z ő k j ö n n e k é s k e z d i k e l ö l r ő l a z e g é s z e t m í g b e n e m í r v a l a k i h o g y e z m á r s z á n a l m a s é s v é g r e é s z r e v e s z i m a g á t m i n d e n k i . . . ? ?

Ö r e g s z e m ? -
C4mp3r
addikt
Akkor én már nem is írok ide.
MOD: A fenébe mégis írtam.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
-
REDeath
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
látodmondtamhogyfingomsincsazáramkörökhözezérteztsincsahonnantudjam

#2310 aztbiztosratudomhogyáramfolyikbennük,ezlenneahalványfogalom
amúgytöbbetistudokámlogikaikapukmiegymás
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
jadeamúgymegfejtettemmérnemírszrendesen:
kamuztálésvalójábanpedigelcsesztedaspacetabilledenanyomtatócsatival
-
REDeath
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
oksígymárértemamúgynemvágomegyáltalánezeketazáramköröket
csakegyhalványfogalmamvanrólukkb...
viszontrégenmodellezőszakkörönnyákbólcsnáltukatávirányításos-
-lamborghinicountachalvázát(alapanyagkénttudomhogyhogyanműködnek
) -
Thrawn
félisten
miafenefolyikittésmértnemírszpsszelsenkisemeztnemértem

kabbewinnervisszaolvastamcsaknehézafelfogásommaeste
megkülönbenishogylehetilyenelcseszettlinkeketcsinálniapróbatopikban
mod:helyesírás
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Haditechnika, harcászat
- Sweet.tv - internetes TV
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Szerintem Te vagy az egyetlen (The One, azaz Jet Lee
)aki értette ilyen pontosan, nem mondom hogy körvonalakban nem értettem, na de ilyen pontosan
, hajjajjajj 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de majd kitalálok egy alkuképes árat.

...erre gondoltam én is
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/waaa.gif)

mostmitévőlegyek?