- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 38
- (téma lezárva)
-
3600 - 3501
4994 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Ugyan, mit nem mondasz.
Xpod: Ez a csacsi nem hetyeg mindenféle robicsekkel.
PazsitZ: Kotu még nincs, zsír új a bill. De mostmár majd kezdenek kialakulni, mindenféle életformák, a táptalaj megvan. -
C4mp3r
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
ladybug
őstag
Most miért? Múltkor kitisztítottam, de már megint ugyan olyan. Engem különösebben nem zavar. Néha beragad egy-egy gomb, de azt egy jó erős ütéssel újra működésbe lehet hozni.

Xpod: Én is megcsináltam nemrég, de mit sem ért. Lehet le kellene szoknom az idbent kajálásról.
#3597:Jövőre középiskolás.
[Szerkesztve]Középiskolás vagy vagy egyetemista?
Xpod: Igen.
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
Csak én vagyok ilyen rendes becsületes kocka, aki félévente ripityára szedi a billentyűzetét és szépen megtakarítja, lemossa, szinte újjá varázsolja?
-
C4mp3r
addikt
Most miért? Múltkor kitisztítottam, de már megint ugyan olyan. Engem különösebben nem zavar. Néha beragad egy-egy gomb, de azt egy jó erős ütéssel újra működésbe lehet hozni.

Xpod: Én is megcsináltam nemrég, de mit sem ért. Lehet le kellene szoknom az idbent kajálásról.
#3597:Jövőre középiskolás.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
-
Xpod
addikt
-
ladybug
őstag
-
troland26
őstag
-
parandroid
félisten
Hűűű, mik vannak: [link]. Amindenit...
tbs: Jaja, azt még több valódi papírból hajtogatták, több rétegben.
Csacsi: Ne reménykedj: elviselhetetlenül vicces és rozsdamentes vagyok.
p -
C4mp3r
addikt
-
csapos2
addikt
-
Xpod
addikt
Megtudakolom, hogy otthon meg van-e még vagy megette rozsda, lévén, hogy kb 20 éve nem ült rajta senki. Ha megvan akkor megbeszéljük.
-
tbs
addikt
-
parandroid
félisten
-
ladybug
őstag
-
Xpod
addikt
-
csapos2
addikt
Nem is rossz ötlet. Ja, hogy a triciklit. Hmmm.
Amúgy nálunk nincs játszótér-para. Az utcára járnak törni-zúzni a kicsi terroristák.
pA számban lévő süti a billentyűbe került.
-
Xpod
addikt
-
ladybug
őstag
-
Xpod
addikt
Ja, csinosak, de nem mutogatásra kellene, hanem masszív használatra. Már kölyök koromban is a hideg rázott, ha ilyet kellett tekerni: lejtőn még csak-csak, de emelkedőn..!

Nem. A triciklinek a 3 kerék a ''lényege''. Az elsőkerékhajtást csak a marketing nyomja... Jobban uralhatja a járművet az átlagsofőr. Alulkormányzott, súlypont miatt reménytelen a dimanikus gyorsulás, fékezéskor rángatja a kormányt... Igaza van a bmw reklámoknak nagyon...
[Szerkesztve]Ilyen triciklim nekem volt. Ha ki nem dobták apuék akkor lehet még meg is van otthon.
-
parandroid
félisten
-
csapos2
addikt
-
EQMontoya
veterán
4 kerekű bicaj még nem játszik: pici.
Xen vs. vmware: akkor én egész jó vagyok.
DomU-ban fordul a modul (kerlenforráshackhegyek), csak a bios első villanására csontra fagy az egész -> reset. Ja, amúgy inet/google szerint is reménytelen vállakozás, csak gondoltam hátha...
Monti: Dehogy szívok. Volt rá egy délutánom, de holnap produkcióba kell adni a cuccost. Megy a normál kernelre a vmware...
[Szerkesztve]Ember küzdj, és bizva szivjál.
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
Huginak volt ilyen kisbicaj, de az 2 kerekű volt + 2 pótkerékkel, igaz az egész bicaj akkor volt mint kb egy kicsit megnőtt tricikli.
----------------------------------------------------------
tbs: Szerintünk sehogy. Sem dom0-ba sem domU-ba, mivel a Xen az nem gyári kernel, a vmware meg a gyári kernelhez akar modulokat fordítani.
[Szerkesztve]4 kerekű bicaj még nem játszik: pici.
Xen vs. vmware: akkor én egész jó vagyok.
DomU-ban fordul a modul (kerlenforráshackhegyek), csak a bios első villanására csontra fagy az egész -> reset. Ja, amúgy inet/google szerint is reménytelen vállakozás, csak gondoltam hátha...
Monti: Dehogy szívok. Volt rá egy délutánom, de holnap produkcióba kell adni a cuccost. Megy a normál kernelre a vmware...
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
tbs
addikt
Ezek játszótérra valók, nem a túrdefranszra.

pAha, és hogy kerül ki a játszóra..? Mer' hogy ki nem viszem, az 7szentség...

Sajnos az enyémet elhagytuk egy költözéskor ~25 éve... Már a húgom is szívott miatta... -
tildy
nagyúr
2 kérdés:
1.:
Három kerekű, hátsókerékhajtású (láncos) bicajt keresek gyermekem részére. Akár hibás darabot is cserélnék. Pénzre is akár.
2.:
Valaki támogasson meg, mert fogalmatlan vagyok. Egy xen domU-ba hogyan lehet felimádkozni a VMware Server-t..? Nehezítés: működjön is. Ja, uniprocesszor...
Ez utóbbi sok sört ér. Sörelőfizetést.
Huginak volt ilyen kisbicaj, de az 2 kerekű volt + 2 pótkerékkel, igaz az egész bicaj akkor volt mint kb egy kicsit megnőtt tricikli.
----------------------------------------------------------
tbs: Szerintünk sehogy. Sem dom0-ba sem domU-ba, mivel a Xen az nem gyári kernel, a vmware meg a gyári kernelhez akar modulokat fordítani.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Ja, csinosak, de nem mutogatásra kellene, hanem masszív használatra. Már kölyök koromban is a hideg rázott, ha ilyet kellett tekerni: lejtőn még csak-csak, de emelkedőn..!

Nem. A triciklinek a 3 kerék a ''lényege''. Az elsőkerékhajtást csak a marketing nyomja... Jobban uralhatja a járművet az átlagsofőr. Alulkormányzott, súlypont miatt reménytelen a dimanikus gyorsulás, fékezéskor rángatja a kormányt... Igaza van a bmw reklámoknak nagyon...
[Szerkesztve]Ezek játszótérra valók, nem a túrdefranszra.

p -
tbs
addikt
Basszus, tényleg nem könnyű lánchajtásost találni. Bár belegondolva, ez már a mi gyerekkorunkban is ritka volt. Ezek viszont nagyon állat jószágok: [link].
Ez a kedvencem:![[kép] [kép]](http://www.radioflyer.hu/trikes/images/34_hero.jpg)
De most gondold végig: a triciklinek nem az a lényege, hogy az első kereket hajtod és kormányzod? Egyáltalán: hol lenne a pedál, ha nem az első kerék tengelyén? Amire te gondolsz, az már szinte támasztókerekes bringa, hiszen mindenképpen valami fogaskerék kell legyen a hátsó tengelyen is, meg a pedáloknál is.
pJa, csinosak, de nem mutogatásra kellene, hanem masszív használatra. Már kölyök koromban is a hideg rázott, ha ilyet kellett tekerni: lejtőn még csak-csak, de emelkedőn..!

[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
2 kérdés:
1.:
Három kerekű, hátsókerékhajtású (láncos) bicajt keresek gyermekem részére. Akár hibás darabot is cserélnék. Pénzre is akár.
2.:
Valaki támogasson meg, mert fogalmatlan vagyok. Egy xen domU-ba hogyan lehet felimádkozni a VMware Server-t..? Nehezítés: működjön is. Ja, uniprocesszor...
Basszus, tényleg nem könnyű lánchajtásost találni. Bár belegondolva, ez már a mi gyerekkorunkban is ritka volt. Ezek viszont nagyon állat jószágok: [link].
Ez a kedvencem:![[kép] [kép]](http://www.radioflyer.hu/trikes/images/34_hero.jpg)
De most gondold végig: a triciklinek nem az a lényege, hogy az első kereket hajtod és kormányzod? Egyáltalán: hol lenne a pedál, ha nem az első kerék tengelyén? Amire te gondolsz, az már szinte támasztókerekes bringa, hiszen mindenképpen valami fogaskerék kell legyen a hátsó tengelyen is, meg a pedáloknál is.
p -
tbs
addikt
2 kérdés:
1.:
2.:
-
VladimirR
nagyúr
Valahogy én sem, de van pár sejtésem, orbitális flame és off hadak sokasága

en mar akkor is elleneztem a megszunteteset
most sem jobb, csak igy 50-szer regel egy-egy ember
egyebkent meglett, amit kerestem mar a multkor is, mikor elokerult a guest tema => Bovebben: [link]
tetulassu es sokszor be sem jon -
neongorack
senior tag
Inkább nem akarom megtudni

Valahogy én sem, de van pár sejtésem, orbitális flame és off hadak sokasága

-
Winner_hun
félisten
Winner_hun: Mi lenne itt ha még mindíg lenne guest, ajjaj

szerk: Fáradt vagyok...
[Szerkesztve]Inkább nem akarom megtudni

-
neongorack
senior tag
Winner_hun: Mi lenne itt ha még mindíg lenne guest, ajjaj

szerk: Fáradt vagyok...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ajanlott olvasmany a temaban (van megegy, de azt most nem talalom)
a lenyeg, hogy belepeskor, ahol a felhasznalonevet lehet beirni, ott volt alul, hogy:
Vendeg: guest, jelszo nincs
ha igy leptel be, tudtal hozzaszolni, s akar tobb guest is lehetett bent egy idoben (topic-ot nyitni nem lehetett vele) -
Winner_hun
félisten
Régen volt, bárki használhatta, már nem lehet használni, csak úgy lehet hozzászólni a fórumhoz ha regel valaki.
-
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
elromlott a
gomb?
Én kis balga elrontottam és ne is figyeltem utána, csak pár perc mulva fedeztem fel
.
Azaz nem természetesen RIOS4 hiba
-
Winner_hun
félisten
-
Loretto
veterán
ezt mar mondta egyszer valaki ;p
viszont igy belegondolva tenyleg eleg sokmindent csinaltam mar:
-alapasas es betonozas
-aljzatbeton, aljzatszigeteles
-falhuzas
-vakolas
-nyilaszarocsere (''az az ajto a masik falon lesz, az ablak meg arrebmegy fel metert'')
-acsmunka (tetoszerkezet keszitese)
-csereppakolas
-festes, mazolas
-parkettazas
-jarolapozas, csempezes
-arvizkarosult valyoghazak, epuletek bontasa tetotol talajszintig
-vasbetonepitmeny bontasa talajszintig (egyszer majdnem sikerult magamrainvitalnom egy ~5 tonnas salakbetonbol keszult vasbeton tetoszerkezetet - szerencsere en voltam a gyorsabb)Első tábor alkalmakor mintha...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A tömrelékhordás gány mleo, 2 hete hugom pasijánál segédkeztem, miután falat bontottam, remek volt a harmadikról le-fel... -
VladimirR
nagyúr
azert a rombolas sem olyan konnyu
nem eleg, hogy kicsit megpiszkalod a falat egy 20 kilos samuval, utana el kell hordani azt a par tonna tormeleket
mindezt persze ugy, hogy ne te maradj alul
viszont fenemod elvezetes tud lenni, foleg, ha jo a tarsasag (eddig egy-ket kivetellel mindig szerencsem volt)
p.s.: koszonom
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
-alapasas es betonozas
-falhuzas
-vakolas
-nyilaszarocsere (''az az ajto a masik falon lesz, az ablak meg arrebmegy fel metert'')
-csereppakolas
-festes, mazolas
-parkettazas
-jarolapozas, csempezes
-vasbetonepitmeny bontasa talajszintig (egyszer majdnem sikerult magamrainvitalnom egy ~5 tonnas salakbetonbol keszult vasbeton tetoszerkezetet - szerencsere en voltam a gyorsabb)szerencsére

-
ngabor2
nagyúr
-alapasas es betonozas
-falhuzas
-vakolas
-csereppakolas
-festes, mazolas
-parkettazas
-jarolapozas, csempezes
-vasbetonepitmeny bontasa talajszintig (egyszer majdnem sikerult magamrainvitalnom egy ~5 tonnas salakbetonbol keszult vasbeton tetoszerkezetet - szerencsere en voltam a gyorsabb)tudom, azért mondtam én is.
-
tildy
nagyúr
Na én ezért a melóért tökre tisztellek. Szeretnék ilyen dolgokat én is megtanulni, mint pl. az építkezés (a rombolás az könnyű
).
Lassan már egy komplett házat fel tudsz húzni magadnak
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-alapasas es betonozas
-falhuzas
-vakolas
-csereppakolas
-festes, mazolas
-parkettazas
-jarolapozas, csempezes
-vasbetonepitmeny bontasa talajszintig (egyszer majdnem sikerult magamrainvitalnom egy ~5 tonnas salakbetonbol keszult vasbeton tetoszerkezetet - szerencsere en voltam a gyorsabb) -
ngabor2
nagyúr
imadok rombolni
meg is látszik a fórumon

-
VladimirR
nagyúr
hol?
mindenfele, borsodmegyei falvaktol kezdve chicago kulteruleteig
milyen teruleten?
alaptol, a tetoig (faszerkezettol kezdve kanadai zsindelyig) mindent epitettem es bontottam mar (a bontas a kedvencem mind kozul - imadok rombolni)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
''...hogy az említett úriemberek általában eléggé beszűkült szókinccsel rendelkeznek''
faszt
szerk.: azok kedveert, akik nem ertenek elsore, alljon itt egy vicc:
- pistabacsi! igaz, hogy maganak beszukult a szokincse? - keri a helyi radio riportere a falu egyik nyugdijasat
- faszt
[Szerkesztve]Hol voltál segédmunkás és milyen területen?
-
VladimirR
nagyúr
hát én azt hittem valamivel emelkedettebb az eszmecsere egy ilyen társaságban , de látom az alkohol mindenkiből kihozza a ''legjobbat''

az építőipari segédmunkás kifejezéssel csak arra akartam utalni , hogy az említett úriemberek általában eléggé beszűkült szókinccsel rendelkeznek
[Szerkesztve]''...hogy az említett úriemberek általában eléggé beszűkült szókinccsel rendelkeznek''
faszt
szerk.: azok kedveert, akik nem ertenek elsore, alljon itt egy vicc:
- pistabacsi! igaz, hogy maganak beszukult a szokincse? - keri a helyi radio riportere a falu egyik nyugdijasat
- faszt
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
troland26
őstag
hát én azt hittem valamivel emelkedettebb az eszmecsere egy ilyen társaságban , de látom az alkohol mindenkiből kihozza a ''legjobbat''

az építőipari segédmunkás kifejezéssel csak arra akartam utalni , hogy az említett úriemberek általában eléggé beszűkült szókinccsel rendelkeznek
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
nem is tudta a sas kimondani, hogy empiriokriticizmus... de a legyen ingyen sör!-t azt igen
utána az ingyen sört is kimondta... -
VladimirR
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
troland26
őstag
néztem a debreceni Ph-tali videóit és feltünően sok volt a trágár beszéd
nem is hittem volna hogy a kockák is ilyen kötőszavakat használnak mint az építőipari segédmunkások 
-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Xpod
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Xpod
addikt
''eloszor azt irtam, hogy a dolgat, de fletem, hogy kiforgatjatok a szgvaimat''
Pedig ez megmagyarázná mitől van barnás színe a PH!-nak.
-
VladimirR
nagyúr
''mert vannak politikai nézeteim?''
nem tudom, de ezt szokas mondani, ha egy modeartor nekunk nem tetszo modon vegiz a moderatori tevekenysegeit (eloszor azt irtam, hogy a dolgat, de fletem, hogy kiforgatjatok a szgvaimat) -
Xpod
addikt
Csak nem egy 4 lábú ugatós állat egy fajtájára gondolsz?
-
ngabor2
nagyúr
mert vannak politikai nézeteim?
tájékoztathatnál róluk, mert én nem tudok semmi ilyesmiről. amúgy nézd meg, milyen diplomatikusan fogalmaztam. nem azt mondtam, hogy ne írd be, hanem hogy inkább ne.
attis: ez annál több
csak nem publikus. -
Xpod
addikt
''p.s.: demokraciat a ph!-ra''
Meg szarvaspörköltet!
Vlad, mellesleg papírból vagy, hogy félsz egy kis esőtől?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
csak azért se, de itt is sütött a nap, mikor mentem a postára. meg visszafele is. lehet, hogy te vagy rossz helyen?
megnéztem a hungarikum kimaradt részét...
Teller Ede pedig onnantól kezdve a hasadóanyagot ukrajnából étkezési plutóniumként hozatta be, és így megspórolta a vám felét...
jajj...nem akarok a modkerben offolni, igy inkabb ide irom, hogy egy rohadt elnyomo kocsog vagy, akinek a politikai nezetei szurjak az oldalamat
p.s.: demokraciat a ph!-ra -
Ramius
őstag
csak azért se, de itt is sütött a nap, mikor mentem a postára. meg visszafele is. lehet, hogy te vagy rossz helyen?
Teller Ede pedig onnantól kezdve a hasadóanyagot ukrajnából étkezési plutóniumként hozatta be, és így megspórolta a vám felét...
jajj...A hungarikum jó kis animáció

Agyzsibbasztó -
ngabor2
nagyúr
jajj... -
VladimirR
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Ramius
őstag
-
Gambit
őstag
-
VladimirR
nagyúr
miert pont akkor kezd el esni, amikor postara akarok menni?
-
nemcso
őstag
Sz@r vas ! - üvöltötte a lakatos, és belevágta a kukába.
-
ngabor2
nagyúr
-
pussy_cat
tag
-
VladimirR
nagyúr
-
pussy_cat
tag
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr

Ott a sok kocka, de az adatlapjára nem klikkeltetek volna

ööö... kb. 0 db gép volt akkor 1km-es körzetben. szerinted ha meg tudom nézni, akkor felcsörgetlek?
cica: inkább nem akarok úgy kinézni. ha láttad a filmet, akkor tudod, hogy miért. ha nem... gyorsan be kell pótolni
-
Winner_hun
félisten
-
pussy_cat
tag
-
C4mp3r
addikt
Á szóval alapból nem lehet ilyet kérni. Azért volt furcsa, mert MárK-nak elvileg nem Killerman volt a neve?
-
nemcso
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
te meg kiforgatod az ember szavait
tudod, volt a kreténben egy cikk, amiben a cylát is kiforgatták. igen praktikus volt, csak elég rövid ideig élt
és mivel túl durva volt, ki is húzták 
Camper #3501: itt az első szón van a lényeg. -
C4mp3r
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
nemcso
őstag
-
C4mp3r
addikt
Aktív témák
-
3600 - 3501
4994 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 38
- (téma lezárva)
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

tájékoztathatnál róluk, mert én nem tudok semmi ilyesmiről. amúgy nézd meg, milyen diplomatikusan fogalmaztam. nem azt mondtam, hogy ne írd be, hanem hogy inkább ne.