Hirdetés
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Dictator^: Power dvd keretes.
Kalandor:A bsplayer már majdnem jó is lenne, de azt meg nem bírom rávenni, hogy normálisan lejátsza a dvd-t. Te melyik verziót használod dvd nézésre?
Más oldalról közelítve a dolgot. Azok, akiknek 5.1-es hangrendszerük van, vagy mégjobb esetben házimozi erősítőjük, megtennék, hogy megnézik ezt a progit [link] Ez ugyanis tökéletes lenne képileg, de nálam a subwoofer-ből, valami furcsa zaj jön a hangosabb jeleneteknél. Az olyanoknál, mint például a LOTR. első részének elején lévő csatajelenetnél.
Előre is köszönöm. -
nemcso
őstag
-
Whaskes
senior tag
A női mell a legcsodálatosabb találmány ha van valakinek hozzá jogsija.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dictator^
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
hát ne dögölj de igazad van, elsőre nem arra gondoltam amit akartam linkelni.
alternativának eszembe jutott a bsplayer (bár nálam nem vált be dvd lejátszóként), de látom már Kalandor bedobta.
de azért még mindig ugy emlékszem, hogy van a powerdvdhez is keret eltüntetés.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Ismét segítséget szeretnék kérni.
Tud valaki, olyan dvd lejátszó programot, ami a képen [link] látható módon, el tudja tüntetni a lejátszóablak keretét?
Előre is köszönöm. -
troland26
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
De most tényleg, mindenfelé a plakátokon, naptárakon, magazinokon lévő hölgyemények pózolnak és mered előre a két lufi még, anno amikor még új volt akkor még tetszett is, de ma már szabályosan zavar, ha meglátok egyet. Még azok a nők is, akik egyébként gyönyörűek azok is szétb@sszák a testüket .
-
troland26
őstag
Elegem van a szilikon mellekből

-
C4mp3r
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Esetleg Real One Player, de az sys-es.
-
(Kolombusz)
veterán
Mobiltelefonra videolejátszó progit nem tudtok? Lehetőleg valami normálisat.
-
supesz
aktív tag
Állatok vagytok!

-
csapos2
addikt
[link]
Beszédes a címe.
Race: Minek a verzióját nem nézem jól?
[Szerkesztve] -
-
csapos2
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Olyannyira sűrű volt, hogy még ilyesmire időm sem volt.
Ezt teganap találtam. Egy világ omlott össze bennem.
''A déja-vu egy nagyon misztikus dolog. A déja-vu az az érzés, amikor úgy érzi az ember, hogy az ami éppen az adott pillanatban történik vele, az mintha emlékeztetné egy pontosan ugyanolyan pillanatra, tehát mintha már egyszer átélte volta az adott pillanatot pontosan ugyanolyan formában. Nyilván sokféle nézőpontből létezik sokféle magyarázat a déja-vu jelenségre.
A pszichológia magyarázata szerint az a jelenség oka, hogy a a két szemünkből általában egy időben érkezik az azonos információ az agyunkba, ám nagyon ritkán előfordul, hogy nagyon rövid, a másodperc töredéke különbséggel érkezik meg kétszer a két szemből ugyanaz az információ. Ilyenkor az agy úgy érzi, hogy egyszer már átéltük ugyanezt, egyszer már feldogozta a kapott ingert, és ez igaz is, hiszen egy nagyon rövid idővel azelőtt (ami a sok százszor vagy ezerszer kevesebb idő egy másodpercnél) már valóban feldolgozta ugyanezt az információt. Ám hiába kutakodunk az emlékeink között, nem találunk hasonló helyzetet, hiszen nem is volt ilyen, a fenti okok miatt.
'' -
ngabor2
nagyúr
és még senkki nem szólt be.
se csapos, se janikánk. -
Panther-D
PH! technikus
Üdv mindenkinek,
Kérlek titeket, nézzétek meg a főoldal kicsit módosított verzióját: [link]
A lényeg a fej- és a lábléc. Változást csak az IE-seknek és a képek nélkül böngészőknek kéne látniuk.
IE: Eddig nem lehetett jobbklikkel új ablakban megnyitni az itt levő linkeket (pl Mobilarena felül, DTK-Vistapro alul); most már lehet. Illetve talán sikerült végre javítani azt a bugot is, amikor a kép elé mászott IE6-ban az eredetileg amögé szánt szöveg. (Ez utóbbit azért még tesztelni kell, mert igen véletlenszerű volt a hiba feltűnése eddig is.)
A kép nélkül böngészőknek szimplán felül a társoldalak ''fülek'' kellett hogy megszépüljenek.
Ezen kívül a két megvalósításnak pixelre egyeznie kéne!
Légyszi próbáljátok ki, és írjátok le hogy minden úgy van-e ahogy kéne neki!
Köszi, Panther -
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
bár nem teljesen ugyanez a múfaj, de nekem még az tetszik, amikor a tag minden nap fényképezte magát 3 évig folyamatosan (bár ebből nem tom mennyi igaz), és azt füzte egy videóba...faszán látni az átalakulást az arcán..asszem régebben linkelték itt..
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
Én sem vágtam amíg az egyik barátom jóvoltából meg nem ismerkedtem közelebbről a zenével. Ő dobol és engem is érdekel a téma így kitanultam a mesterséget.
Jó, mert a baráti körömben szinte mindenki játszik valamilyen hangszeren és így rám is ragad valami.
Egyébként ezt próbáld ki.:[link]
Jó cuccot lehet összerakni.
Én már összeraktam egyet.[link] -
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez egy bölcs tanács, de vmit elfelejtettél
...fel kell tekerni a hagerőt 
-
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Elsőben a dobtestek márkájára gondoltam. A bőröknek nem látom, de szerintem Remo. A Zildjian pedig a világ egyik legjobb cintányér márkája. A Sabian-nal együtt. A duplázó pedig szerintem Iron Cobra. Ami szintén a világ egyik(ha nem a legjobb) legjobb duplázója, de van szimpla pedálban is. Azért ne felejtsük megemlíteni a DW-t sem, ami a dobokban a jelenleg elérhető legjobb minőség. Kár, hogy szinte megfizethetetlenül drága.

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
még csak nem is mosolyogtam.... mellesleg hang sincs ...
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
piff... szánalom
-
C4mp3r
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
A cuccot én Pearl-nek nézem. Esetleg Tama. A cinek Zildjian, legalábbis az egyik az, és ha jól látom akkor azok Iron Cobra ütőfejek.
-
Dictator^
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
huh, ezt már láttam régen de nagyon durva..meg lett csinálva

-
Winner_hun
félisten
Jó szórakozás lehet egy ilyet összevágni: [link]
-
EQMontoya
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Rendezni kellene 1 filmet ezzel a cimmel, és akkor lehetne keménykedni, h letöltöttema szabadságvesztést...
-
troland26
őstag
N.G mindjárt megy aludni , izzítsátok a bill-eket

-
(Kolombusz)
veterán
Ehh, küzdök itt a 3gp konvertálóprogival, meg a gyári motorola videolejátszóval.
Nem tudtok valami javás mobil videolejátszót?
Aktív témák
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.bbc.co.uk/northernireland/irish/blas/images/implant_big.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.debbieschlussel.com/archives/breastimplants.jpg)

Én már összeraktam egyet.