Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ha csak a Colosseum miatt mennél Rómába, akkor fölösleges. Attól közelebb, olcsóbban, megközelíthetőbben, bejárhatóbban is van ''Colosseum'', pl:
[link] ; [link] ; [link] ; [link] ; [link]
Meg szebb helyen is van(fekszik)
Tavalyi saját képek. Aki megmondja hol van, kap egy jóéjt kívánságot. Illetve megfelezem vele.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Hidd el, van ugyanannyi csokevenyes magyar is mint amerikai szazalekban. Foleg a hivatalokban. Mint peldaul ez a konzulatus. Vagy amikor 5 itthon toltott ev utan elrepultem Magyarorszagra es szemelyi igazolvanyt akartam csinaltatni. Alairtam es sirva-uvoltve rohant vissza hozzam, hogy mi a faszt kepzelek, hogy ''amerikai-modon'' irtam ala.../elore irtam a keresztnevemet es utana az utonevemet/. Teljesen kifakadt, /szerintem meg is jott a menzesze azonnal/ es ujra ala kellett irnom magyar modra. Ugyhogy mindenhol talalni faszkalapokat, nem is kell keresni

Integra: You're the man, koszi
BTW koszi a kolcson videokarit 
-
Qru
MODERÁTOR
Minap láttam a 300-at moziban, nagyon jó film volt de a mögöttem ülők végig kommentálták a filmet. Olyan idegesítő volt, hogy a végén rájuk szoltam erélyesen de kultúráltan. (Szerencsére a sötétben nem látszódott, hogy nem 120 hanem csak 60 kg vagyok.
) Vették a lapot.
Nem értem miért nem lehet normálisan végig nézni egy filmet. 
-
djtoomi
addikt
Gondolom azért csak meglehet tenni hisz saját bátyámtól kaptam.Amúgy meg elköltöözik tőlünk azért nem lehet,meg azért adta nekem mivel fél éve ölöm az agyát hogy adja nekem a nicket.
Amúgy nálam a hét eseménye: visszajött hétfőn régi ofőn és kedden már új osztályban kezdtem ami sokkal értelmesebb mint a régi.Igy mostmár az általam jobban szereett tantárgy(német)heti öt órában van a heti 5 helyett magyarul 7.A-ból 7.B-be mentem legalalább matek nem lessz 5 órában mert nem csipom.Aki nem érti: A matek tagozat B meg nyelv...Na nem utatok töbet senkit csak gondoltam leirom.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
most álljak ki, és verjem a mellem, h ezt meg azt tettem itt? nem fogom, mert kurvára senkit nem bir érdekelni

szerinem van itt pár ember, aki ha minden segitségéért csak 10ft-ot kapott volna, már elég gazdag lenne...
Egyébként meddig is fajult a dolog? sztem ez azért nem votl komoly vita... -
EQMontoya
veterán
lehet, h egy 22 éves (VladimirR kb ilyesmi korban van), egy gimi végét taposó ((Kolombusz)) kicsit mást tekint poénnak, mint Te igy 14 körül... ez bizony konfliktusok forrása lehet, amit nem róhatsz fel Nekik. ez van...
Az, h mit értél el itt, 2 dolognak a függvénye: mennyit segitettél az embereknek, és mennyire kedvel a társaság. Ez valamennyire nyilván összefügg, viszont jómagad is el tudod dönteni.
Kalandor: az irónia az intelligens emberek humora...
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Feltűnt már nekem, hogy minden vitát, ahol érzed, hogy nem neked áll a zászló, azt ott lezártnak tekinted.
Még mielőtt belémkötnél: igen, PH! addikt vagyok, példát kéne mutatnom.
De, én ezt folyamatos pofázással értem el, nagyjából semmit nem tettem le az asztalra jónéhány banon kivül, marhára nem érdekel, hogy mi van a nevem alatt.
Azért járok ide, mert van egy jó társaság, akikkel jól érzem magam. Csak azokat senkiket nem birom, akik olyanokba kötnek bele, akikkel se szakmai tudásban, se emberileg, se ''asztalra letett'' dolgok ügyében nem hasonlithatók össze. -
(Kolombusz)
veterán
-
VladimirR
nagyúr
egyfelol, tudhatnad nagyon jol, hogy nem olvasok szmajlit, masfelol ha jol lattam, aki egyaltalan reagalt a ''hangulatoldasra'' (heh? lol), az is leginkabb felvilagositott, hogy hulyeseget irsz)
a maradek faszsagot meg, amit most iortal ide, nem vagom, hogy hogyan kellene hozzakapcsolnom a tortentekhez
igy akartal netan elnezest kerni azert, amiert hulyesegeket irtal a minap? eleg gyengen csinalod
de hogy lasd, nincs kobol az en szivem sem, bizoynithatod joszandekod azzal, hogy elarulod, itt akkor melyik post-odban is hazudsz => Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
telleg nincs jobb dolgod?
az meg szodaval elmegy, hogy mindent es midnenkit bemoszerolsz, viszont legalabb nezz utana a dolgoknak, mielott hulyeseget irsz
minimalis erofeszitessel (adatlapok osszevetese) is rajohet barki, hogy szo nincs duplanick-rol, de akar el is olvashatnad nehany post-jat, topic-jat
de most hogy mondod, nekem is ugy tunik, valakinek duplanick-je van => Bovebben: [link]
tudod mit? mindket esetben ban-oljuk a tobb post-tal rendelkezot -
-
Dictator^
veterán
atya eg.
ezt most nem mondod komolyan, hogy klikkeltel 21.000-et?
vagy ez csak 21 ?..
amugy nalam most nem jon be az oldal. csak megneztem volna, hogy hogy irja ki a klikkelest.
marmint huszonegyezer az 21.000 vagy 21,000
de igy feltetelezem kurvasokat klikkeltel
Screammm: teljesen egyet (vagy eggyet) ertek veled

[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Senki sem mondta, hogy kötelező bekapcsolódni, mellesleg a baromi hosszúban benne van hogy a space javítást hogy lehetett volna megcsinálni (az számomról csak egy teszt volt hogy van-e, aki elolvassa, nem igen volt, ennyi. Aztán volt, aki beszállt, folytattuk, ez van. Nem mindden témához kell mindenkinek hozzászólnia)
-
BlacKSouL
addikt
Képzeld mi történt azokkal a postokkal amiben egybeírtak mindent a kedves júzerek: nem olvastam el. Bár kommenteztem, ''ráreagálva''
(szakszó) [link] , ugyanakkor fenntartom, hogy bizonyos kereteken belül lehet marháskodni, de ha nem tetszik átgörgetsz rajtuk mint én.
De ha már azt kérded: beleillik-e a fórum/oldal arculatába az ilyen szintű ''hülyéskedés''
Amíg nem a szakmai cikkekben, topikokban van, addig sztem igen. Amíg még nem válik unalmassá.
Szerintem.
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Vagy amikor minden van rajta ... Kevés dolog van amit nem szeretek, ilyen csiga meg tengeri herkentyűk, meg ilyen nyúlós nyálkás dolgok kivételével mindent megeszek rajta ...
Négy sajtos sem rossz, de jó ha van rajta valami anyag, sonka, bacon, akár hagyma is ...

Aki még nem vacsizott az még rendelhet pizzát!

-
djtoomi
addikt
Winner_hun bácsi nem mindig hülyeséget mond.Néha értelmest is mond.

Szerk.:Új MSN cimem van mert eddig 600valahány partnerem volt ebből kb 200 online és vagy 10 perc mire betöltött.Ezentúl próbálok mindenkit felvenni aki eddig fel volt véve,illetve aki nem és fel akar venni: djtoomi@hotmail.com
[Szerkesztve] -
-
Thrawn
félisten
Még kb 30 szakmai hsz és te is az leszel. 3 év 9 hónap alatt csak összehoztam

Holnapra beterveztem egy WinXP+Vista dualboot rendszer telepítését de nagyon nincs kedvem hozzá. Legfeljebb hagyom a francba, nyomtatómhoz+scanneremhez úgysincs Vista-s driver
Dictator^: nem lehetünk egy banda mert C4mp3r még csak senior tag![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) Vették a lapot.