Hirdetés
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Az egész WinVistával tökéletsen elégedett lennék, ha zenehallgatásnál is meg tudnám szólaltatni az összes hangfalamat, valamit játékok alatt is mennének.
-
Dictator^
veterán
nem
van audigy 4 meg sb live a masik gepbe.
jol vagyok igy, csak regen mindig 6 speakersen nyomattam a dvdket, aztan vki felvilagositott, hogyha mar audigy 4em van akkor rakjam mar at spdifbe.
azota igy megy. kurvajol szol a genius rendszer foleg ha van a filmen dts hangsav
ja igen van meg ket joystick a c64-et de az sztem full ko.
meg kene csinaltatni.
(#1889) tbs:
tessék ott van Sipi kollega, ezt bemákoltad 
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
de spdifet nem minden hangkartya tud csinalni (vagy hogy mondjak ezt) nem?
tiv83us: 9 evesen mar volt geped?
asszem en 15 eves koromba kaphattam eloszor gepet (cerka 366os) 2000be.
(#1885) tiv83us: ja varj igy belegondolva nekem is van c64-em arra viszont nem emlexem hany evesen kaptuk a batyammal. meg mindig megvan szuper allapotban. van hozza kazettalejatszo meg repulos jatek.
a többi kazettankat regen benyultak, illetve mindeki kolcsonkert egy csomot es senki nem adta vissza, aztan mar nem emlekeztunk kinek mit adtunk.
aztan c64 utan jott a snes
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
Szamar:![[kép] [kép]](http://img.clubic.com/photo/00028298.jpg)
udv
neduddki
p.s. :- )))
ha elkezdem irni a jobb felso sarokba rogtonez gyun ki a javaslatok koztt es meg az elso oldaloni is tanasz ra ph-s piacos linket ''Te Szamar'' /mindeszt Gesztesi hangajan keretik eloadni:- )))/
mod: tiv83us: 98 oszen mar dobatak a vx hx-es 166mmx-eket hasznlatan az ember utan itten a tszcsek kornyeken /persze nem az irodai konfigokat, hanem a kolis jatekhajhaszok:- )))/, ,most azon gondolkodom 97-ben mijjen gepket raktam ossze irodai konfigokba, de nem emlexem:- (((
DE: 97-ben mar 166mmx-ek voltak az iradi slagerek!!! at-kent acorp lappal / es meg mindig muxenek, teccik hallani abit???:- ((((/ utanna is de sok acorp inteles/via lapbol lett irodai konfig a kornyekeemn;- )))
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
powerdvd-nel mennyit szamit a speaker environment (5.1es rendszereknel) az SPDIF es a 6 speaker beállitás?
vagyis azt erzem hogy audigy4nel pl sokat dob az spdif mint a 6 speakeres beallitas.
ez az spdifes beallitas nem megy minden hangkarinal?
igazabol nem vagom hogy megy ez..
vki errol is mondjon valamit pls. -
tbs
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Oké, akkor egy számgép szervizben melóztam, zsíros ügyfelekkel...

DVD-k -> durvább belépőgrafikák kerülnek rá egy mostani korongra, mint az első műsoros dvd-kre. (Ugye az első kommerciális DVD, 1995.12-hóban került piacra.) A filmeket is kevesebb chunk-kal tömörítették. Nekem van 1998-as USA kiadású Contact dvd-m és van egy Ausztrál 2003-as példányom is... Képminőségben ég és föld a kettő...
P166 megjelenése: mondom, hogy akkoriban szerviz, TUDOM mikor jelent meg. Nem véletlenül P133-t írtam...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Akkoriban /'96-'97/ meg nem volt egy P166 egy olyan konfig, amit minden masodik haztartasban megtalaltal. Az lehet, hogy pakoltatok ossze mar korabban is csucs gepeket, de azert valljuk be, a kilencvenes evek kozepen azert az emberek nagyresze meg a 486DX-100-asukra is buszken tekinthettek.
Amugy mi a kulonbseg egy ''mai'' es egy ''akkori'' dvd film kozott? /Ezt most komolyan kerdezem, mert tenyleg nem tudom/.
ui: Egyebkent a 166-os penyak elsokent '96 januar 4.-en jelentek meg /USA-ban/, szoval azert eleg nagy szo volt az nalunk meg '96 vegen is
[link] -
csapos2
addikt
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire minimumon elmegy.
tbs, tiv: Köszönöm a gyors választ.
kraftxld: Szinte biztosan nem, de azért neked is köszönöm.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
Anno, mikor az elso DVD filmek megjelentek, talan elsok kozott voltam a varosban, akinek DVD-olvasoja volt /Sok volt a rokon az USA-ban
/, akkoriban ha jol emlekszem Pentium gepem volt, 166MHz-n ketyegett, talan 16MB vagy 32MB rammal. Ja es persze 1xDVD olvaso volt benne. Nagyon neha beakadt, de alapjaban elvezheto volt. /Persze 3DFX kartyam nem (sem) volt meg.../ -
csapos2
addikt
Hölgyek, Urak!
Van valakinek tapasztalata, azzal kapcsolatban, mi a minimum konfiguráció dvd filmek lejátszásához? Semmi egyebet nem kell tudnia, csak dvd-t lejátszania.
Szerk: Jah...igen. A szarvasfélék kedvéért: Örömmel venném, ha le is írná, aki tudja.
Előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
válasz
Zaparozset
üzenetére
Legalább megtudtad, hogy mi a neve? Hol lehet kapni?

-
Zaparozset
tag
Thx mindenkinek a segítséget!
-
Vérboci
addikt
Ne engedjetek a marketingnek...
[link] -
marsu
veterán
Tudod, hogy ennek mi a neve?

![[kép] [kép]](http://www.scitech.mtesz.hu/10kiraly/kepek/icon/abakusz_s.jpg)
-
marsu
veterán
válasz
Zaparozset
üzenetére
Nem találom a magyar nevét ...
Google-ban kerestem rá ''moving ball'' & ''momentum conservation'' ...
Meg lehet találni ... Szerintem valami Manager Shop az amiben lehet kapni is. Még keresem ...

-
marsu
veterán
válasz
Zaparozset
üzenetére
Szia!
![[kép] [kép]](http://www.tjstm.cn/item/uppic/1831282005103813_1.gif)
Erre gondolsz?![[kép] [kép]](http://www.pha.jhu.edu/dept/lecdemo/img/M-n3a_400x300.jpg)
[Szerkesztve] -
Zaparozset
tag
Hi!
Nem tudja valaki mi a becsületes neve annak a dísztárgynak ami kb így néz ki:
5-6 golyó lóg lefelé egy álványzatról és szorosan egymás mellett és ha megindítom az egyiket akko kattogó hangot adva a két szélső golyó kileng. Valami örökmozgó féleség. Ha nem is a neve, de azt mindenképpen jó lenne tudni, hogy hol lehet ilyet kapni (igényeset).
Thx -
Drizzt
nagyúr
Húbammeg, sikerült kizárnom a tesómat.
Legalábbis az sms-ekből ítélve. Azt hittem már rég itthon alszik, így behúztam a reteszt, amikor hazaértem. :S -
-
Racecam
nagyúr
Mi is mindannyian csak egyszer köszöntöttünk, és részünkről ezzel le is volt rendezve a téma, de ha az új postolók nem köszöntek volna be, mondván, hogy már más megtette, akkor az olyan lett volna, mintha nem tisztelné a nőket! (Legalább ilyenkor, ha máskor nem is.)
u.i.: Ahogy a nők is tisztelik a férfiakat.
(Már akit lehet.
) -
supesz
aktív tag
-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Nőnapra kaptam, munkatársaktól, nagyon meg is leptek vele
Nem számítottam rá. Épp ültem le programozni, erre ott sompolyognak a hátam mögött. Mondjuk ezzel le is volt rendezve a téma, és nem egész nap arról ment a szöveg, hogy buldog nőnapot
És igen a Jácint jó illatú, sőt azt is kitalálták , hogy a cserepes növényeket szeretem
Egyébként baromi fura dolog egy szem nőnek lenni 10-12 pasi között. Eddig ahol dolgoztam -még infós területen is -mindig volt egy másik ''elvetemült '' csaj is, msot viszont egyedül vagyok.
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Ma Ildikó napja van! Boldog névnapot tildynek. /*csak azé' mert nőnapkor el volt kámpicsorodva*/
-
-
Vérboci
addikt
Jó kommunista szombatot fórumtártsak!
-
bobsys
veterán
na ahoj poplacsek, látom mindenki dolgozik, sürög, forog
ma egy tanteremnyi (15) gép berendezése, ram bővítés és image telepítés vár, amit csak elkezdek mert 12kor Dunaújvárosban kell lennem, holnap meg miután végeztem a ma félbemaradt dolgokkal megyek ki házhoz egy gépet átnézni és egy kicsit rendbeszedni -
tbs
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Már 1 órája végzem a reggeli rutint. Szalagcsere ahol kell, kapcsolatok ellenőrzése, stb. Lassan végzek, akkor KV és kajabeszerzés.
És ma vár rám 3 gép gatyábarázása, holnap meg egy kis szerverszoba szétszedése és újrakonstruálása. Madzaggyártás, gépcipelés, szekrényforgatás. Na és persze PIZZA... 
Thrawn: te sem alszol sokat...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
hogyaza &@{đ}>!!! rég keltem szombaton 6:20kor...
-
Integra
titán
hát a led szerintem kifejezetten idegesítő tud lenni, mert zavaró
a kijelző mondjuk jól jöhet, de szerintem nélküle is idővel betudja lőni az ember hogy mennyire konstans, mi a jó, hogy érzi.
én lehet hogy később egy lcd-set azért beszerzek majd. de most tökéletesen elégedett vagyok ezzel a fapadossal, ettől is leszakad a karom
-
Integra
titán
a lényege hogy borzalmasan erősíti a kezet, a csuklót, ujjakat, alkart izületeket.
giroszkópikus elven működik, időbe és kis gyakorlásba tellik mire megtanulod használni, helyesen forgatni, pörgetni.
de ha megy, akkor csak pislogsz hogy milyen brutális erőkifejtése van
nekem nagyon jól jön, mert kettlebell-t nyomom vadbarom módjára, és szorításban és alkarban még gyengének érzem magam, így tuningolom magam ezzel a powerballal is
én az absz fapadosat vettem, 4990ft-ért itt: [link]
van ledes, ami minél jobban forgatod, minél magasabb fordulatszámon, annál több led gyullad ki rajta, illetve van lcd kijelzős mindenféle fordulat mérős verzió is belőle.
szerintem kezdetnek a fapados is bőven jó.
elsőre drágának tűnik, de ha nem unsz bele, nagyon jó!
Aktív témák
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Apple MacBook
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legalábbis az sms-ekből ítélve. Azt hittem már rég itthon alszik, így behúztam a reteszt, amikor hazaértem. :S
![[kép] [kép]](http://img1.tar.hu/ibolya1964/size2/10733336.jpg)