Hirdetés
- VR topik
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
alitak
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
A múltkor említett közös leányismerősunk is ismeri, nagy fizikus gyekerek, de sokat van matekversenyeken is, azért gondoltam.
Nah, én asszem meek alunni, későn van már. Ne felejtsétek: kezeket a paplan alá, lányok ne féljetek a nyelesgránáttól!
mod: arra a 1024MB-ra gondolsz itt a vákumban
Lassan le kéne már cserélned, kicsit alacsony kapacitású már az. Nézz szét a piacon, potom pénzért kapcs már sokkal nagyobbat és megbízhatóbbat
[Szerkesztve] -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem még csak folyamatban van, felbontottam egy üveg pezsgőt gondoltam anyuval megiszom, a jánynak nem kellett én meg nem hagyom kihülni, úgy már nagyon szar
Na húztam Kototrozni, nosztalgiára támadt kedvem 
alitak: Ja biztos valami klubbdélutánon volt a kiscsákó, és túl sok kóka kólát ivott
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
EQMontoya
üzenetére
Amikor az evolúció során (tételezzük, fel hogy ez az ''igaz'' verzió) még nem nagyon voltak monitorok. Száldogáltak szépen kaját keresve és nem ''veszélyeztette'' őket ilyesmik. Pl 120-al rongyoló autó. Másrészről meg ugye az inteligenciájuk eléggé korlátolt. Az evoluciós fejlődés meg kicsit lassab mint a technikai jelenleg.
-
C4mp3r
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Pár barátom Londonban vett ilyen magas brit sapkát, hozzá nagy zászlót, és úgy mentek az utcán. A sok kínai velük fotózkodott.
A Tower-ben az egyik munkás kérdezte, hogy britek vagyunk-e. Természetesen amíg kinnt voltam akkor sem maradtam ki a hardver világból. Vettem egy jó kis újságot ami bemutatta a videokártyákat és egy összefoglalót is írtak mindegyikhez. Még most is megvan. Jól jön, ha valami info gyorsan kell.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Most képzeld hozzá, hogy én június 2-án voltam, ami ott nemzeti ünnep, a sok túrista mellett még több olasz volt vidékről, óriási tömeg mindenfelé és a térképet böngésző olaszok folyton engem kérdezgettek, hogy mi hol van.

u.i: Sajnos mennem kell, 1/2 5-kor kelés, további kellemest a hasznossal! -
-
alitak
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
1: az, hogy ''civilizalt ember nem fekszik le aznap, amikor felkelt'' sosem volt az alairasom
2: az, hogy este fel 11-kor alszik, meg nem jelent semmit (en si van, hogy mar este 8-kor alszok - monjuk akkor elozo nap keltem fel)
3: lehet rosszul lattad (mert reszeg voltal) es nem is civilizaltak
4: lehet nem is aludtak, csak reszegek voltak
5: lehet nem is civilizaltak
p.s.: ;p -
VladimirR
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
nezz korul a programok kozt, megeshet, hogy valamelyik szutyok ellopja a fokuszt (bar ez igy magaban keves, nem tudom mi kell ahhoz, hogy 3d alkalmazast hatterbe szoritson egy felugro ablak)
a lenyeg, hogy az ilyen hibak tipikusan 3rdparty alkalmazasoknak koszonhettoek
vagy ott van meg az a lehetoseg is, hogy annyira hulye vagy, hogy gorbited a teres, s emiatt eltevednek a gepben az elektronok, de meg a vegen a szivedre venned, ha ilyet irnek -
(Kolombusz)
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Milyen érdekes, hogy nálam ezek a hibák valahogy nem jönnek elő.
Se XP alatt, se Vista alatt, sőt úgy általánosságban elmondható, hogyha bármi gondom is volt a Windows XP-vel, akkor azt hardverelem, vagy más cégtől származó szoftver okozta.
A win98 és 95 nem volt épp a kedvencem.
Az meg nem a windows hibája, hogy egy külsős program szarakodik. -
-
C4mp3r
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez nem harapás, hanem karmolás. Pont a kezemben fogtam a macskát amikor bejött a kutyánk, az meg akkor volt itt nálunk először. Sajnos kétségbeesetten próbált elmenekülni, és ennek a kezem látta kárát.
MOD: Élőben sokkal jobban nézett ki. Az volt a durva, hogy először nem is fájt. Csak néztem édesanyámra, és mondtam neki, hogy ez mindjárt nagyon fog fájni.
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
nem csak miskolcon. legalábbis az áruk minősége

na de itt van a RETZ áruházlistája
válogass kedvedre: [link] (6 budapesti boltjuk van, a II Rákóczi úti bolt előtt naponta elmegyek kétszer suliba és vissza
a lényeg ott nincs nagy választék mert kicsi az a hely)
meg még ami nagy és jó dolgokat árul az a richsoft: (RS) [link] troland26
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
''...az irónia a vicces emberek gorombáskodása...''
/*idézet valakitől*/
amúgy látom jól elvagytok. itt is megy a ki regisztrált régebben és különben is ki vagy te dolog?! ejj. ettől nem lehet megszabadulni. szerintem el kellene törölni a rang-rendszert egy hónapra vayg örökre, mindenki egyenlő /*poszt-kommunista*/ felfogásban. Mondjuk ez üzleti szempontból nem lenne jó...na indegy. süppedek.
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez korfüggő. Aki akarja az poénnak vesz, aki nem az pedig nem. Csupán hangulat, és nézőpont kérdése. Én igenis büszke vagyok arra amit itt elértem, mert jópár embernek segítettem már nem csak a topicokban hanem privátban is. Van egy fiatalember aki mindig visszajár tanácsra, és eddig nem is csalódott. természetesen senki sem tökéletes (ki állított ilyet?), de idáig akkor sem kellett volna ''fajulnia'' a dolgoknak.
(Kolombusz): Neked is csak ezt tudom mondani. -
(Kolombusz)
veterán
-
athomi
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
viszont az oem és nem box-os
az oem verzió eleve 8k-val olcsóbb
egyébként badarság kiadni +8k-t a box-osért
lássuk mivel kapsz többet:
-egy doboz
-egy ratyi hűtő
-+2év gari
-meg még valami hülyeség
lényegében az egyetlen fontos dolog az a +2év (oem-re csak 1 év gar), ami sztem nem is olyan fontos...hány prociról hallottátok már, hogy meghibásodott?
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
tessékközkívánatraaszpészmellettazenteriskifogyottabillentyűzetbőlcsakezzelazabajhogynemfogmegjelenniaszövegazthiszembárvoltegypeccsdeminthanemműködneittvanegyvesszőhelyesszóvalmajdmostkiderülhogyműködikeazahosszúsortördelésvagysemmindenesetreeztisellehetolvasnihakijelölödazegészszövegetéskimásolodvalaholvahavalakieztmegtetteakkorírjabehogymegtévevagynemtudomésújratöltötmaspacétmegazentert
Aktív témák
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na megyünk családozni anyúsozni, tőccsétek mostmár meg ma ezt a totyikot 

Ez hosszú történet, amit lehetne mesélni egy ideig.

Milyen jól informált itt vki. Amúgy tényleg a Selye. Még szűk két hónapig...

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/waaa.gif)