Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
''harmadnapon halottaiból feltámada''
''teria die resurrexit a mortuis''
Forrás: Credo (in Deum Patrem omnipotentem, Creatorem coeli et terrae.)
A ''harmadik napon'' nem véletlenül elterjedt kifejezés, a hármas szám elég sok mindent jelent náluk, és megvan az oka a három napnak is, hogy miért ennyit töltött holtan, de ezt már meg nem mondom, hogy pontosan mi volt az.
p -
vágányzár
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Vágjál bele füvet és már kész is a Zubrowka. 100 literenként 1-2 kg friss ződ gyöp, az amik raknak még hozzá 10-20 mg kumarint is (hiába műanyagvilág......). A bótiból -lehetőleg Lengyel vagy Litván legyen- az a jó amiben ott pislog a fűszál, ezek kumarin mentesek. No fenőkő zsebbe, kasza a hátadra, oszt irány füvet csetkelni.

-
EQMontoya
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Szerény véleményem szerint a legyekből hiányzik az életösztön. Az addig rendben van, hogy a szúnyog Rád száll, mert vhonnan vért kell szivnia, hogy ne dögöljön éhen...de a legyek azok rászállnak az emberre (ha elhajtod is visszajön párszor), a monitorra (nappal, tehát nem a fény miatt!), stb. Ezek olyan cselekedetek, amelyek a saját életének veszélyeztetésén kivül semmire nem jók... néha nem értem a természetet.
[Szerkesztve] -
válasz
ngabor2
üzenetére
Mennék én, de az igazat bevallva, december óta nem voltam otthon sem, mert messze van, no meg rühellek olyan sokat utazni.

Kolombusz: Van otthon netem, csak otthon nem unatkozom, azért nem vagyok, bár ilyen jó a társaság, lehet hogy benézek még miután lefektettem az asszonyt

vágányzár : Pécsen
Na télleg léptem, agyő
[Szerkesztve] -
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Ezek szerint nagy állatbarát a csávó
Bár nehéz elhinni, hogy annak ellenére hogy nap mint nap azzal van büntetve, hogy veled kell dolgoznia, és ennek ellenére még barátod is
biztoscsak megjátsza, szerintem arra az ingyen sörre hajt
És megint naccerű voltam, köszönöm, köszönöm, a virágokat az öltözőmbe kérném

-
válasz
ngabor2
üzenetére
Internet haggyá má vele, tegnap olvasom egy nagy plakáton, hogy adsl telefon nélkül, pont az én szolgáltatómnál, a vivacsecsnél, na mondom fasza akkor lemondhatom végre a T-s telefont, hisz mindek van 4 mobil, nekem 2 meg az asszonynak is, több mint 3 ropiért állt a kis dokkjában mondom nem kell.Na fel is hívom az ügyfélszolgálatomat, mondom neki hogy ez érdekelne, no várjak egy kicsit utána néz, mint utólag kiderült a neten nézte meg Ő is mert vagy 2 percbe beletelt mire visszatért, aszongya nekem, hogy ha így akarom a netet akkor havonta +2500FT+áfáér semmi akadálya, de mondom neki akkor ugyanott vagyok ahol a part szakad, aszongya akkor tulajdonképpen igen, úgyhogy otthon lemondom a netet is meg a telót is, rákényszerítenek, hogy a szomszéddal osszam meg a netet ami ugye nem a legszabályosabb, de ha ők megtehetik, hogy összekötik az internetszolgáltatást azzal, hogy hozzámb@sznak egy telefont is amire semmi szükségem nincs, akkor tehetnek 1 szívességet

Huhh ez most jól kijött belőlem, de mostmár ténlyeg jobb, már látom is a fényt

-
válasz
ngabor2
üzenetére
Ki mondta, hogy Én már felnőttem, pont Én az örök 26 éves
De rendes vagyok, no nem akkor mikor a zoknimat szanaszét hagyom magam után, hanem mondjuk akkor amikor pl az idióta poénjaidat viccesnek mondom, ezt hívhatjuk nemes hazugságnak is, csupán azért hogy jobb legyen a kis kék lelki világod
, na ezért vagyok rendes 
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Úgy hallottam, hogy amikor böjtöl valaki, akkor attól fosztja meg magát ami fontos neki.Lehet, hogy böjtkor nem jövök a PH-ra, bár akkor sok embernek rosszat tennék ezzel, tehát még gondolkodom, lehet inkább húst nem fogok enni, hajjajj nagy dilemma ez, nemtom mitévő legyek

-
-
-
vágányzár
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
A pyridoxin (B6-vitamin) antiemetikus potenciálja igen alacsony. Egyetlen terápiás előnye a biztonságossága. A palliatív medicinában alkalmazásának nincs létjogosultsága.
Jó háziszerről nem tudok.
Ha jól rémlik a dolog a folyadékveszteséget pótolni kell, kis adagokban kell a folyadékot bevinni, és a leg megfelelőbb a hideg víz. -
Kidus
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Gyomorsav lekoto?
Quamatel? Vagy az receptes? Esetleg masfele?
Aztan vannak meg par gyogyszer ( hanyascsill ), de csak olyat tudok, amiket mi hasznalunk ( tobbnyire human gyogyszerek, de nem tudom, lehet-e recept nelkul kapni oket ).
Le kene menni patika valahogy, es kell venni ezt a 2 bogyeszt szerintem.
Es a B6 is jo.
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy táncoltok egyet még a síromon?
biztoscsak megjátsza, szerintem arra az ingyen sörre hajt

, na ezért vagyok rendes
Úgyhogy ha nekem rossz más se aludjon, nehogy má jobb legyen nektek