Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
-
athomi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem hideg a motor, adok neki elég gázt, nincs fulladós hangja
pontosan mennyi gázra gondolsz?
olyan majdnem csontra?
sajnos az első 500km megtételéig nem szabad hajtani szegényt...ajánlott max. sebesség 30-35km/h
nem tudom, hogy lehet ezt kibírni
27 már van benne
ha lenne egy bukósisakom, akkor belekűdenék egy csomót, de mivel nincs így csak sunyirobogós vagyok
egyébként megelőztem ma egy elektromos rollert

[Szerkesztve] -
athomi
veterán
apám most vett egy 50cm3-es 4ütemű robogót
annyi a baj, hogy amikor meghúzom a gazt, akkor eltelik több mp is mire reagál a gázadásra
miért lehet ez?
vagy azért van, mert még bejáratós?
kicsit zavaró!
tudom, hogy van topikja, de ott sztem már csak holnap kapok vmi választ...engem meg most érdekel -
Whaskes
senior tag
wtf? szarvasember még nem alszik? megint iszol?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
örüjjél, hogy a sör álmosít. de amíg alszom, a gonoszságomat a télapóra hagyományozom, hogy tartson rendet
jó éjt minden ártatlannak. -
alitak
senior tag
Nem tud nekem vki linkelni egy oldalt, ahonnan le lehet szedni a Sony Ericson Theme Creator nevű progit? innen már próbáltam, de nem jön le rendesen: [link]
-
(Kolombusz)
veterán
Egész jó ez a rapülők cd, amit a bank küldöt ajándékba.

-
marsu
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Pontosan harminc évvel ezelőtt?

De gondolom te sem vagy Sylvester Stallone ...
-
PazsitZ
addikt
TV2 aktív c. műsor: ''30 évvel ezelőtt Sylvester Stallone 30 évvel volt fiatalabb.''

-
C4mp3r
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem mintha hiányoztál volna.

-
burgatshow
veterán
Na itt vagyok szépségeim. Tudom, sokáig eltűntem meg mittoménmi, de most itt vagyok és hála az égnek, ha minden gromekül megy, akkor már nem sokáig.
Nem mintha veletek lenne bajom, de lehet, hogy programom lesz az estére...
Addig is, hát induljon a banzáj! 
-
ngabor2
nagyúr
no a ma este se volt semmi...
bátyám segítségével alaposan megmetszettük a barackfát, már permetezni se kell. a munka végeztével elfelejtettem neki odaadni egy sört, pedig akkor még volt a hűtőben. aztán csörög telefonon, hogy a kulcsát nálam hagyta. bicaj, elviszem neki a sört is. meg hazaérve bontok magamnak is egyet. ekkor ismét benézek: hoppá, 1 sör van ott, azt is cyla hagyta itt. pánik! még szerencse, hogy 8 percre van tőlem a match, ahol jól bevásároltam sörből, hogy a 4 nap alatt ki ne száradjak. citromot is vettem, mert a búzasör citrom nélkül nem az igazi. -
BlacKSouL
addikt
Ha valaki nem jár arra, de esetleg tud segíteni..: [link]
-
Ramius
őstag
Íme egy klasszikus: [link]

-
Drizzt
nagyúr
Tesco, vagyvalami nyitva van pénteken? Miért nem képesek honlapukra kiírni???
-
(Kolombusz)
veterán
Na, megyec futoc pár cört, aztán lezuhanyozoc.
Ez most az új őrület, olyan mint a tegnapi mindentegybeirunc láz.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
mr.geeZ
üzenetére
maga a kituzo meg ne is lenne gyanus, a matav millionyi alvallalkozoval dolgozik/dolgoztat, de igen komoly elvarasaik vannak (igen, ilyen tre munka eseteben, ilyen tre fizetesekkel is tudnak valogatni)
szoval az, hogy ennyire mellelott, mar inkabb ad okot a gyanura (kb 5 eve dolgoztam nekik, megis ugy meg kellett tanulni a dolgokat, hogy jo reszukre meg most is emlekszem - osszehasonlitaskent: ez az akkoriban iskolaban tanultakrol nem mondhato el) -
PazsitZ
addikt
-
mr.geeZ
aktív tag
Ti tudtok olyanról, hogy a Tcom valami akciós lehetőséget biztosít azoknak, akik pl. mobil irányba 2000-nél többet beszélnek, és ezt személyesen számlával igazolják?
Nem tudom, hogy hol a csavar, vagy hol lehet ebben bármiféle átverés, de meglátogatott egy úr, és kért egy ilyen számlát, mire én nem tudtam adni, erre mondta, hogy jön legközelebb, és kérdezte, mikor leszünk otthon. Persze én erről nem világosítottam fel, elköszöntünk.
Ami gyanús, az az, hogy a jól öltözött emberke egy gyűrött Tcom számlát szorongatott, de inviteles kézitáska volt nála, a kitűzőjén meg valami angol nevű telkó társaság bilétája függött, ráadásul amikor mondtam, hogy bázis díjcsomagunk van, nem tudta, hogy az mennyi havidíjat takar, 5 ezret tippelt rá, de valójában csak 3590.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
jaaa...ettol a rohadt megfazastol mar nem latok
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az nincs benne, hogy kétszer nem linkelhetjük be ugyanazt?Eléggé bajba lennél
-
Nekem problémám, ugyandehogy, én minden nyelven tökéletesen beszélek, csak megfelelő mennyiségű alkoholt kell bevinnem a szervezetembe
Ifjú Padawanom 
Volt itten 1, 8 perces topic, ez hányadik helyen áll a rövidségi rekordban?
Véletlenül felfedeztem, el is kezdtem gépelni mint állat, erre mire összeszedte, minden gondolatomat, és bölcsességemet, kiírja, hogy nincs jogosultságom
. Hinnye de gyors ez a Kalandor 
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezerbocs.
-
Winner_hun
félisten
Gyönyörű idő van kint, suli helyett
megyek ki kicsit rendet tenni az udvarra
Másfél hét szünet, áhhh, királyság
-
Kedves mikulás és szarvasa, elolvastátok ti is remélem, és van benne némi hiányosság, mármint az alapelvekbe, mégpedig az, hogy a nagybetűsök konkrétan Ti ketten, teljesítenetek kell egy szegény legény szülinapi kívánságát, aki konkrétan Én lennék, és végre kész lehetne az a rios5 vagy mi, mert lassan köll ám az új név

NG: Megvécc, ha keménykednének?Ez igazán rendes tőled
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Router gondok
- Linux Mint
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Valami baja van a tápomnak
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mondhatnám, hogy non-public... de lassan már mindenre azt mondom. kezd unalmas lenni. be fogom tenni aláírásba. és akkor nem kérdezgetnek

Én akartam