Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
piqla
őstag
Vajon mennyire allok kozel a tokeleteshez?
-
troland26
őstag
van egy vízióm, ahol a PH elnéptelenedett és a Modok meg a Hg-k egymást banolják 3-7naponként

-
C4mp3r
addikt
''Úgy látom nem értettél meg, vagy megváltoztatod, vagy repülsz!'' by Racecam : )''
Nem akarod mindenkinek az aláírását megváltoztatni ilyesmire?
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
[link] mit találtam! Tök jó

-
PazsitZ
addikt
Nehogy valaki felismerje ki rejőzik alatta
[link]
Kicsit lemaradtam
, a vicces témáról.
Majd ezt kérem avatarnak, ha teljesülnek a feltételek
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070327/bagcsapos_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070327/bagxpod_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
mi van a papírzacskó alatt...
mod: xar lett, de nem érdekel
-
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ezen át is siklottam.
Igen, így van megoldva. Minden képernyőhöz más rádiócsatorna van megadva, az autós rádión behangolod és úgy hallani a film hangját. A tökéletes hatás érdekében két takaró is volt a kocsimban, hogy két oldalra hosszan fel lehessen függeszteni az ablakokra belülről... -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ha jól emlékszem kinyomatták egy adott frekin a hangot az éterbe, minimális hatótávolsággal, és a parkolóban ácsorgó kocsik tudták csak fogni, meg még pár 10 méterre azon kívül, és csak ücsörögtél összebújva elöl a kanapén a csajjal a zárt kocsiban, bekapcsoltad a rádiót, hallgattad a film hangját kb a főcím végéig, és ha szerencséd volt, akkor a prológ idejére már rég le is halkítottad

-
Bash
őstag
Ezt tényleg nem lehet így leírni. Amikor először besétáltam a Dome-ba, kicsit olyan szédítő érzés fogott el. Meredek a nézőtér, és az egész kupola feletted egy nagy képernyő. Akkora hatalmas, hogy szinte forgatni kell a fejed, ha mindent látni akarsz, a hangszórók a perforált képernyő mögött vannak elhelyezve. Egy képet vetítenek csak, de az szinte körülölel a hanggal együtt.
MOD: Itt le van írva a technika alapjai: [link]. -
VladimirR
nagyúr
a szemuvegnel az a lenyeg, hogy gyakorlatilag ket szinszurot kapsz, aminek koszonhetoen ket felkepet latsz
ezt a ket felkepet az agyad osszerakja majd egy keppe*, ami a kulonbozo felveteli szogeknek koszonhetoen kilep a vaszonrol
olyasmit kepzelj el, mint ami hasonlo a 3d-s dianezegetohoz (ha lattal ilyet)
ha jol sejtem, itt is ilyesmi lehet a dolog mogott, szinszuro nelkul, valahogyan maskent megtrukkozve
*: lehet ez a hiba forrasa - nalad nincs, ami eggye mossa a ket kepet
(na, majd mindjart kapok a nyultol, meg Racecam-tol, hogy hulyeseget beszelek, de legalabbis feluletesen, hibasan mondtam el) -
Bash
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Az a lényeg, hogy ez a projektor, ami itt van Tampa-n a MOSI-ban (Tudományos Múzeum) a valaha épített legfejlettebb, legerősebb, legprecízebb projektor.
Egyszerűen leírhatatlan az élmény, ezt tényleg látni kellene.
Három diagram a háromfajta IMAX moziról, gondolom ez így érthetőbb, mintha szöveget linkelnék:
IMAX: [link]
IMAX 3D: [link]
IMAX Dome: [link] -
Qru
MODERÁTOR
Minap láttam a 300-at moziban, nagyon jó film volt de a mögöttem ülők végig kommentálták a filmet. Olyan idegesítő volt, hogy a végén rájuk szoltam erélyesen de kultúráltan. (Szerencsére a sötétben nem látszódott, hogy nem 120 hanem csak 60 kg vagyok.
) Vették a lapot.
Nem értem miért nem lehet normálisan végig nézni egy filmet. 
-
Röviden, az IMAX egy kicsit felturbózott Multiplex. Mondjuk nem lehet rossz, csak ehhez azért olyan minőségű film is kell. Kár hogy pl amit a hétvégén láttunk film nem felelt meg ennek, mondhatni kicsit homályos volt a kép, pedig a Duna Plázás Palace HMP-ben néztük a filmet. Bezzeg a 2 jegy áráért volt pofájuk elkérni közel 2500Ft-ot.
Másik kérdés, csak nekem furcsa hogy nem lehet a plázás kajládákban bankkártyával fizetni Magyarországon? Ez eddig fel sem tűnt, de vasárnap volt egy kellemes kis testedzésem emiatt, kikértük a kaját és akkor vettem észre nincs nálam anniy pénz ami kifutja. Megkérdem a csajszlit hogy ugye lehet kártyával is fizetni, ő meg úgy nézett rám, mint aki most hall ilyet először. Kénytelen voltam egyedül hagyni a barátnőmet addig amíg lerohantam a 3-ról a földszintre az autómatához.
Ez kint gondolom elképzelhetetlen.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
csapos2
üzenetére
Hasonló, mint Magyarországon a Hollywood Multiplex és társai, csak természetesen minden nagyobb, hogy tiv61us szavaival éljek.
Vannak IMAX-ek is, az teljesen más kategória, ajánlom mindenkinek, akinek adódik rá lehetősége ne hagyja ki.
Meg ugye a klasszikus autós mozik, amiket a régi amerikai filmekben is látni. Egy olyanban 2004. áprilisában voltam utoljára Tampa-n. Sóhaj. -
neduddki
nagyúr
HI!
Ha nem vagyok lusta kihozom a szobabol a 250d-t leveszem a Szantorini kepet a falrol, a laptotyot rakotyom a falravetitis szinestivi-re oszt nem zavar senkit a horkolasom!!!:- )))
KisCsacsi: Remelm mar Te is igy szokod???:- )))
udv
neduddki
p.s. talan a Hanibalon voltam utoljara moziban???? /hogy mikor? amikro vetittetk:- )))/ -
C4mp3r
addikt
Végre engem is idemosott a szenny egy időre.

-
csapos2
addikt
[link]
Hogy lehet egy moziban lábszag? -
PazsitZ
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Majd legyőzünk az Antiochiai Szent Kézigránáttal

''Húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd azután számlálj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen, amedig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettőig. Hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen, eldobandod te az Antiochiai Szent Kézigránátot a te ellened felé, ki - mivel nem kedves nekem - megdöglend.''
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amateur

(fogadjunk azzal jössz, hogy nincsenek nálad a lemezek...)

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070327/bag5_www.kepfeltoltes.hu_.gif)
, a vicces témáról.

egyre pihentebb vagyok
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070327/bag2_www.kepfeltoltes.hu_.gif)

) Vették a lapot.