Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Webkamera topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
''A... Microsoft NET-keretrendszer 3.0-s verziója a Windows rendszerhez készített felügyelt kódprogramási modell...''

Van értelme felpakolni azt a 60 megát, vagy bőven jó a jelenlegi 2.0 is nekem? Asszem egyedül a Catalyst használja nálam, másról nem tudok.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
L.Zero hová tűnt..

Janoska: ''akinél most kéznél van valami pia'' ugye csak viccelsz? Mondj olyat akinek nincs kéznél...
Eh, nekem még mindig a Hennessy vagy a Chivas(12) jut koccintásnál ha akarom.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
[ujjongás]

Sört holnap megveszem, ha megmondod milyet szeretsz.
De nem akarom hogy megromoljon, mert nemtom mikor tudunk összefutni. És két üveg sörért igazán kár lenne. De nem felejtek.
Még azt sem felejtettem, hogy úgy egy éve Kidusnak is igértem egy üveggel, asszem amiért anno az alcímet beírta a Salivili...-nél
Szóval hálám tuti utolér egyszer.
(élesben majd kedden próbálom ki melóból, mert nemtom már fejből a címet, de a bme public részén kifogástalanul müxik, tehát riszpekt)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Tehát csatlakozom, bemegyek a mappába amiben van 600 fájl, a listát letölti nekem, látom a 600 db fájlt, de még nem szedtem le, csak azt az egyet akarom leszedni, amelyik tartalmazza a megadott számsort. Hogy keresek rá arra a fájlra, aminek a nevében az előbb említett bonyolultságban megtalálható az a bizonyos számsor?
T.Commander keres, de csak a helyi mappákban, a távolin a mappában lévő fájllistában nem hajlandó. És nekem pont ez kéne. Hogy ne kelljen 600 db fájlt átnyálazni hogy megtaláljam azt az egyet, s letöltsem. -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére

Más, mindenkinek: Tud valaki olyan ftp-progit, amelyikben ha lehúztam egy mappát, akkor a rengeteg azonos, vagy hasonló nevű fájl közt lehet keresni is a fájlnév egy részére is akár? FileZilla van itt melóban, de van hogy egy mappában 600 db fájl van kb olyan nevekkel, hogy:
BON_0000000076512000_070324.wav
BON_0000000060428000_070324.wav
mod:
MES_0000000034754000_070324.wav
tehát nagyon nem lehet még sorba rendeztetni sem, mert a kezdete változó, de azonos kezdetűből is van rengeteg egy mappán belül.
és nem sikerült találnom olyan keresőt benne, ami alapján rá lehetne keresni egy részére, mondjuk esetünkben pl a 76512 számsorra. Nagyban megkönnyítené nemcsak az én munkámat, de a kolléganőimét is.
Köszi!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
Az eleje-szitu nekem is nagyon ismerős, aszittem visszahallom valamelyik esetemet, de ez nagyon félelmetes.
Az ügyfélszolgálat mindig hálás téma. Nekem is kéne már mentegetni a beszélgetésekből, na de majd ha már itt akarom hagyni a céget.
PeterkeT!: Az immáron 4 éves Koca kóla lájtban milyen anyagok vannak amik meg tudnak romlani? Szerves anyagot nem találtam az összetevők közt, a szintetikusak meg nem arról híresek hogy csak úgy elbomlanak. Most bontottunk egy üveggel, de nem volt benne szénsav, meg savanyú is volt. Azé megpróbáltuk..
Van még belőle vagy 60 palack 2literes, nem lehet ezeket visszaváltani kólástól?(A palack eldobós)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Úgy hallottam,h jobban csípi a lombhullató fákat
Francokat! Hát az nem növényevő, nem a fákat csípi, hanem az emberek seggét.
Amúgy azt szereti, ahol van aljnövényzet, onnan tud felkapaszkodni. És mint ilyen, a tűlevelű erdők nem a fejlett aljnövényzetükről híresek. A kullancs a ritkás erdőket kedveli, ahol sok a rét, meg amúgy is dús az aljnövényzet, főleg a nedves, esős időszak után. -
BlacKSouL
addikt
Ki az még rajtam kívül aki este nyócig a melóban döglik?
A munkatársaimon kívül. Úgy értem a PH-ról. Vagyis má mennék haza, mer csak.
Hungarotelesek telefonáljatok belföldi vezetékes irányba ingyen a húsvéti kedvezmény alkalmából. Minden szolgáltató irányába ingyenes, kivéve ha saját körzeten belüli más szolgáltatót hívtok, tehát pl T-Kábeles, vagy UPC-s számot, az nem ingyenes, de saját körzeten kívüli ilyen számok azok is. Ha van Tele2-s vagy T-Comos közvetíítőválasztás a vonalon, akor természetesen szintén nem él az ingyenesség. -
BlacKSouL
addikt
Szerintem aludjunk..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
áá, én negyedik félévkor álltam úgy, hogy irodalomból a kettest is csak szíveségből kaptam volna meg egy átlagos tanárnál, de a mi tanárunk, akit nagyon utáltunk, képes volt végülis 4-est adni két 1-esre, egy hármasra és egy négyesre
Vajon volt ebben szerepe hogy ismerték egymást anyámmal? 
Más: most ezt hallgattam meg: [link] Nagyon nem semmi. Én rossz korba születtem
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én se láttam még előferdülni, csak sokszor felhozzák a nyelvtan tesztek, és én mindig csodálkozom, hogy ezt hogy és milyen elvetemültségből lehet két k-val írni.
Amúgy nekem soha nem volt 5-ösnél rosszabb nyelvtan jegyem, de égett volna is a pofámról a bőr, mivel anyám magyartanár
Ráadásul én 3 évesen fejjel lefelé is megtanultam olvasni, így pl az egyik kedvenc könyvcímem a: kekélmevleyn ragyaM: nomiS ránloM azóta is
És az első szó amit állítólag kiolvastam, az a moladori volt -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
szallag? 6 órakkor? nemtom nyelvtan órán egyesek milyen képregényt olvastak
csapos: ez nem bántás feléd, nehogy magadra vedd, mindenkinek van egy olyan izéje nyelvtanból, ami bekever, nekem pl a külön(m?)ben ami ilyen. Mert a külön is egy szótő, meg a külömb is egy szótő. De most akkor micsivan?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Egy ismerősöm pl a kurvát is kúrvának írja, kérdem mért, aszondja, hogy hát mér, nincsenek jól megkúrva?
s milyen igaz -
BlacKSouL
addikt
B@sszaki, holnap délutános vagyok. Végre alhatok 10-ig, de este 8-ig bent vagyok. Pénteken... Szar.
-
BlacKSouL
addikt
�����������������
-
BlacKSouL
addikt
Aztaqrva:[link]
-
BlacKSouL
addikt
Ha csak a Colosseum miatt mennél Rómába, akkor fölösleges. Attól közelebb, olcsóbban, megközelíthetőbben, bejárhatóbban is van ''Colosseum'', pl:
[link] ; [link] ; [link] ; [link] ; [link]
Meg szebb helyen is van(fekszik)
Tavalyi saját képek. Aki megmondja hol van, kap egy jóéjt kívánságot. Illetve megfelezem vele.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Épp csak bezárja az aktuális lapot, és abban meg még egy másikban nyitja meg magát. Kicsit agresszív oldal nemde? Eddig a PH-ról nyitott összes link meghagyta a PH-s lapot, ez mért nem is?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát a f@sz kivan, egyrészt szar, másrészt nemtom hogy baxta el a lapok sorrendjét a FF-ban, de elkeverte a vérbe a PH-t, nyithattam meg újra.

-
BlacKSouL
addikt
Na mia? Estére elfogyott a lelkesedés?
Akkor én mentem aludni, holnap letúróz... nem. Letúlórázom a mai gyak miatti rövidítést. Vagyis az egyik óráját. -
BlacKSouL
addikt
válasz
CounterBoci
üzenetére
Na ez alól?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem ihatsz melóban? Hát milyen szemét egy munkahely az?
Nem iszol több sört... akkor kevesebbet se
Igyál csak, nem attól fáj, hanem attól hogy nem iszol eleget. Én pl sörtől sosem voltam még rosszul, bár beb...sztam már tőle mint albán szamár, de másnapos se vagyok utána. Ellenben amikor bortól kábulok meg úgy istenesen, akkor másnap eléggé megérzem. A rövid se tesz úgy tönkre.
UFOlámpa
... nem. Nekem ilyen a szemem. Vagyis az a fekete lyuk. Mindent lát. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ez az autóbuziság műszaki buzisággal kombinálva

De amúgy hidd el, nekem nagy élményt jelent, hogy pl. nem 2+2, hanem 4+5 féle módon lehet kombinálni a klíma szabályzást, állítgatni, aztán azt mind végigpróbálni...nem kis idő. Aztán a hifit áttanulmányozni töviről hegyire, mi mit hogyan állít, milyen sebességekkel írott cd-ket tud még zökkenőmentesen olvasni, aztán a km-számláló-fogyasztásmérő kombót is ki kell kisérletezni, meg a vetített műszerfal beállítási lehetőségeit végigpróbálgatni. Aztán a ködlámpa kezléseinek szabályát(helyzetjelzőnél, tompítottnál melyiket lehet kapcsolni melyiket nem), a középkonzol megvilágítását, a beltéri világításokat, térképlámpát, a fényszórókat, csomagtérlámpát, meg még soksok egyebet nem lehetett megnézni napfénynél, most meg sötétedésnél a félig zárt ajtóval már igen. Aztán a hangszórókat is le kellett tesztelni, amit csakis egyedül lehet nyugodtan, bő nyállal, izé...bő hanggal
Fél hangerőtől följebb még így sem toltam, mert nem éreztem hogy kéne. Azon is besírtam, hogy hátra is ki van vezetve a klíma az első ülések alatt.
Szal van sok apró izé, amivel el lehet matatni, és nekem el kell tölteni jópár meghitt órát kettesben a géppel, hogy egészen közel kerüljünk egymáshoz. Pont olyan mint egy nő. Ismerkedni kell vele, nem szabad lerohanni.
Na tolok egy kis Borostyánt...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Köszönöm, elég jól, már van némi rutinom is, meg aztán az oktatóm szerint is már kezdettől tehetséges voltam, az tán nem véletlen, hogy az 5. forgalmi óra után mentünk ki a rutinpályára, hogy egyáltalán lássam hogy néz ki és mit kell csinálni a vizsgán. Aztán mentünk még vagy 10-12 órát forgalomban, amikoris lement a rutin, majd pár napra rá a forgalom, és imígyen 3 rutin, és 15 forgalmi óra után nem egész egy hónap alatt letettem a jogsit. Összvissz két hónap volt kresszel együtt. Nyáron. Régen.
Bár motoszkál bennem a gondolat, hogy Te arra célzol, hogy feltűnően keveset vezetem az új kocsinkat, amiben már most van vagy 130,4 km, aminek a felét raktam én bele egyetlen szombat alatt. Hát nem, nem vezettem lassan másfél hete, és legközelebb max szombaton fogom megint. Épp ezért tegnap elmentem a garázsba, beültem, és ücsörögtem, matatgattam benne vagy 2 órát, mert csomagtértálcát akarunk bele, méretet vettem, tesztelgettem az eddig nem próbált funkciókat, csak épp nem mozdultam ki vele, mert nem volt hova és minek. Sokat úgysem mentem volna vele, arra meg hogy hidegüzemben megtegyen pár városi km-t, arra nem akarom kimozdítani. Nem tesz jót a motornak ha mindig hidegen van használva. Főleg bejáratósan vagymi. Majd ha már lesz cél, lesz hova elruccanni, de amíg délelőtt meló, utána haza kaja, tanulás, addig nincs nagyon más dolgom, és időm se. Meg most egyedül autózgassak, csak úgy a városban? Annyit azért nem keresek, hogy cigi helyett(én nem bagózom) autóban füstöljem el a nehezen megszerzett vagyonkámat, más meg mostanában nem nagyon akad, akit el tudnék vinni.
Majd lehet hogy kiragasztom már rá, hogyaszondja: LIFTJAVÍTÁS!!!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
..Utána elrohantam, de a koncertre már nem értem oda, mert jóval előbb kezdték, mint ahogy igérték. Azért elmentünk 1-1 sört beszűrtünk két különböző helyen, végül hazamentünk úgy 2 óra felé, és lefeküdtünk aludni. Másnap szunya, kajálás, és jöttem haza. Ez volt a nagy bulizás...
Hiába, mindenki öregszik, a világ meg egyre szarabb, de én nem csüggedek, majd nyáron...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Átbulizott..lóf...szőrt.

Azzal kezdtük, hogy ugye meglepit terveztünk egy barátunknak, munkatársai, meg mi, barátok-ismerősök, és barátnője által elcsaltuk ''valahova'' ahol majd mi 18-an jól előjövünk tortával, miegyébbel. Ez konkrétan a Trófea-Grill volt, siekrült is a meglepi, qrvajól kijött a dolog, csak annyira zsúfolt volt, foglalásokkal is, hogy kiba...tettek minket 10-kor, pedig csak fél8-ra jött a srác, és aztán meglepi, meg kajálás ezerrel, de nagyon kevés idő volt, mire jól éreztük volna magunkat, addigra kiba...rakták a szűrünket. Utána elrohantam, de a koncertre már nem értem oda...
...
na gyakom van, majd még este jövök... -
BlacKSouL
addikt
Jeee, váááá!!

Csak ennyit akartam, és mégcsak szokatlanul jókedvem sincs
-
BlacKSouL
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Na végre, végre észrevette valaki hogy mi a lényeg.
Meg hogy nem csak azért birom őket, mert hazámfiai, hanem mert ilyen normálatlanok.
Azért az se kutya, hogyaszondja:
''...David and Lisa pediatration crash
Their equally hard loosing coming black flash
Explosion combat evening more fine
Eagles in desert been able sunshine
Far away, fewrogape, fewrace, kalapatch
Chawarhewso using satue and match.
So everyday handsome the same
Lover be full battles flame
Say can do again a shame
Oh please me a musical game.
Refr: (2x) I wanna be close your eyes
Oh exercise!...''
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
BULIRA FEL !!!

-
BlacKSouL
addikt
Lehet olyat csinálni valahogy, az elvileg 8 csatornás integrált hangkarival, valami progival, hogy alul-, felüláteresztő szűrő legyen szoftveresen az egyes hangfalak felé? Nekem ugyan csak egy kis pc hszóró-pár, meg a hifi két hangfala van bekötve, tehát 4 db hangszóró, csak ne akarjon már az 5W-os 3,5 centis hangszóró basszust megszólaltatni, meg a 40W-os hangfal se a magasat. Amúgy nem szól rosszul, mert a kicsi a magasakat, a másik meg vegyesen a mélyebbeket tudja visszaadni most jól, de a hangzásuk csak tisztább lenne szétválasztva, megszűrőzve. 5.1-es készletet meg nem akarok beszerezni, ebből kéne kihozni jól.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Oké, semmi..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Na itten van már a hétvége, megjött, eljött. Sokáig vártunk rá, de nem hiába. Holnap ünneplés, koncert, végre valami pezsgés, valami mozgás. Valami pengés megoldás.
Reggel gyors vizsga, aztán kis okítás féleség, majd pedig... zzzááámmm. Irány Pest, ahol várnak a haverok. Bulik. Fényes vacsorák. Rák. Egyéb finomságok. Aztán eljő az este, s hangos koncert zaját szállítja elfelé a szél. Törzsrajongó vagyok, megbecsült pártoló tagja a zenekarnak, a kevesek egyike aki nyílt színen, emberek előtt is vállalom hogy rajongó vagyok. És ezt a zenekarvezető mondta. És én erre büszke vagyok.
Tehát Mraktöcs koncert szombat este: [link] Én ott leszek! Mi ott leszünk! Ti ott lesztek? -
BlacKSouL
addikt
Úbasszaki, ez a Silent Hill elég erős.
Csak a vége fura
Na jóccakát
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ha most venném is talán ezt venném, de azóta nem néztem a kínálatot. Amennyibe most kerül kb, annyit már megér szerintem. Bár nekem akkor annyit is megért. Egy tuti, hogy minimum 2500 képet el kell vele kreatív módokban lőni, hogy jól tudja használni az ember. Az enyém úgy tűnik egyedi hibás, de majd beadom javíttatni vagycserélni ha lesz időm. E kis hibája, meg az egyéb hülyéskedései ellenére szerintem jó képeket csinál, és használható is.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Na egészség, erre én is benyomok akkor egy korty whiskey-t.
istenisten![[kép] [kép]](http://infection.freeblog.hu/files/Szm%C3%A1jlik/koccint.gif)
Nem tudja valaki mi volt annak a proginak a neve, ami a repülésről szólt? Volt benne egy csomó interaktív menüs izé, és nagyon részletesen le volt benne írva a repülés technikája, meg minden ami hozzá tartozik, sok képpel, és mindez magyarul. A repülők működése, felépítése, egy szimulált repülőút végigkövetve lépésről lépésre.
Kenó! Kenó!! ÁÁÁ
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Mindenféle gyakorlás és próbálkozás nélkül 0m. Bár az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy rá se kattintottam a linkre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Jó ez a Doktor House. Nagy kár hogy Szakácsi Sándor ''tolmácsolásában'' már nem sokáig hallhatjuk, nagyon illett a karakterhez a hangja. Nehéz lesz pótolni, majdnem lehetetlen. Akárcsak Inke Kojak-jét anno.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Na itten van é az ominózus jelenet, amit a szinkronban a muffpaszta szó fémjelzett, ami szerintem sokkal szebben hangzik, mint a vagiclean : [link]
És aztán jön a tegnap már szóbahozott Hem of your garment... meg a cicicumizós jelenet mod: megvan: [link], amin sírva fetrengtünk a moziban, akárcsak a pofánrúgás utání sípolós légzésesen...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Én és én meg az Irén c. filmentyűt kéretik megtekinteni magyar szinkronnal, s fény derül a titokra
vagy pl: [link] hatos hsz
fo''kukac: nemnem, az más! Síkosító reklám az van külön, de én most a hüvelygombásodás elleni reklámról beszélek.
csapos #3***: Pedig nagyonnnagy film
Szerintem nézd meg
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
JEEEEEE!! Már nálunk is van muffpaszta-reklám !!!!!
Hank hogy örülne ennek 
-
BlacKSouL
addikt
15ezer emberből csak 11-nek van meg a Hardknox - Fire like this?

Nem kérek meg senkit, hogy akinek megvan, az ne küldje el nekem mailben esetleg...
-
BlacKSouL
addikt
Nnnaaaa, hát el tudok jutni ide éjfél előtt is??
Szal hol is tartottunk tegnap? Hogy az Emmácskát már meg lehet jól hajtani anélkül hogy bevarrnának? Ám legyen, én nem vagyok semminek elrontója. Ha megkér hogy essem neki, akkor úgy esek neki is ha kell, mint a zápor. Bár akkor már inkább lottózom(mondjuk így is..) arra nagyobb az esélyem hogy nyerek
Vagy hülye vagyok? Mert mondjuk ez is tuti, csak várom a megerősítést.
Jaa, erről jut eszembe, szombaton koncert!!! : [link] Jeee!!! -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ha jól emlékszem kinyomatták egy adott frekin a hangot az éterbe, minimális hatótávolsággal, és a parkolóban ácsorgó kocsik tudták csak fogni, meg még pár 10 méterre azon kívül, és csak ücsörögtél összebújva elöl a kanapén a csajjal a zárt kocsiban, bekapcsoltad a rádiót, hallgattad a film hangját kb a főcím végéig, és ha szerencséd volt, akkor a prológ idejére már rég le is halkítottad

-
BlacKSouL
addikt
Na, el is jutottam idáig, de már nincs energiám semmi értelmeset beírni. Elmegy a nap úgy, mint a sicc. Hazaérek, ebédelek 5 körül, leugrom sétálni meg csokit venni, hazajövök, betolom a csokit, ledőlök egy félórára, aztán gép elé ülök, közben megy a tuner a háttérben, elolvasgatom a haveri levelezést, ilyesmit, aztán lassan a PH-ra érek, majd az órára pillantok és éjfél.. Time warp van itten kéremszépen? vagy mi a jóég? Ki nyomkodja az F9-F12-t amitől felpörög a délután? És mennnnyenmá az illető a p....

És majd elalszom, pedig nem fizikai munkát teszek-veszek. Bár a hangszálaim mennek vagy 10 km-t naponta
Hűűű, hát lenne most nekem egy asszonyra még energiám? Áh, .. -
BlacKSouL
addikt
Azért a Rambo se kutya..
Rég láttam.
Ebben is van egy kis poén a végén, hogyaszondja:
''- Haza akarok menni Johnny, érted, haza akarok menni . A Chevymet akarom vezetni Johnny hallod? - Ok, mondom én rendben van, de hol a kurva életben vannak a lábaid??!'' -
BlacKSouL
addikt
DISZKÓPATKÁNYOK ! ! !
tv2 -
BlacKSouL
addikt
Látta valaki a Hősöket csütörtökön? Valami miatt nem tudtam megnézni, és most jutott eszembe. Nem lehet valahol megnézni? Direkt vártam, aztán aznap hoztuk a kocsit, és teljesen kiment a fejemből

-
BlacKSouL
addikt
Csatlakozom az ismert és a még nem Gáborként ismert fórumozóknak ma boldog névnapot kívánók lelkes kis csoportjához !

Egyúttal bejelentem, hogy minthogy mostanában egyre több mocskosszájú kifejezés hangozhatott el vala tőlem(nem emlékszem jól), ezért igyekszem ezt visszaszorítani, így jelképesen az ''utolsó szál cigi'' analógiájára most elküldöm a mocskos q..va édes anyukájába ezt a teleb....tt nyomorék rohadt időjárást.
(MSN-en egyelőre marad ami, mert mérges vagyok) -
BlacKSouL
addikt
Megvan még Pesten az a sofőr valamelyik(talán 50-es?) éjszakai buszon, aki menet közben nyomatta a városnézős dumát a kómázó hajléktalanoknak, meg a buliból igyekvő kómázó fiatalságnak? Mi anno nagyon élveztük, ahogy a megállókról mondta a hülyeséget, az mindig egy fénypontja volt az estének hazafelé

-
BlacKSouL
addikt
Jessz, jessz, ó, jessz...
[link] -
BlacKSouL
addikt
De a sört nem értékeltétek a képeken..
Pedig gyógysör.. 
ááh, megyek is aludni.. Reggel már megint menni kell melóba..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Nézegessetek exchocleatio és homolog spongiosa plastica utáni sebvarratot, ha már így elmentünk a sebesülések irányába

[link] [link]
csapos: nekem is tetszik, csak ne rajtam lenne
Amúgy a vágott sebszél alig látszik, inkább csak a varrat helyei. Az viszont jól látszik hogy a külső feszítőszalagoknak annyi
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
NNa. Ez is megvolt. Kiszedték az 5 db öltést, csípett mint a ... nemtommi. Olyan volt, mintha egy jó vastag tűvel átszurkálták volna ott a bőröm. Ezt most azoknak írom, akiknek hozzám hasonlóan még nem volt efféle élményük. Lehántották róla a 10-12 réteg vastagon átvérzett kötést, meg a rátapadt tamponszerű vastag pólyát, befújták valami hideg izével, aztán kikapkodták valahogy, nem néztem, mert nem szeretem nézni. Leragasztották egy széles ragaccsal, amit holnap már leszedhetek, finoman óvatosan már használhatom, tornásztathatom, erőltetni nem szabad. Amúgy kb 4-4,5 centis a vágás, izülettől izületig. Most olyan merev még, az izmok is teljesen görcsben vannak. Meg néha hirtelen mozdítom, olyankor hirtelen beleszúr, nemtom a csont rész-e vagy a vágásnál a bőr. Ittott az ideget is elvágták a bőrben, mert a körmöm és a vágás vége között érzéketlenebb a bőr, mint odébb.
Egy hónap múlva röntgenkontroll, most nem nézték meg.
A kocsink meg holnap kész, délután hozhatjuk is el.
Nemtom bírom-e már vezetni, nagyon jó lenne.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez most konvertál

Nem volt rá időm se. És most hétvégén is Pestre megyek, megint nem jutok hozzá. Örülök hogy megjött
Mikor fogok jót aludni..