- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 38
- (téma lezárva)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
De minek, mire vársz? Tedd fel a megrendeltnek megfelelőt, aztán majd ha megjött, akkor aktiválod.

-
Whaskes
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
mi van a mazsolás szilvával? ja, szilvapálinkáról van szó. eredetileg 50.5 fokos volt. azóta a mazsola magábaszedett belőle egy kis vizet (a mazsola héja permszelektív membránként viselkedik, a vizet átengedi a tömény cukros belső felé, az alkoholt nem
)
kolombusz: a RRRrrrr nem gagyi. nem jó szemmel nézed
thrawn: az whaskes aláírása, és a pesti talin hangzott el abban a formában.
bár lehet, hogy nálam is benn volt egy rövid ideig valóban. -
EQMontoya
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Hát, ha igy halad az ország, akkor biztosan igazad lesz.

A ''
'' smiley pedig nem a támogatás elvétele miatt került oda, hanem mert sajnálom, hogy tönkremegy a hazánk.
Na, de ne legyen ebből poltopik, beszéljünk vidámabb témákról.
Pl.: -esik az eső.
-a Vistamat szerdára igérték, aztán péntekre, most már jövő hét keddre
Tényleg, az eladó Nerod az Vista kompatbilis?
-
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
Whaskes
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
Nekem is fizethetne vki évi 233K-t csak úgy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
VoDaFoNe
aktív tag
TaDaa^
Ejj ki van itt h feldobja a hangulatot? Najó csak ne kezdjetek el oltogatni! -
EQMontoya
veterán
Kellesz? Kicsoda? én? neee, nem megyek be holnap

-
(Kolombusz)
veterán
Kellesz vennem egy második dvd irót.
Elég lassú a dvd másolás, ha előbb ki kell irnia a neronak winyóra, majd onnan dvd-re.
Ha veszek, akkor lightscribeosat veszek.
Télleg, van már LS 1.2, ami szines képek égetését is támogatja?
-
EQMontoya
veterán
-
Thrawn
félisten
Sötétedik már odaki

-
C4mp3r
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
troland26
őstag
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Szerinted én mire gondoltam?

-
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
nállam is megakadt nem is egyszerpersze folyamatosan filmet töltök le heheh

-
ngabor2
nagyúr
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
troland26
őstag
-
C4mp3r
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
troland26
őstag
-
PazsitZ
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Vérboci
addikt
-
supesz
aktív tag
-
parandroid
félisten
-
Vérboci
addikt
-
parandroid
félisten
-
Vandit.
addikt
-
csapos2
addikt
-
tbs
addikt
-
Vérboci
addikt
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
no, álljak én is be a betegek közé? inkább nem. hazamegyek, és valami baciűzőt azért magambaerőltetek, hogy jó legyen nekem.
drága télapó barátom, és harcostársam! meg akarod ajándékozni a 2 öregedőt új nickkel a régi helyett?
-
troland26
őstag
-
BlacKSouL
addikt
-
supesz
aktív tag
-
supesz
aktív tag
Én is teljesen kivagyok. Egyik orrlyukam sem szelel, állandóan tüsszentés csavarja az orrom. Ráadásul nekem nagyon sokat vérzik az orrom. Ma kb 1 dl vért(!) adtam le eddig reggel óta. És sajnos ez nem vicc. Ennek ellenére nálam is fenn áll az általános gyengeség, rossz közérzet, fáradtság. Nem vagyok benne, hogy influenza, mert nincs lázam és van étvágyam is. Remélem csk egy mezeinél kicsit erősebb nátha. Hátha!
-
Racecam
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
troland26
őstag
-
Vérboci
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
ladybug
őstag
-
troland26
őstag
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Vérboci
addikt
hát ebben az évezredben emlékeim szerint még én se... máig

lesz leves úgyis odahaza, forrónak forró, de csipős nem nagyon. Aztán jön a betakarózós, saját izzadságban órákig forgolódó verzió, lázcsillapítóval, meg forró italokkal.
Csak mennék már haza, de 2-kor még értekezlet
Holnap két auditot kell csinálnom, úgyhogy sok időm nincs a gyógyulásra. -
troland26
őstag
-
Janoska26
addikt
-
troland26
őstag
-
Bash
őstag
Hát szép vagy, a Bogyó kell, az igazi ellenszer meg nem is érdekel. Hidd el egy tűzforró csípős levestől nem lesz kesernyés a torkod, sőt, ha jófajta, akkor jól meg is izzaszt és kanalazás közben az orrodat is megindítja párszor. Nem az a kérdés, hogy jól esik-e, általában amikor beteg az ember, akkor nem esik jól semmi.
Nem a levegőbe beszélek, én ebben az évezredben még nem voltam beteg. -
Janoska26
addikt
Kérlekszépen, ennek 2 akadálya is lenne, az 1. az hogy Én ugye nem vagyok olyan, a másik meg ugyebár nősülés előtt állok,és az asszony nem igazán tolerálná ha épp most lenne ilyen ''stílusváltásom'', tehát átengedném ezt a hódolást, mondjuk neked, vagy éppen supesz kollégának, úgyis összemelegdtek már rendesen

[Szerkesztve] -
troland26
őstag
-
Janoska26
addikt
Vagy én még javasolnék egy beöntést irass fel magadnak annál az orvosnál
troland26 : Hajjajj alázás, én nem szeretem azokat a bőr rucikat meg az ostort sem, úgyhogy akkor ez most kimarad
És ez nem nyalás, csak csupán őszintén beszélek a személyes tapasztalataimról, beszéltem a Danubiusban a csajjal, és felébredt bennem a közlési vágy
Na meg ugye a cél szentesíti az eszközt ugyebár 
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Reggel is fájt a fejem, de betudtam a tegnap lefekvés előtt felhajtott 2,5-3dl bornak, mert nem esett igazán jól már.
De azóta egyéb tünetek is mutatkoztak. Meg már pár napja éreztem a torkomat, csak gondoltam sima megfázósdi. Úgy tűnik nem az.
ladybug: Feljegyzem a gyógyszereket, aztán majd megkérdezem a háziorvosom, vagy gyógyszerészem.
bash: Nem menne le semmi most a torkomon. A hideg üdítőt kívánom, de ha iszom, nem esik jól. Olyan kesernyés a torkom, meg a pofám. -
Janoska26
addikt
Mondjuk a fejfájásra azt tudnám mondani csak, hogy nekem is fáj a gyomrom ha üres
troland26: Úgy látom te is abba a hibába estél amibe én, ebben a hónapban nekem is változna a nevem ha lenne egy olyan nagyszerű moderátor, esetleg netalántán házigazda, aki elintézné nekem a nevem módosítását úgy, hogy ne veszítsem el vele a napjaimat és a hsz-ek számát, sosem lehet tudni
.Annyira kedvesek, okosak, és rendesek ezek a modok és házigazdák, szerintem....

ladybug: most miért modnod, hogy szemtelenül elbizakodott vagyok, melyik mondatomból vettél ki ilyet?

BlacKSouL : Azt nem írták, hogy hová tették a láncot, remélem az egyik végét a nyakukba, a másikat meg valamelyik felső vezetékre, esetleg korlátra, lényeg, hogy ne érje a lábuk a földet, nehogy felfázzon a veséjük azon a hideg kövön![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Dugók? Ugyan mitől? Hiszen egy cseppet sem fővárosközpontú, meg centralizált ez az ország...

[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 38
- (téma lezárva)
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)