Hirdetés
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
De minek, mire vársz? Tedd fel a megrendeltnek megfelelőt, aztán majd ha megjött, akkor aktiválod.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
mi van a mazsolás szilvával? ja, szilvapálinkáról van szó. eredetileg 50.5 fokos volt. azóta a mazsola magábaszedett belőle egy kis vizet (a mazsola héja permszelektív membránként viselkedik, a vizet átengedi a tömény cukros belső felé, az alkoholt nem
)
kolombusz: a RRRrrrr nem gagyi. nem jó szemmel nézed
thrawn: az whaskes aláírása, és a pesti talin hangzott el abban a formában.
bár lehet, hogy nálam is benn volt egy rövid ideig valóban. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Hát, ha igy halad az ország, akkor biztosan igazad lesz.

A ''
'' smiley pedig nem a támogatás elvétele miatt került oda, hanem mert sajnálom, hogy tönkremegy a hazánk.
Na, de ne legyen ebből poltopik, beszéljünk vidámabb témákról.
Pl.: -esik az eső.
-a Vistamat szerdára igérték, aztán péntekre, most már jövő hét keddre
Tényleg, az eladó Nerod az Vista kompatbilis?
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem is fizethetne vki évi 233K-t csak úgy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VoDaFoNe
aktív tag
TaDaa^
Ejj ki van itt h feldobja a hangulatot? Najó csak ne kezdjetek el oltogatni! -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kellesz? Kicsoda? én? neee, nem megyek be holnap

-
(Kolombusz)
veterán
Kellesz vennem egy második dvd irót.
Elég lassú a dvd másolás, ha előbb ki kell irnia a neronak winyóra, majd onnan dvd-re.
Ha veszek, akkor lightscribeosat veszek.
Télleg, van már LS 1.2, ami szines képek égetését is támogatja?
-
Thrawn
félisten
Sötétedik már odaki

-
ngabor2
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
pl. cipőtalpat?
race: valszeg arra akart utalni, hogy 1980 volt az a sötét esztendő, mikor megszületett, és ezzel a világ sorsa megpecsételődött.
roland: mire őstag leszel... és mire min. 600 napos... az még soká lesz. lehet, hogy már nem is a rios5 lesz, hanem a rios6. -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Szerinted én mire gondoltam?

-
Thrawn
félisten
Feltettem magamat is Youtube-ra: [link]

-
troland26
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
nállam is megakadt nem is egyszerpersze folyamatosan filmet töltök le heheh

-
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
[link]
Nem akad meg, de erre van egy jó módszer. Elindul, lepauzézod, csinálsz valami mást amíg lejön, megnéz
Mondjuk nálam csak 1 megabit van de pause nélkül sem akadt 
-
-
Thrawn
félisten
[link] whoaaa!

-
ngabor2
nagyúr
[link] ezen lefáradtam (ha már mindenki linkelget...)
-
troland26
őstag
úgylátom ismét pangás van ismét találtam egy jó videót [link]
mod: és persze nem kell megköszönni
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
mintha a komissiózás nem egészen passzolna ide nem?
Mindenesetre én inkább - mibis lévén - a méréseknek hiszek. Van egy speciális furatmélység és űrtartalom mérőm
supesz: Beöltöznél mi??
Lásd még viccroatos linkem: [link]
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
no, álljak én is be a betegek közé? inkább nem. hazamegyek, és valami baciűzőt azért magambaerőltetek, hogy jó legyen nekem.
drága télapó barátom, és harcostársam! meg akarod ajándékozni a 2 öregedőt új nickkel a régi helyett?
-
supesz
aktív tag
Ezen a képen melyik lány a fiúk kedvence?
[link]
a képet boci találta, csak gondoltam itt nagyobb a célközönség. meg ugye érdekelne a válasz is. -
supesz
aktív tag
Én is teljesen kivagyok. Egyik orrlyukam sem szelel, állandóan tüsszentés csavarja az orrom. Ráadásul nekem nagyon sokat vérzik az orrom. Ma kb 1 dl vért(!) adtam le eddig reggel óta. És sajnos ez nem vicc. Ennek ellenére nálam is fenn áll az általános gyengeség, rossz közérzet, fáradtság. Nem vagyok benne, hogy influenza, mert nincs lázam és van étvágyam is. Remélem csk egy mezeinél kicsit erősebb nátha. Hátha!
-
-
Vérboci
addikt
hát ebben az évezredben emlékeim szerint még én se... máig

lesz leves úgyis odahaza, forrónak forró, de csipős nem nagyon. Aztán jön a betakarózós, saját izzadságban órákig forgolódó verzió, lázcsillapítóval, meg forró italokkal.
Csak mennék már haza, de 2-kor még értekezlet
Holnap két auditot kell csinálnom, úgyhogy sok időm nincs a gyógyulásra. -
Bash
őstag
Hát szép vagy, a Bogyó kell, az igazi ellenszer meg nem is érdekel. Hidd el egy tűzforró csípős levestől nem lesz kesernyés a torkod, sőt, ha jófajta, akkor jól meg is izzaszt és kanalazás közben az orrodat is megindítja párszor. Nem az a kérdés, hogy jól esik-e, általában amikor beteg az ember, akkor nem esik jól semmi.
Nem a levegőbe beszélek, én ebben az évezredben még nem voltam beteg. -
Kérlekszépen, ennek 2 akadálya is lenne, az 1. az hogy Én ugye nem vagyok olyan, a másik meg ugyebár nősülés előtt állok,és az asszony nem igazán tolerálná ha épp most lenne ilyen ''stílusváltásom'', tehát átengedném ezt a hódolást, mondjuk neked, vagy éppen supesz kollégának, úgyis összemelegdtek már rendesen

[Szerkesztve] -
Vagy én még javasolnék egy beöntést irass fel magadnak annál az orvosnál
troland26 : Hajjajj alázás, én nem szeretem azokat a bőr rucikat meg az ostort sem, úgyhogy akkor ez most kimarad
És ez nem nyalás, csak csupán őszintén beszélek a személyes tapasztalataimról, beszéltem a Danubiusban a csajjal, és felébredt bennem a közlési vágy
Na meg ugye a cél szentesíti az eszközt ugyebár 
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Reggel is fájt a fejem, de betudtam a tegnap lefekvés előtt felhajtott 2,5-3dl bornak, mert nem esett igazán jól már.
De azóta egyéb tünetek is mutatkoztak. Meg már pár napja éreztem a torkomat, csak gondoltam sima megfázósdi. Úgy tűnik nem az.
ladybug: Feljegyzem a gyógyszereket, aztán majd megkérdezem a háziorvosom, vagy gyógyszerészem.
bash: Nem menne le semmi most a torkomon. A hideg üdítőt kívánom, de ha iszom, nem esik jól. Olyan kesernyés a torkom, meg a pofám. -
Mondjuk a fejfájásra azt tudnám mondani csak, hogy nekem is fáj a gyomrom ha üres
troland26: Úgy látom te is abba a hibába estél amibe én, ebben a hónapban nekem is változna a nevem ha lenne egy olyan nagyszerű moderátor, esetleg netalántán házigazda, aki elintézné nekem a nevem módosítását úgy, hogy ne veszítsem el vele a napjaimat és a hsz-ek számát, sosem lehet tudni
.Annyira kedvesek, okosak, és rendesek ezek a modok és házigazdák, szerintem....

ladybug: most miért modnod, hogy szemtelenül elbizakodott vagyok, melyik mondatomból vettél ki ilyet?

BlacKSouL : Azt nem írták, hogy hová tették a láncot, remélem az egyik végét a nyakukba, a másikat meg valamelyik felső vezetékre, esetleg korlátra, lényeg, hogy ne érje a lábuk a földet, nehogy felfázzon a veséjük azon a hideg kövön![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Dugók? Ugyan mitől? Hiszen egy cseppet sem fővárosközpontú, meg centralizált ez az ország...

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Dell Latitude 7400, 14" FHD IPS kijelző, i5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)