Hirdetés
Aktív témák
-
bobsys
veterán
-
Azta jóreggelit, hogy miből maradtam ki tegnap délután, elkezdtem visszaolvasni, de megúntam, azért még az utolsó hsz-eket megolvastam oszt jóidő, mindent tudok mosmá

-
EQMontoya
veterán
Grrr, i love netszakadás... főleg, h éjféltől 3ig tart

BlackSoul, Te 1 állat vagy
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
De billel nyomom, miért
Valamit nem jól csináltam?
Át volt konvertálva mert az eredeti felvétel kb 4 GB-ot tett ki azt meg inkább nem kezem el feltölteni 128 kbit-en
-
BlacKSouL
addikt
Ja, nem voltam elég ügyfélcentrifuga, mert sajnálattal közölte a hölgy utána a telefonban hogy nem sikerült. Persze ez kódolva volt, mert az egyik csaj aki még ott volt mint jelentkező, az egy apjának látszó emberkével együtt jött, aki mondta neki, hogy ha kész vagy gyere fel hozzám, és protis emberke ellen nagyonnagyon meggyőzőnek kellett volna lennem. Azért nem öngyilkolom meg magam miatta, bár jól jött volna a lovetta amit adtak volna, na de majd máshol. Egy jobb helyen, ahol megérdemelnek engem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Race: most hogy tudok segíteni? Elmondjam mi van rajta?
A mostanában sokat emlegetett Zsíros Anna nevű hölgyemény Kenósorsolás közben. Aranyos, szép, mint mindig. Többet nem tudok tenni, max elküldöm mailben, de sejtem hogy azért ennyire nem izgat a dolog
Ezt [link] képzeld el, miközben izgató, kívánatos hangon kétjegyű számokat mond ki 
[Szerkesztve] -
-
csapos2
addikt
Ez a néni, nagyon bejön nektek.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Niiincs, nem is szoktam ideges lenni. Tán kétszer ha bent jártam ott.
Bár tény hogy van sok szar a kedvencek közt, de múltkor szelektáltam. Télen a hűtéses totyikok nem pörögnek annyira, ellenben a tuningosok igen. Vajon miért?

Amúgy hányat lehet bepakolni? 10-et? 15-öt?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hol találoma morgolódós topikot?! Majd szétvet az ideg.
-
BlacKSouL
addikt
Miért csinálja hajnali egykor ez: [link] [link] itt: [link] ezt: [link] ???
Nem zavar, sőt, élvezem, csak fura, mert általában nyáron sötétedéskor, tavassszal naplemente után, és tavasszal napfelkelte előtt szokott így csinálni. Tehát ha estefelé hallom, az azt jelenti, hogy jön a tavasz. Hajnalban meg mindig akkor hallom, mikor tántorgok hazafelé részegen, már virrad, de nekem még támaszkodnom kell az erkélyen egy negyedórát, mert ha egyből bemennék akkor kiűzném a rókát a szőnyeg közepére, és olyankor mindig élvezettel hallgatom az énekét. Néha el is alszom állva. Na de éjszaka???
-
rauschie
senior tag
üdv nép, sikerült felébrednem, jövök kockulni.
-
Integra
titán
jeeeeee, mennyit jártam régen ide, mikor újpesten laktam

[link]
durva hogy semmit se változott azóta sem a fényképek alapján, mintha megállt volna az idő...
királyság
-
Bash
őstag
válasz
troland26
üzenetére
What are you talking about?
Egyébként azért nem írtam szaftot, mert ez a szaft nem olyan, mint amit Magyarországon szaftnak hívnak.
djtoomi!
[link]
Nem hiszem el, hogy nem láttál még fasírtot. troland26 fórumtársunk legalább nem lőtt ennyire mellé, mert hús is meg kenyér is van benne jobb helyeken. -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
ha te mondod, biztos. de idén mikuásra hozzál ám tévét is nekem, mert az nem sok van itthon...
otthon van egy, de az már másfél éve delejt se látott. viszont a port azt tökéletesen fogja.
kolombusz: nem. de én májkrémszoftnak mondtam. abba is beledarálnak minden xart... aztán a csökkentett értelmi képességű vásárló meg jól megeszi
(akinek nem inge...) -
ngabor2
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
megközelítés kérdése. mint az köztudott, én alapból utálom a wint, az egész májkrémszoftot leginkább lángokban szeretném látni, úgyhogy meggyőzhetelen vagyok
felőlem lehet ilyen progi, hogy én mostanában nem fogom használni, az biztos. ha visszakapom a gigás memmodulomat, akkor lehet, hogy telepítenem kell egy rendszert, de hogy az nem win lesz, arra tekintélyes mennyiségű pénzt fel mernék tenni. -
PazsitZ
addikt
Be akarok lépni a gmail-be és mit ír ki? [link]
''Jaj! A rendszer nem tudta teljesíteni ezt a feladatot''
-
(Kolombusz)
veterán
Na, feltettem egy ilyen voip progit, feltöltöttem 10 eurót paypallal és 12 forintos percdijjal tudok beszélni az erdélyi nagyszülőkkel. Magyarországi vezetékest meg ingyen hivhatok.
Tök jó, kipróbáltam az előbb, a nagyszülők is örültek, hogy ezentúl többet fogunk beszélgetni.
-
ngabor2
nagyúr
nem, azokat rendszeresen kiírom
amúgy feltételezed rólam, hogy warezolok, és illegális tartalmakat töltök le?
ezexerint urban legend a 20gb alapból? mindegy, nekem a linux is 7 gb-ból asszem 2.5gb-ot foglal. de ez már progikkal együtt. már az alap-xp 1.5gb-ját sokalltam a w95 30 és a w98 80mb-ja után... -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
kurvára megy a pénz - mondta apám is, meg anyám is, csak a hangsúly volt más.
Egyébként nem, csak szivatlak, viszont nem tom, hol van a vistám. -
ngabor2
nagyúr
nem tudom, a visztába nem folytam bele. és hogy őszinte legyek, nem is sok hajtóerőt látok, hogy belefollyak. melóhelyen xp van, itthon linux. ennyi. az emg más téma, hogy én egyetlen oprendszernek se vagyok hajlandó 20gb-ot adni.
w: kapni lehet... csak venni nem fogok. nem ugyan az. -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
egy ezresé leszedem Neked bérbe (már lennvan valahol
)
ngabor2: miket nem feltételezel itt a fiatalságról...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen monitort vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Dell Latitude 7400, 14" FHD IPS kijelző, i5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha már debrecenbe azt sem kapni... villamosra, arra telik, de kockacukorra....