Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Bele-bele olvasgatok az OT-ba és még az élettöl is elmegy a kedvem.
Gyerekek, ne nevezzük át az Off-ot játszótérnek?
-
(Kolombusz)
veterán
Gábor, a privimre válaszolsz?

-
Boxiné
aktív tag
[link]
Múúúúúúúúúúúúúúúú
Vágányzár: Hirtelen nem vágtam, hogy te akarsz egészséges lenni, vagy a párodat akarod azzá tenni?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
Gábor, tehenekről, csak neked: [link]

Múúúú. -
*Szájber*
tag
Csátok.Of topic,tehát azt írok amit akarok????
Valaki tudja-é hogy feliratos lessz e a Rocky 6? és a ghost rider? -
föccer
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Mármint a az 1 pH-jú gyomorsav? a nem is semlegesít semmit. Sőt!
A gyomorsav tényleg erős. Nem véletlen szokott az embernek égni a gyomra, ha jó nehéz kajákat eszik. A gyomor belső fala (amely védi a test többi részét) ''elfárad'', nem tudja teljesen semlegesíteni a gyomorsavat, így az elkezdi 'emészteni' a beleket...
szerk:
Re: (#2168) Viktor0610
Természetesen. Úgy hívják, hogy tisztított víz. Illetve vannak direkt lugosító táplálékkiegészítők, amit sok-sok folyadékkal lehet a bevinni a szervezetbe...
Az meg hogy miért reklámoznak 5.5-ös pH-val? Mert ha megméri az ember a bőrét, vizeletét stb... Mind-mind savas kémhatású. Az ember azt gondolja, hogy így van rendjén.
Szerezz egy laknuszpapirt (pH mérő), és mérd meg az izzadságodat, a vizeletedet, a nyáladat... Szinte biztosan mind savas kémhatású lesz. Az új biológa elmélet szerint minnél savasabb a szervezet, annál messzebb van a szervezet az egészséges állapottól...
Ha érdekel valakit az új elmélet, akkor keressetek rá az új biológiára a googlében.
Jó olvasást.
[Szerkesztve] -
-
vágányzár
tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A tehénpéra nékem túlontúl nagy, azt csak öklözni lehet (vagy belelépni), de ez nem az én műfajom. Nem vagyok én állat. Amúgy disznó szerű valami volt, de beszélt..........
-
föccer
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
pH tekintetében olyan. Igaz nem annyira agresszív, én nem marja azonnal szét az embert, de eléggé meg tudja terhelni az ember gyomorrendszeét, amire semlegesíti azt a sok savas pH-jú dolgot, amit megiszunk.
Ami a gyümölcsleveket illeti: minap mértem meg a multivitaminos cappy pH-ját. Nem sokkal volt 3 felett...
Szánsavas ásványvíz: 2,5-3,2 között, szénsavtartalomtól függően...
Tudtátok, hogy a vér természetes pH-ja menniy?
7,365
Ahoz, hogy ezt tartani tudja minden, a testbe került savat (gyümölcssav, ecetsav) semlegesíteine kell. Ezt nagyrészt a gyomor teszi. Amit a gyomor nem tud megtenni, azt a test köti meg a a különböző szövetekben, zsírokban.
Azt az elméletet nem oylan régen egy amerikai sejtbiológus állította fel, 16 évi kutatás után... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én most a cappucinós kólát próbáltam ki.
le vagy maradva
a malomvölgyben valamelyik lájtos értelmi képességű kolléga (talán lajos?) víz híján kólával csinálta a cappuccinot. érdekes volt.
Balázs: láttál már te 150kg-s tehenet? az borjúnak se nagy... -
Boxiné
aktív tag
-
''szerk: arrol nem is beszélve, hogy a kóla (és általában a szén-dioxiddal dúsított) italok pH-ja 2-3 között van valahol. Ami azt jelenit, hogy amikor kólát, vagy szénsavas ásványvizet iszik az ember, akkor olyan, mintha tömény sajat inna....''
Ez azért túlzás...
Biztos, nagy mennyiségben káros, de nem mindegy, h. iszom egy pohár kólát v. isziom egy pohár sósavat... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én most a cappucinós kólát próbáltam ki.
-
AMD Power
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én még nagyon régen fehér Colát ittam. Az jó volt. Bár sok eltérés ízben nem volt a sima Colához képest.

-
föccer
nagyúr
Én csak örülök neki, hogy minnél kevesebb ilyen nyavaját lehet kapni.
Gondolom nem csak Én hallottam arrol a kisérletről, hogy egy kihúzott fogat beletettek egy pohár koka kólába? 2 nap múlva a fog eltünt a pohárból. A kóla feloldotta...
szerk: arrol nem is beszélve, hogy a kóla (és általában a szén-dioxiddal dúsított) italok pH-ja 2-3 között van valahol. Ami azt jelenit, hogy amikor kólát, vagy szénsavas ásványvizet iszik az ember, akkor olyan, mintha tömény sajat inna....
[Szerkesztve] -
Boxiné
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én sem pofoztam le a fiúkat. Csak határozottan elküldtem őket a fenébe.
El tudsz képzelni egy ilyen szitut? Egy csajt körbeáll 4-5 fiú, és meg akarják verni, aztán fülüket farkukat behúzva odébbállnak.
A vaníliás cola kb. az első üvegig fincsi, aztán uncsi! Amúgy nem értem, hogy a legjobb üdcsiket miért nem hozzák be ebbe az országba. Külföldön ittam már grapefruitos Fantát. Hát az isteni volt. Nálunk persze nem lehet kapni.
-
ToBeY
nagyúr
Jólvan na
kapni lemaradt. Hajnal van még,nem rég keltem
Szerk:Gyors a Coca cola supportja
Köszönjük, hogy érdeklődésével megkeresett bennünket, kérdésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy a Vaníliás Coca-Cola a Koffeinmentes Coca-Cola üdítőitalhoz hasonlóan forgótermék volt, így hazánkban sajnos már nem tud hozzájutni.
Üdvözlettel,
Szabó Judit
Coca-Cola Magyarország Kft.
[Szerkesztve] -
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kár arra emlékszem, hogy volt meg hogy ízlett is. Most a napokban akartam venni, bejártam csomó hiper szuper márketett de sehol sem volt.
Lehet írok a magyar forgalmazónak
-
AMD Power
titán
Farmerben és pulóverben nem fogok fázni a városban? A Mozilla 12 fokot mond nekem.
-
Boxiné:
Igazából nem tudom, mi lett volna, ha még menet közben köt belém. Tehát hosszabb ideje lett volna velem ''foglalkoznia''.
Az biztos, h. az ilyen helyzeteket szeretem szóban elintézni, igaz, nem förmedtem rá, ez tény. Szerintem ellöktem volna magamtól és/vagy visszaütöttem/-rúgtam volna. Viszont, mivel volt lehetőségem lelépni, így tettem.
ToBeY:
Nem hiszem...
Én egyszer nyertem egy rekesszel a Juventus rádió egyik játékán...
Finom volt!!! 
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki hogy magyarországon lehet-e még vanilliás coca cola-t?

-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ugy orulok neki, hogy az ilyeneket itt hamarabb lelovik, /vagy mar legalabb egyszer odanyomtak a nyakahoz egy pisztolytl/ minthogy elerjek a 40-es kort es ilyenekkel foglalkozzanak.
-
Boxiné
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Elég szomorú, hogy ilyen ''emberek'' (vagy nem is tudom minek nevezzem az ilyet), szabadon mászkálnak az utcán.
Ilyenkor a lényeg a határozott fellépés. Mert ha azt látja rajtad, hogy beparázol tőle, az ad neki még egy kis biztatást a következő pofonokhoz. Szerintem ezért is kaptál többet.
Én is keveredtem már olyan helyzetbe, hogy beígért egy pár srác egy-két fülest. Sőt az egyiknek már ökölben volt a keze. De nem ijedtem meg, hanem elküldtem őket melegebb éghajlatra. Így jobbnak látták, ha békén hagynak, és odébbálltak. Persze a feszkót nem én kezdtem. -
(Kolombusz)
veterán
Kb. fél évvel ezelőtt haverral utaztunk miskolcon, a villamoson. Kint voltunk a sportpályán, coopert (vagy kúpert
?
)futottunk, kissé mosott szar állapotban voltunk.
A villamos tele volt, hely szinte nulla, csak az ajtó előtt fértünk el. Felszáll egy öreg bácsi, belénk köt, hogy mér állunk az ajtóban. Udvariasan mondtuk, hogy mert máshol nincs hely, de igyekeztünk arrébb húzódni, hogy bemásszon a heringek közé.
Be is ment. Utána egymásra néztünk haverral és elmosolyodtunk, még csak nem is röhögtünk.
Erre valami 40 év körüli, kopaszra borotvált barom elkezd nekünk pofázni, hogy ez a mai fiatalság milyen, ez is a szülők hibája, akkorát ad havernak, hogy vele száll az ajtó, az én szemüvegem pedig feldugja a seggembe.
Csak álltunk haverral, rá se néztünk, igyekeztünk nem elröhögni magunkat. Tudtuk, hogy arra megy ki a dolog, hogy legyen inditéka nekünk jönni.
Az ekkora balf*szokat úgy utálom. Az ilyen az életben egy nagy nulla, csak papolni tudó, kopasz marhák olyan büszkék magukra.
Amúgy a sokkoló vastag kabáton keresztül is működik, vagy bőrfelületre kell helyezni?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt egy tökös öklössel el lehet rendezni.

Amúgy sajnos vannak ilyen hülyék...
Sokkoló vásárlásán már én is gondolkoztam.
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
szerintem ő kapná az első nyakast

-
-
Sianis
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Atomot nekik....

-
Thrawn
félisten
mi?
Mindegy, jó éjt!
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
bö
-
Racecam
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezentúl elkisérjelek?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Szerencsére az utóbbi jónéhány évben még én sem kerültem ilyen szituba, de én sajnos az első engem érő testi kellemetlenségre azonnali gondolkodás nélküli retorzióval szoktam reagálni, és volt már régen olyan hogy azon vettem észre magam, hogy a bámészkodók fognak le mikor egy pofon után nekiestem az illetőnek. Olyankor szinte érzem ahogy kitör belőlem az állat, és magam előtt is ismeretlen dühvel tudok nekirohanni annak aki felől ilyen sértés fenyeget, pontosabban ha már megtörtént.
Eddig szerencsére megúsztam azt a pár esetet, de amúgy kevés szelidebb állat van nálam. 
-
Írtam, nem voltak egyenlőek az erőviszonyok, de még ha egyenlőek is lettek volna (v. én lettem volna az erősebb), sem ütöttem volna vissza.
Szeretem a problémákat enélkül megoldani. -
Whaskes
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
vazz.... mértnem csaptad le?....
vagy mondtad neki hogy hagyd abba mert kibanolak a mátrixból! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
troland26
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem az első ütés után meglepődtem volna a sokktól , de másodjára már biztos vissza csaptam volna . Még soha nem kerültem ilyen helyzetbe és nem is tudom , hogy kezelném ha hasonló történne velem. Lehet teljesen le blokkolnék
-
marsu:
Ez spéci nem Csepelen volt, hanem a Közvágóhíd előtt, a ráckevei HÉV-en, de mindegy is...
BlacKSouL:
Az eset után egy sokkoló beszerzése nekem is eszembe jutott...
Amilyen ''mázlim'' van, pont akkor merülne le, mikor használnom kéne...
-
marsu
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csepel?

Régen jártam arra ... Legközelebb mond neki te vagy Isten ...
Lehet elhiszi.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egy ismerősömmel kisértetiesen hasonló történt, de ő az első őt ért sérelem után oldalba bökte egy sokkolóval: ''Isten nem ver bottal bazmeg'' szöveg kíséretében, és leszállt, mondanom sem kell, hogy a kocsi utasai súlyos egyetértéssel helyeselték a dolgot, bár ültek tovább az imádkozósáska következő önkéntes áldozataiként. Bár sejtem hogy a gyökér jó ideig még fekve imádkozott...
-
Szerencsére egyedül volt és nem is kaptam túl sokat/nagyo(ka)t, de mikor leült mellém, volt egy sejtésem, h. innen el kéne mennem.
Nem tettem, megkaptam.
-
C4mp3r
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Miért nem bannoltad?
Egyébként velem is történt már ilyesmi. Ez főleg akkor szokott történni amikor egy ''kisebbségi csoport'' mellett/előtt haladok el. Rendre megszólítanak, pedig direkt nem nézek még rájuk sem. Szerencsére verekedésbe még nem keveredtem velük. 
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az első csapás után, miért nem raktad ki a szemben levő ülésre a 30Ft-ot és kezdtél el imádkozni hozzájuk?

[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hú, ez durva lehetett...
Ráadásul sosem tudni vannak-e még ott cimborái az ilyen taplóknak 
-
Mondtam már, h. utálom a hülyéket?

Békésen Opera Miniztem a mobilomon hazafelé kora este a HÉV-en, félúton leült mellém egy ... alak. Kért tőlem 30 Ft-ot, amit én nem adtam meg neki, mert nem is volt apróm és nem is akartam neki adni.
Ültünk tovább egymás mellett, erre az egyszer csak felállt és elkezdett imádkozni. Mint utóbb kiderült, a jegykezelőgéphez.
Nem figyeltem rá, majd eljött a leszállás ideje. Én, nem belegondolva, mekkora probléma lehet ebből, nekidőltem a jegykezelőgépnek, mikor az imádkozott ahhoz.
Mielőtt megáll a HÉV, az odalép mellém és megszólít:
''Minek dőlsz rá istenre?'', majd ököllel arconvág.
Mondom neki: ''Mi van? Álljál már le! Nem dőltem semmilyen istennek!''
Válasz: ''Minek képzeled magad? Mit menősködsz?'' -közben kaptam mégegy öklöst, lerepült a szemüvegem.
Rájöttem, h. minél hamarabb lépnem kell, mert nem egyenlőek az erőviszonyok -szerencsére befutottunk a végállomásra és a HÉV megállt, nyíltak az ajtók.
Még valamit mormogott, meg megütött mégegyszer, de leugrottam a HÉV-ről és otthagytam.
Szóval ennyi: utálom a hülyéket...
-
Vagy sajt, vagy alma, a kettő együtt nem jön be. Mondjuk a sajt mellé egy kis bor még befigyelhet. De csak is vörös, mert a barátnőm azt szereti, nekem meg mindegy, mert amúgy sem szeretem a bort, de egy nőért az ember szinte mindenre képes.

C4mp3r Szarvas? Enni? Semmit! Na de inni...
(Nem, nem alkoholista, csak bértele van a detoxba.
)
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Vagy amikor minden van rajta ... Kevés dolog van amit nem szeretek, ilyen csiga meg tengeri herkentyűk, meg ilyen nyúlós nyálkás dolgok kivételével mindent megeszek rajta ...
Négy sajtos sem rossz, de jó ha van rajta valami anyag, sonka, bacon, akár hagyma is ...

Aki még nem vacsizott az még rendelhet pizzát!

-
Hmm, fincsi sajt...
Ha most belegondolok, hogy a bartánőmnél hagytam a fincsi sajttortámat..
Kénytelen vagyk beérni ezzel a camambert ssajttal.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én is innék már, az Unicumom belefagy az üvegbe, vagy ami rosszabb lehet hogy elpárolog
. De még idebenn esz a fene, ezt nem hiszem el
Megjött az új ágy, az asszony toporzékol, hogy ki kéne próbálni, erre nesze neked Janoska, szólok neki, hogy hangoljon mire hazaérek 
-
BlacKSouL
addikt
Kösz, egész tűrhetően. Már kétféle pózban is tudtam aludni, úgyhogy ülve kibírtam a 8 órát melóban. Ha túlélem a köv. két napot, akkor a 4napos szünetben talán kiregenerálom magam. És kb utolérem alvásban.
csapos: olyasmi. high speed recon. mod: sokkal kevesebb minden fér bele a meló után a délután-estébe. Meg kell ebédelni-vacsorázni, ki kell sétálnom magam a tavaszi jóidőben, el kell olvasnom a melóba a kiadott oktatási anyagot, el kell olvasni a mailjeimet, végiglapozni a siteokat amiket szoktam, benézni PH-ra, meg még nemtommit, és még pihenni is kéne alvás előtt. Régen jólesett lefeküdni, de most ha lefekszem, akkkor mire felébredek már menni is kell melózni, és rájöttem hogy rengeteg időt elb@sz az ember a munkával meg az alvással.
eh, nyelek is egy korty viszkit ami whiskey..
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
C4mp3r
addikt
Látom az Arckép szerkesztőben készül egy Szupercsillagharcos Son Goku fej. Én is egy ilyet szerettem volna majd arcképnek, de úgy látom le kell mondanom róla.

-
o0tomy0o
tag
Amúgy elvileg van megoldás kötet is, leírtam hogy a feladat melyik Érettségi (!) feladatgyűjteméányből van, olyan kis kék. Ahoz adtak ki megoldásokat tartalmazó füzetet is, csak nekem nincs olyan. Esetleg ha valakinek vagy fiának/lányának meglenne és megnézné nekünk a megoldást.... én már vagy 6 emberrel megcsináltattam, azaz próbáltam de néhányuknak harmadfokú egyenlet jött ki komplex számokkal mások nem is nagyon értették... amúgy a feladat végére oda van írva hogy ''(Euler nyomán)''. Hátha ez segít valakinek...

Aktív témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Építő/felújító topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/faces/jollyw.gif)
meg nem választható.

... nyami!