Hirdetés
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
A vakondoknak miért a többes száma az egyes száma és miért a nagyon többes száma a többes száma?
-
Winner_hun
félisten
Ehhh

Egy bölénycsorda olyan sebességgel tud haladni, amilyen a csorda leglassabb tagjának a sebessége. Ha egy ragadozó üldözobe veszi a csordát, a leghátsó, azaz a leglassabb példány lesz elsoként az áldozata. Ez a csorda szempontjából hasznos természetes szelekció, hiszen a leglassabb tagtól rendszeresen megszabadulván a banda egyre nagyobb iramot diktálhat. Hasonló a helyzet az emberi agysejtekkel is: az agy olyan sebességgel tud muködni, amilyen a leglassabb agysejt sebessége. Mint az közismert, a nagymértéku alkoholfogyasztás pusztítja az agysejteket, a fenti példával igazolhatóan eloször a leglassabbját. Ebbol adódóan a rendszeres sörfogyasztás a gyengébb teljesítményu agysejtek kiirtásával jelentékenyen növeli agyunk
hatékonyságát. Ezért érezzük magunkat okosabbnak egy kiadós sörözés után... -
Winner_hun
félisten
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/virag_hepppi.gif)
-
Winner_hun
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A metronak ez a dolga, nem drága az, nem magánszemélyekre van beállítva, ennyi
-
Winner_hun
félisten
Megvan a procim, hurrá

Jövök haza vonaton, kaller jön ellenőrizni, mutatom a bérletet, majd megkérdezi, az mi? Mondom neki processzor. Szemöldök felhúzós homlokráncolós pofával elvonult
Lehet bombának hitte

-
Winner_hun
félisten
válasz
neongorack
üzenetére
Inkább nem akarom megtudni

-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Meg ahogy én azt elképzeltem. Magától restart, aztán megint fekete képernyő. Vagy valami komoly hw hibám van vagy egy vírus nagyon ügyesen megbújt a gépemen. Minden esetre most megy a nod, bár frissítve még nem lett, újraindítani nem merem a gépet.
Telepítés: a rég bevált lemezre az egyik file-nál mindig kiírta, hogy nem olvasható, esc-re átugorja, enterre újra, f3-ra kilép. Csak az esc-el tudtam telepíteni, akkor mindig kiírta a licences hülyeségét. Csináltam új boot cd-t (dejó hogy van itthon egy sima xp prof) abba beleintegráltam sp2-t (hurrá sávszél emelés, nem kellett sokat várni) majd azzal telepítés. Első elszállt telepítés az új cd-vel elszállt, bár ott is vacakolt az egyik file-al (de hogy miért, na mindegy, kell még cd-t írni), második telepítésnél meg betettem a régi cd-t is, így hiba nélkül, 3 vagy 4 lemezcserével felkúszott a windows, remélem mostmár így is marad.
Ezennel win telepítési blokkomat befejeztem. Ez most kijött. -
Winner_hun
félisten
Na vééééégre. Telepítő cd volt rossz, csináltam újat (3-ik sikerült, kettő ment a kukába
) és már nem írja ki indításnál azt, hogy
Egy probléma megakadályozza, hogy a Windows pontosan ellenőrizni tudja a számítógép licencének állapotát. Hibakód: számok
Bár ez számomra érthetetlen, de mindegy, megy a gépem, erről száműzöm magam
Ég és föld
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pffff, megint ezt írta ki
Sosem csinált ilyet.
-
Winner_hun
félisten
Beszarás. Eljutok windóz installig, felteszi, bejelentkezésnél meg ezt kapom a képembe:
Egy probléma megakadályozza, hogy a Windows pontosan ellenőrizni tudja a számítógép licencének állapotát. Hibakód: számok
Ilyet még sosem csinált, húzhatom újra a wint
Bár 10 perc, szóval nem halok bele
-
Winner_hun
félisten
H:\Documents and Settings\Winner_hun nem érhető el.
A hozzáférés megtagadva.
Ezt írja ki, a mappára 0 bájt fájlméretet ad. Most akkor mindenem elveszett? Mert az akkor nagy gáz. Ha igen, mitől lehetett? -
Winner_hun
félisten
Na igen, alkoholt max utána, mert még rosszabbul járnék

Linux felejtős, getdataback helyett az lesz, hogy a másik gép winyóját (amiről most írok) bevágom, onnan meg ha megy a winyóm átmásolok mindent a másik partícióra aztán reinstall. Kár érte, több, mint fél évig bírta és nem volt semmi baja. Csak a rengetek beállítás
-
Winner_hun
félisten
Valakinek valami ötlet hogy mit csináljak? [link]
-
Winner_hun
félisten
Hol lehet autóponyvát venni? Mielőtt jönnétek a googleval, nekem baromira nem segített, mindent kiadott de árat meg boltot azt nem

-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
De csak demot adnka hozzá, legalábbis én kulcsot nem kaptam

-
Winner_hun
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Egyesek mennyire nem képesek elszkadni a ph-tól
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
Valakinél kint van msn-en, hogy f1-et néz. Gondolom elég sokan azt nézik. De ilyen csönd napközben még meló mellett sem szokott lenni
-
Winner_hun
félisten
Némasági fogadalmat tart a topik?
-
Winner_hun
félisten
Megcsináltam becsületesen 10k+-t, aztán valahol mondtak egy könnyebb verziót. Auto clicker. Itt elment a kedvem, így nemvan értelme.
-
Winner_hun
félisten
Ennyire klikkel mindenki?

[link] -
Winner_hun
félisten
Ütvefúróval gyorsabban menne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Your rank is: Rockin' Clicker
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Klikkeljünk együtt
[link] -
Winner_hun
félisten
wááá
vííííí
bugruruhhhhhrgg
Itt vacakolunk játék demoval, virulok hogy lejön, erre nem elég, hogy orosz, még kulcs is kell neki, amit elfelejtettek mellékelni
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Így vagyok vele én is, baromira nem érdekel a garancia, nekem nem is kell, csak próbagar, hogy megy-e a proci vagy sem. A tápom szerencsére jó, attól nem fog meghalni.
mod: bár nekem semmire sem kell gar, úgysem bírom ki, hogy el ne veszítsem manuálisan a gar-t
[Szerkesztve] -
-
Winner_hun
félisten
nem igazán értem amúgy, hogy minek a sisak
Amíg nem borulsz addig nem is fogod megérteni. Osztálytársam zakkant tavaly nyáron az új motorjával, nem volt hozzászokva, túl erős volt, a taknyolása óta mondja hogy hosszú gatya, sisak, bakancs, etc. Aszfalton nyalt 60-al vagy 80-al, mittudomén. Pár öltés itt-ott, stb... -
Winner_hun
félisten
Gyönyörű idő van kint, suli helyett
megyek ki kicsit rendet tenni az udvarra
Másfél hét szünet, áhhh, királyság
Aktív témák
- Vicces képek
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung A17 mobiltelefon
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

gomb?

Sosem csinált ilyet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vííííí