Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
tesztke
-
NoLF
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
hogy Londonban mi újság azt nemtom, gondolom pörög az élet mint mindig
itt Braintreeben is kezdenek feléledni az emberek, hétköznap is egyre több a vendég, ma este konkrétan megőrültünk, be kellett hívni még egy felszolgálót az este közepén mert egyszerűen képtelenség volt bírni a tempót. így viszont volt jatt is, elég jó. -
NoLF
veterán
tyű de mocskos fáradt vagyok vazzergh.
-
BlacKSouL
addikt
Úbasszaki, ez a Silent Hill elég erős.
Csak a vége fura
Na jóccakát
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ha most venném is talán ezt venném, de azóta nem néztem a kínálatot. Amennyibe most kerül kb, annyit már megér szerintem. Bár nekem akkor annyit is megért. Egy tuti, hogy minimum 2500 képet el kell vele kreatív módokban lőni, hogy jól tudja használni az ember. Az enyém úgy tűnik egyedi hibás, de majd beadom javíttatni vagycserélni ha lesz időm. E kis hibája, meg az egyéb hülyéskedései ellenére szerintem jó képeket csinál, és használható is.
-
Dictator^
veterán
lenne egy hulye kerdesem, nagyon nem vagyok benne a temaba..
eletbiztositas.. egyik ismerosom 8evre kotott eletbiztositast az abegonnal.
allitolag 6e volt elso evben, talan mostansag 10k korul lehet (havi befizetes vagy dij?!).
1m folott fog visszakapni penzt toluk jovo ebven (2008ig kotottek)
es arra lennek kivancsi mennyit huz le belole kb az abegon -
Racecam
nagyúr
Köszi!
És, ha azt mondom, hogy amatőr vagyok, de gyorsan tanulok?
Canon S3 IS ellen tud mondani valaki valamit?
u.i.: Csacsi, ne linkeld a topicját, ismerem, én nyittattam BlacKSouL-al.
-
Racecam
nagyúr
Milyen digitális fényképezőgépet vegyek?

''Amatőr vagyok, de fényképezni akarok'', jeligére. -
Dilikutya
félisten
E-card-ot hogy lehet készíteni?
-
REDeath
őstag
Srácok, tud valaki környező külföldi melót? havi 1500+ €
vagy itt magyarországon, pest közelében valami autós melót? szállítás, embereket pl.. 200-250 Ft /km?
nem nekem kell, bár nyári meló nekem is kéne

-
rolko
őstag
Sziasztok!
Tudnátok-e nekem segíteni? Keresnék BMW 525TD 87-es évjáratú autóhoz kapcsolási rajzot! -
ngabor2
nagyúr
válasz
vágányzár
üzenetére
nem, azt még megismerem. ez nem bírja a fagyot, és nem is úgy néz ki.
czövek megkérdezte tőled, hogy mit gondolsz a papucsállatkáról?
attis: akkor inkább a jázminnak hiszek, az estike ''kicsit'' másként néz ki. az egynyári, ez meg itt ével. az illata is más, lehet, hogy éjszakára száműzöm a szobából. növény6ározóm meg nincs. -
ngabor2
nagyúr
virágokban járatos emberkék! van nekem egy ilyen növényzetem, kicsit virágzik, és igen erősen illatozik. ki ő? (kicsit el van forgatva...)
[link] -
Bash
őstag
válasz
Retro11
üzenetére
Nem kell ehhez agytrösztnek lenni, millió olyan pénzkereseti lehetőség van, amit pl. online az otthon kényelmében lehet végezni. Vagy tegyük fel felépítesz egy önműködő rendszert, hálózatot, ami egy idő után nem igényel különösebb felügyeletet... sorolhatnám még.
Ha komolyan érdekel keresd a lehetőségeket, légy bátor belevágni! -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
kis hóember vagyok. de egyszer ám majd megnövök,
ha nem lesz lusta engem összegyúrni, sok-sok-sok rohadt kölyök
és ha én majd megnövök, utcára kerülök,
és ha meleg lesz a helyzet, majd, jajj, menekülök!
a csoportos bannolást a hozzáértő valszeg szkripttel oldaná meg, egyszerre mindenkit
nyuszi: ahoz sok-sok varázsló, esetleg varázsszamár, meg egyéb mágikus dolgok kellenek, hogy valakit feltámasszanak... -
csapos2
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Tud bizony, még önmagát is.
Éppen tegnap foglalkozat egy gondolattal. Mi történne, ha egy modi, kicsit megvadulna és egy hajnalban minden MODERÁTOR-t és HÁZIGAZDA-t kitenne? Aztán persze önmagát is - csak, hogy ne derüljön ki, ki volt a tettes.
Hogyan állna vissza a rend? -
ngabor2
nagyúr
elgondolkodtatok már azon, hogy milyen lehet a papucsállatka? egyáltalán hol van a papucsnak az álla? és hogy él meg rajta az atka?
-
Már megrendeltem az új szemüvegemet amire rá van festve a nyitott szemem
Mostmár csak az orromra kell valami horkolásgátlót feltenni, no meg egy hangérzékelős magnó kell, ha valaki hozzámszól akkor nyomja az előre felvett válaszokat 
NG2: Biztos nem érteném, de ez az igazi kihívás számodra, mondhatnám a mission impossible 4, magyarázd el úgy, hogy én is értsem
Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
itt Braintreeben is kezdenek feléledni az emberek, hétköznap is egyre több a vendég, ma este konkrétan megőrültünk, be kellett hívni még egy felszolgálót az este közepén mert egyszerűen képtelenség volt bírni a tempót. így viszont volt jatt is, elég jó.