Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
Az eleje-szitu nekem is nagyon ismerős, aszittem visszahallom valamelyik esetemet, de ez nagyon félelmetes.
Az ügyfélszolgálat mindig hálás téma. Nekem is kéne már mentegetni a beszélgetésekből, na de majd ha már itt akarom hagyni a céget.
PeterkeT!: Az immáron 4 éves Koca kóla lájtban milyen anyagok vannak amik meg tudnak romlani? Szerves anyagot nem találtam az összetevők közt, a szintetikusak meg nem arról híresek hogy csak úgy elbomlanak. Most bontottunk egy üveggel, de nem volt benne szénsav, meg savanyú is volt. Azé megpróbáltuk..
Van még belőle vagy 60 palack 2literes, nem lehet ezeket visszaváltani kólástól?(A palack eldobós)
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Dictator^
üzenetére
Ebből már semennyit. Mikor megkötik a biztosítást, és közlik vele a várható pénzösszeget, az már a kifizetendő. Nem ebből nyúlnak le, hanem annak egy részét teszik zsebre, amit a befizetett összegek befektetésén keresnek. Azt ugyanis a törvényi előírás szerint államkötvénybe fektetik. Úgy tudom, a nyereség 20%-át tartják meg, és a többi az ügyfélé.
-
piqla
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
Istenigazabol volt egy unalmas hetem, elmentem egy diakszovetkezethez, hogy ugyan megis, itt vagyok en, egy jo kiallasu, kifejezetten nemes arcelu, nem nyalas, intelligens es kedves ember, adjanak munkat, sok penzert, keves fizikai kenyelmetlensegert.
Erre mondtak menjek el a Zplusz ilyen rendezvenyere, es hat legyek ott. Mondom kiraly. Ott voltam harom orat, azert kaptam VOLNA 2000 forintot, de mivel akkor leptem be a szovetkezetbe, lenyultak 1500-at belole
De legalabb adoelszamolasi papirt kuldtek nem is olyan reg... -
Algieba
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
Öhm, nem tudom.
A fene, ki kéne mennem az ég alá, mert félárnyékban van a hold, és most látszik, a föld árnyékának az ívét képzeletben egész körré kiegészítve, hogy a föld jóval nagyobb a holdnál.
Csak anyám morog...
Már vén tyúk vagyok, és az anyámmal kell acsarognom, ha akarok valamit...
de égő... -
Lord Zero
addikt
válasz
Dictator^
üzenetére
ahh, nem érdemes így túlmisztifikálni
változtak a jó nős topik szabályai, ennyi
régen volt mell is, bimó is, rózsaszirom is
ha ideológiát akarsz mögé, akkor mondjuk, h ez a péhás-jónős entrópia elve: szűkült mezsgye, kevesebb energiaigény, egyszerűsödési irány (magyarul: nincs mell, nincs pina)
meg persze úgy is mondhatjuk, h a szépségre való törekvés
nincs ezzel semmi gond
de ha ragaszkodsz: igen, már te sem vagy a régi, pedig már nagyon régi vagy :P
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van még belőle vagy 60 palack 2literes, nem lehet ezeket visszaváltani kólástól?(A palack eldobós)

.. mod: ja, ok..

Az avatar pedig: Kellet már egy kis változatosság.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://img232.imageshack.us/img232/9707/picture2ah3.png)