Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- RAM topik
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Az etteremben az arcom elott elshuano noi mell belcuppan egy bodon lekvarba.
Íz lelő bimbó...
ui: Olyan jopofa gyerek vagyok ma reggel... -
-
-
tiv83us
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Sok a fellepes tudod...Most meg kivettem egy kis szabit, mar nem nagyon birtam jarni, /sot ulni se/ az allando tangahordas miatt

Szal' sok a melo, de latod mikor esetleg vagyok , akkor is Europaban mar ejszaka van es ha a tobbi bagoly nem tart ebren, akkor ki is dolok es ebredek is ilyen abszurd idopontokban mint most; reggel 6:30...
Most viszont visszanezem az Oscar-t tegnaprol, mar nembirtam ki ebren
-
tiv83us
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Udv az ejszakasok koreben, neked is kell egy ''ejszakas rang''. Mivel a huncutseggu mar foglalt nezunk neked valami mast.
Melyiket valasztod a ket jelzo kozul?
![[kép] [kép]](http://img521.imageshack.us/img521/7130/picture7bl7.png)
-
tiv83us
veterán
Nightshifters /telapo, huncutseggu LZ, tobbiek/, summon!

Next 2 days off, ki akar velem sorozni?
BS: Virtualisan is megteszi...
-
tiv83us
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nem mentem vissza meg ketszer az adatlapjara, hogy ketszer 6 orara ki tiltstam pluszba, nem szarakszok ilyenekkel, van jobb dolgom is, szerintem a tobbi modnak is. 30 percet akartam adni, hat ez lett belole, igy jar az aki a tuzzel jatszik

troland26:: Nem, nem fogsz tole tobbet olvasni es nem keruli a forumot, hanem kibannoltam sajat kivansagara. /Mondjuk ez is egy kifejezes a ''forum kerulesere''
/.
Kicsit sokat osszezordult, 45 felett mar veszelyes a stressz az ember szivere
-
tiv83us
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Enjoy.
-
tiv83us
veterán
Nade gyerekek! /Foleg ovoneni!/: [link]
tildy: Tul oreg mar hozzank, vagy mi
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Szokince bazmeg a szokincse. Latod nekem kell az a magyar udvozlo szoveg, hadd tanuljak...

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Eloszor inkabb arra kene megtanitani oket, hogy nem csak ''biccs'' ''ho''' ''whussap dawg?!'' meg ''nigga''-bol all az amerikai angol nyelvtana.
-
-
tiv83us
veterán
Inkabb aztmondjatok mar meg a sok e betuzes helyett, hogy mire menne a magyar nyelv ''bazmeg'' nelkul...

-
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
''Mivel holnap Valentin nap van (ami egyébként egy tipikus amcsi ünnep majmolása)''
Kedves t|-|om!, a Valentin nap Europabol szarmazik, JFYI. -
tiv83us
veterán
Bazze, mindig elfelejtek szolni ha Floridaba' jarok es epp nem a maganrepulommel megyek...Dehat olyan rohanas az eletem ilyen nagy businessman-kent, ilyen venemberekre nincs idom...

ui: Amugy se szeretek kocsival jarni, mer' ha veletlenul elutom Lole Gazspart, akkor osszebasszak a kocsijaimat lapattal meg betonnal. -
tiv83us
veterán
Gyenge a konkurencia nagyon...

A 2008-as lista elejet majd nezd meg kerlek...
Mar nagyon rajta vagyok, iPod dock-os WC-papir tarto, deszkaba gravirozott nev, sajat izlesre elokeszitett papir, kedvenc film az ajto kivetiton, hangtompito, kezkimelo markolat a budikefen, kedvenc illatosito...Minden a customer izlesere bizva.
Valoszinu a nyugati partrol fogok terjeszkedni folyamatosan Floridaig. Meg Te is jelentkezhetsz, bar mar a VIP listam majd' tele van...Talan meg szoritok neked helyet egy elit fulkenek. -
-
tiv83us
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Kihoztam az autojat a garazsbol...
Aszondja nincs nala cash, viszont van nala egy dobozka...Aszittem vicc, de miutan elhuzott en meg beleneztem, majdnem sirvafakadtam
De azt semmi nem uberolja alul, haverom multkor egy fel tekercs klozet papirt kapott, ''because i don't have any cash on me, sorry''. Ezen fel napig szakadtunk
-
tiv83us
veterán
Tegnap megkaptam eletem legszebb ''borravalojat''.
Egy kartondoboz. Kinyit. Benne: 4 uveg Jim Beam Black Label, 2 uveg Knob Creek es egy fel uveg Johnny Walker Blue Label!!!. Konnybe labadt szemekkel intettem bucsut az illetoknek, majd hatalmas mosollyal az arcomon ket kis szatyorkaval a kezemben jottem haza a -15C fokban es a hoviharban.
Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Okos Otthon / Smart Home
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- iPad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)