Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Na annyit szövegeltetek itt a kíbordokról, hogy gondoltam nézek már én is magamnak valamit ehelyett a 7 éves dtk szerzet helyett, mikori eszmbe jutott, hogy van nekem fasza wireless Labtecem elfekvőben, aminek nem használtam csak az egerét, mert a billentyűzet folyamatos írásnál ki-kihagyott betűket. Akárhogy variáltam nem lett jobb. Pakolásztam összevissza a jeladót is, meg hozzá képest a klavit is, de ugyanúgy kínlódott. Úgyhogy kivágtam a szekrénybe, és előszedtem a PII-esem klaviját. Pedig kár érte, mert látszólag normális minőség, az anyagai is rendeben vannak, és olyan kellemes lapos. Nem annyira ultraflat, mint most divat, de a dtk-nak a fele, és sokkal csendesebb. Hja, használva még nem nagyon volt. Úgyhogy most beüzemeltem újra, de most egér nélkül, gondoltam hátha nem tudja együtt rendesen lekezelni a kettőt. Azért pofázok erről ennyit, mert zt a postot már a labtecről írom, és kíváncsi vagyok, hogy mennyit és hogyan hibázik megint ha ien.
    De sajna azt kell látnom, hogy még mindig kínlódik itt-ott, és nem az egér zavart be neki. A pics@ba is már. :((( :W Nézhetek megint kábeldzsungelt okozó vackot sok pénzekért, ez meg újan és használatlanul itt fekszk majd újfent a polcon. Ilyenkor fel tudnék robbani...

Aktív témák