Hirdetés
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Konflikt
üzenetére
Én pl. igen: viszonylag rendesek voltak. Story: X800Prom kihalt, ''nem gyári hűtő volt használva'': átvételi lapra ezt felvezették, de mivel nem volt emiatt sarkazva, vagy bármi, nem okozott gondot (mondta a srác, hogy ők is szokták cserélni a gyári hűtőt otthonra
). Viszont aztán nem nagyon kerestek, hogy mi a helyzet: asszem egy hét után meguntam, beslattyogtam, hogy mi van, erre kapcsiból mondta, hogy ja igen, garis probléma (hm), van cserelehetőség, csak hát ugye az az X850XT az csak árlistában van, ellenben lenne ez a 6800GS... Nos ezen elgondolkodtam, mert nem akartam gyengébb karit (nem tudtam hirtelen pontosan hova tenni), mondták, hogy rendben, gondoljam végig, aztán bemehetek megint. Ezután mikor megtudtam, hogy tkp. jó választás, mert talán még jobb is lenne az X800Pro-nál, visszamentem, elfogadtam a cserét. Egyetlen bibi, hogy az X800Pro 60K volt ez meg 50, és ''egy-egyben'' cserélték, én meg naívan nem szóltam: utólag tudtam meg (vagy rosszul?
), hogy ezen a ponton simán lehúztak 10K-val.
De akkor ettől függetlenül örültem, hogy egyáltalán kapok cserekarit, mert egy furcsa (rövidzáras?) gépleállás után adta be a kulcsot, tehát nem feltétlen garis probléma, kivéve, ha pont a kari vágta le a gépet.
Most árulom amúgy a 6800GS-t, mert bár tényleg nem volt rossz (gyárilag tuningolt, erős kari), de az ATI-k képminősége jobban bejött + a Silencerekhez képest meg tud ütni a hangja, meg némi pénzhiány is befigyelt gyorsba, de sokára azért X1950Pro-t szeretnék: ez viszont már OFF.
Az előző szösszenet talán rávilágíthat arra, hogy korrektek-e: rosszat amúgy nem igen lehet hallani róluk.
xpod: MEGALOL!
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Viszont aztán nem nagyon kerestek, hogy mi a helyzet: asszem egy hét után meguntam, beslattyogtam, hogy mi van, erre kapcsiból mondta, hogy ja igen, garis probléma (hm), van cserelehetőség, csak hát ugye az az X850XT az csak árlistában van, ellenben lenne ez a 6800GS... Nos ezen elgondolkodtam, mert nem akartam gyengébb karit (nem tudtam hirtelen pontosan hova tenni), mondták, hogy rendben, gondoljam végig, aztán bemehetek megint. Ezután mikor megtudtam, hogy tkp. jó választás, mert talán még jobb is lenne az X800Pro-nál, visszamentem, elfogadtam a cserét. Egyetlen bibi, hogy az X800Pro 60K volt ez meg 50, és ''egy-egyben'' cserélték, én meg naívan nem szóltam: utólag tudtam meg (vagy rosszul?
), hogy ezen a ponton simán lehúztak 10K-val.
De akkor ettől függetlenül örültem, hogy egyáltalán kapok cserekarit, mert egy furcsa (rövidzáras?) gépleállás után adta be a kulcsot, tehát nem feltétlen garis probléma, kivéve, ha pont a kari vágta le a gépet.