- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Tithian
őstag
A nevelés hiánya csodákra képes. Gondold el, milyenek ezen gyerekek szülei (már amelyikük lehet így nevezni). A gond - amennyire én tudom - elsősorban nem a bűnbe vivő közösséggel van, hanem otthon.
A folyamat egyébként tényleg döbbenetes, néhány éve furcsálltam, hogy egyes középiskolás társaim láncdohányosokká vagy alkoholistákká lesznek 18 éves koruk előtt (és ez a szüleiket mit sem zavarja, sőt), illetve hogy aki 14 évesen nem issza le magát pár naponta a sárga földig, s nem dohányzik rendszeresen, az már-már különc (s a statisztikák szerint egy némileg átlag feletti iskolába jártam).
Manapság pedig egyre természetesebb, hogy szinte derekamig érő általános iskolásokkal is megtelnek a szórakozóhelyek/diszkók/kocsmák/stb. Egyik tanár ismerősöm alig hitt a szemének, amikor egy weboldalon megmutattam neki a helyi lokál ''bulifotóit'', s számos 12-13 éves tanítványát látta viszont (úgy ahogy).
A káros szenvedélyeket csak kiragadott példaképp hoztam, lehetne ezeregy jellemző dolgot írni.
Persze biztosan van olyan város, ahol ez nem így megy, illetve vannak olyan iskolák, ahol a tanulók többsége normális családból származik, csak ritka.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Borderlands 4
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Napelem
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest