Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Mini-ITX
- Házimozi haladó szinten
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
válasz
Racecam
üzenetére
Te meg már gondolom voltál amerikai elnök
Az egy dolog, hogy mi van papíron meg egy másik, hogy ebből az ipséből nem nézném ki, hogy erőfeszítés nélkül kimondja háború, pedig az 3 betű 
Egy szóval nem állítottam, hogy úgy van, ahogy mondtam, ez a személyes véleményem. Valahogy nekem szimpatikusabb, mint a sok maszlag, mint amit pl. a tv-ben nyomnak. Szerintem a legnagyobb naivság ma, ha elhiszed informált vagy. Van egy képem a dologról, ami lehet hogy alapjaiban hülyeség, mert téves információkra épül, de legalább tisztában vagyok ezzel. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy olajért mentek vagy fegyverért, hogy viktor vagy péter stb. Mert ezek mind legalább 3. kézből származó információk, amiknek a tartalmi értéke erősen közelít a 0-hoz. Saját szememmel nem láttam, másnak meg nem igen hiszek, de legalábbis fentartással kezelem, ergo legfeljebb véleményem van róla...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az egy dolog, hogy mi van papíron meg egy másik, hogy ebből az ipséből nem nézném ki, hogy erőfeszítés nélkül kimondja háború, pedig az 3 betű