- Előre vagy hátra? A SilverStone rackmount házának mindegy
- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Tápos kibeszélő offtopik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Egér probléma
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
az egyetemi felvételihez és a bekerülési szinthez még egy kicsi: mikor én jelentkeztem egyetemre, vagyész szakra 115 pont volt a határ, nekem volt 117, tehát felvettek. tavaly, tavalyelőtt 72, mert az a minimum... beszélgettem oktatókkal, ki vannak bukva. csupa balfék jár oda, legfeljebb 1-2 értelmes emberrel találkoznak. ugyebár értelmes helyen a tanár választja magának (tapasztalat és/vagy mások beszámolója alapján) a szakdolgozóit. de 50 db selejtből hogy válasszon értelmesen? nem is érdekli a szak, be se jár előadásokra, 3. alkalommal veszi fel a laborgyakorlatot, mert az előző kettőre nem volt hangulata bejárni... az ilyenből milyen ''szakember'' lesz? mi még megbecsültük a tanárainkat, mert ők is megbecsültek minket, ha volt okuk rá (és szerencsére volt rá okuk). nekem már asszem az 5. félévben megvolt a témavezetőm... a másik 5 (pontosabban 6) félév alatt szép kerek szakdogát tudtam csinálni, sok értelmes munkával. viszont volt egy barátom, aki kb. 2 félév alatt, igen ritka bejárással csapott össze valamit... pontosabban a témavezető csapott neki össze valamit.
Aktív témák
- Autós topik
- Temu
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tápos kibeszélő offtopik
- Formula-1
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- BMW topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest