Hirdetés
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ha lett volna egy keves esze a kocsi vezetojenek, akkor hiv egy mentot, vagy berangatja vodafone-t a balesetire
amennyiben jol tudom (es ha nem valtozott az elmult 5-6 evben, akkor jol tudom, gazolasnal, legyen az barmily csekely is, ha nem hivunk mentot/orvost, akkor az cserbenhagyasnak minosul
ha az aldozat elrohan, utanafutunk, elkapjuk
ha nem sikerul, bemegyunk a rendorsegre, es elmeseljuk, hogy elgazoltuk, elszaladt
(meg anno mikor egyszer jotutnk ki a sulibol, egy gyerek (velunk kb egyidos) korultekintes nelkul lepett le a villamosmegallobol, pont egy kocsi ele, ami vagy 40-nel megetett, de hat az a masfel meter arra volt eleg, hogy fekezni kezdjen
a srac nyomott egy szaltot, kozben lefejelte a szelvedod, majd a kocsi (mire a srac foldetert, a kocsi megallt) es a padka koze esett - cipoje lerepult, be a villamos ala
sofor ment, megnezte, szolt a villamosvezetonek, az hivott mentot
srac felall, eloturja a cipojet, felveszi, majd a haverjaval futasnak erednek
a ficko, aki vezetett, meg utanuk
azt nem tudom elkepta-e, mi mentunk tovabb...)
Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vírusirtó topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest