- Túlélőhorrort reggelizik az új AMD Software
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
5 óra körül erős késztetést éreztem, hogy én is beírjak egy jó reggelt, csak aztán annál jobban siettem (meg mostanában szeret lassúlni a ff, különösen, ha sokáig áll, és más megeszi előle a sávszélt).
Menő manó rajongók, akit érdekel, este (7-8 óra magasságában) keressetek meg msn-en, titkot fogok elárulni
Remélem a változatosság kedvéért nem fog megint délután lerohadni a net... 
MárK: ez a tea is lazulós, van benne olyan összetevő is. Mindjárt beírom a tea topikba, és ha jössz a talira (miért ne jönnél, csak a saját halotti anyakönyvi kivonatodat fogjuk elfogadni kifogásként!), akkor viszek is belőle árumintát.
mod: iszonyú sz@r megszokni az angol kiosztású billentyűzeten az ékezetes betűk helyét...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem a változatosság kedvéért nem fog megint délután lerohadni a net...