Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Termeszetesen amit mondtam nem ugy kell gondolni, hogy ahanyszor csak kimesz elkezdenek lovoldozni, kiszednek az autobol...stb. Szoval az ''eleg sokszor'' kifejezes az tenyleg tulzas, de nem ritka. De egyebkent ha kivancsiak vagytok bunozesre az USA-ban, akkor ajanlom a COPS nevu show-t amit meg regebben Mo.-n is vetitettek azthiszem a Reality TV-n. Tampa is eleg sokszor benne van
Egyebkent en mar ide jarok tobb mint 12 eve es itt elek folyamatosan 5 eve, szoval relativ sok furcsa/csunya dolgot lattam mar. Nagy orszag, sok ember, tobb bunozes.
szerk; a valasz mindenkinek szol nem /csak/ Bash-nek, azert utottem ra a valaszgombra, hogy tudjatok mire reagalok
Aktív témák
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyebkent en mar ide jarok tobb mint 12 eve es itt elek folyamatosan 5 eve, szoval relativ sok furcsa/csunya dolgot lattam mar. Nagy orszag, sok ember, tobb bunozes.