Hirdetés
Aktív témák
-
kiskubai
tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
igen, mert másodszorra mindig sikerült. mindig 58%-nál áll meg. jah, és én is 16xosan írom philips-el. és tudtam, hogy ebből te se maradhatsz ki.
jah, és kérnék meg 1 moderátort, hogy vonjon le tőlem 10hsz-t, mert kb annyi ment idáig erre a témára
MOD: ''tévedni emberi dolog. másra kenni még emberibb''
[Szerkesztve] -
kiskubai
tag
Bővebben: link
tessék. ajánlom a topiccímet -
kiskubai
tag
''a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások'' odáig oké, de ezt most nem bírtam magamban tartani. és vállaltam is volna a következményeket. még a ban-t is. de szerintem kihajítom a picsába a gépet szal mindegy...
ez rövid lényegretörő volt? -
kiskubai
tag
mindenki olvassa el a ''copycon.mp3'' topic-ban az utolsó előtti hsz-emet, mielőtt kimoderálják, ezt most nem bírtam magamban tartani
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest