Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Nem törekedtem szakmaiságra. Nekem is van ilyen körökben ismerősöm, ő nem mondta, hogy lenne megint bármiféle sávszél emelés. Mellesleg nem túl sok realitása van ennek szerintem. Magyarország köztudottan rendkívül elmaradott ezen a téren, és nekem eddig nem úgy tűnt, hogy az illetékesek azon lennének, hogy ez változzon. Ez részemről csak egy szkeptikus felhasználói kijelentés volt, az eddig látottak alapján.
-
Old Death
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Te elgondolkodtál azon, miért lettél 3x bannolva? hogyne: Bővebben: link
de csak idáig jutott el... majd a 4.en talán elgondolkodik jobban...
szerk.: re #3296: Mindenesetre Vangelis nélkül a PH! nem lenne ugyanolyan. már elnézést, de talán az offolását megtatrhatná magának ill. akkor nem kéne annyi off topicot nyitni... bár vannak nagyobb off huszárok is, de ők legalább nem felesleges: elmentem off meg hazajöttem offal nyomják tele....
Egyedül lennék a moderátori elnyomás elleni harcban nem kötelező itt fórumozni.. vannak helyek ahol kevésbé elnyomóak (?) a modok
ja és ma beszólós napom van...oldy
[Szerkesztve] -
PH! kedvence
tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Azért mert kérte..., hogy megnyithassa.
Engem nem a topicnyitások miatt banoltak. Csak kezd itt eldurvulni a helyzet. Néhány Mod, pontosabban Viktor77 beállítja magát jófiunak, közben pedig ő csinálja a balhét. Vangelist azért nem szeretik a modok, mert ő az egyetlen olyan PH! kedvence rangú (és nem nevű) emberke aki szembeszáll velük és nem nyal be nekik. -
Vangelis
félisten
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Oké, nem mondom hogy nincs igazatok, miért ne volna, de megpróbálok kuturáltan viselkedni, nem szekélok, nem kezdek ki senkivel, nem nyitok hülye topicokat, megpróbálok néha hozzászólni, néha túlzottan is, ...nem tagadom hogy sokat offolok.....
de nem garázdálkodom........senkinek nem cseszem szét a topicját...
Még volna mondanivalom...de inkább nem írok többet mert lehet hogy gond lesz az is.
faster: BÖÖÖFFFF
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest